Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בשכירות לטווח ארוך,וכיום נוהג בפלואנס.

אני יודע שבקרוז,בכל רמות הגימור יש בקרת שיוט,ואשמח לדעת האם יש רכבים באותו לבל עם בקרת שיוט כסטנדרט,אפילו בגרסאות הליסינג/השכרה.

אודה על עזרתכם,

יהונתן

פורסם

בקרוז אין בקרת שיוט. גם אני בהשכרה ארוכת טווח ועברתי את כל הדגמים.

לדעתי רק במנהלים יש וביונדאי i35. אבל היא לא מופיעה בהשכרה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
בקרוז אין בקרת שיוט. גם אני בהשכרה ארוכת טווח ועברתי את כל הדגמים.

לדעתי רק במנהלים יש וביונדאי i35. אבל היא לא מופיעה בהשכרה

היי,

בקרוז יש,וזה בדוק. מחפש דגמים נוספים ואולי מוצלחים יותר.

פורסם
היי,

בקרוז יש,וזה בדוק. מחפש דגמים נוספים ואולי מוצלחים יותר.

היי היי

בקרוז שיש בהשכרות אין. וזה בדוק

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

כמו שכתבו כבר לפני, יש ביונדאי i35. בלי קשר מאוד ממליץ על הרכב (מכיר את גירסאת inspire ליסינג)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
כמו שכתבו כבר לפני, יש ביונדאי i35. בלי קשר מאוד ממליץ על הרכב (מכיר את גירסאת inspire ליסינג)

תודה. גם בגרסאות הליסינג וההשכרה?

פורסם

למיטב ידיעתי בגרסאת הליסינג כן. כי זה בסטנדרט של הרכב

ולמיטב חפירותיי, אין בהשכרה יונדאי i35. זה רכב יקר יותר מבחינתם שמבקשים עליו עוד כסף

לכן ( באלבר לפחות) דוחפים לך כמה שיותר פוקוס. אפילו על פלואנס עשו פוזות

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

ליסינג בוודאות כן (נבדק בדגם 2012)

מישהו העלה פה את הנקודה שהיא לא קיימת להשכרה, כדאי שתבדוק, נראה לי ראיתי של אוויס אבל ממש לא בטוח

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...