Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה לרכב, דיל בBUY2, משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.buy2.co.il/o/38a64754-fb2a-4956-b010-04f66e008c1e

האם המחיר משתלם? ואם כן איזה דגם מומלץ?

אני גם מפחד שיפרצו את הרכב בשביל לגנוב את המצלמה, יש דרך למנוע את זה מבלי לפרק כל פעם?

אשמח לעזרתכם, אני הרבה זמן מחפש מצלמה לרכב במחיר סביר.

תודה,

אסף.

פורסם

מצלמה שניראית ככה בדיוק נמכרת באייס באותו מחיר. אני קניתי אותה והיא נותנת איכות סבירה אבל לא HD אמיתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא מחפש להפיק סרט, רק תיעוד שיהיה במקרה של דוח לא מוצדק או משהו כזה..

נותנת מענה?

אתה מדבר על ההכי פשוטה? שווה לשלם יותר בשביל HD(הדגם השני?)

פורסם

אני חושב ששווה לשלם על HD, זה איכות אחרת לגמרי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין על המצלמה הזו שום פרטים, לא איזו רזולוציה, לא איזה פורמט, לא איזה BITRATE, כלום ושום דבר.

אני קניתי והתקנתי את המצלמה הזו לפני כמה חודשים, לאחרונה יצאה מצלמה קטנה מאוד עם איכות 1080P מצויינת במחיר של כ 70$, המצלמה קיבלה ביקורות מצוינות על איכות הוידאו ובכלל באופן כללי. הזמנתי אותה לפני כשבוע, הנה

לביקורת.

פורסם

המצלמה הזאת עולה בערך 16 דולר

http://www.aliexpress.com/item/Aliexpress-Clearance-Sale-H198-Car-DVR-Video-Registrar-with-115-Degree-View-Angle-2-5-LCD/702915655.html

16.70 U.S. dollars =

59.548855 Israeli shekels

אם חשקה נפשך לתרום את ההפרש דווקא ל BUY2 או למי שזה לא יהיה, לך על זה.

מעבר לכך - מדובר במצלמה גרועה ביותר.

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי את המצלמה ב 100₪ במחסני חשמל.

יש בקישור שנתת כמה תמונות של מצלמות (לפחות כך זה מופיע לי באייפון),

המצלמה השחורה היא זו שנמכרת במחסני חשמל.

אני לא קניתי אותה מהם בסוף בגלל השירות ה״נפלא״ של המוכר בסניף

ומכיוון שהתאכזבתי מכך שהיא מצלם בזווית לא רחבה מספיק.

• תוכן חדש...