Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רושם הודעה זו בפורום זה מכיוון שבפורום כללי לא קיבלתי מענה וחברי פורום אספנות בראייתי אמורים להיות יותר קשורים לפן המקצועי.

מזה זמן שאני מחפש הזדמנות להתמקצע במכונאות פרקטית כתחביב.

סיימתי תקופת קבע בצבא בתפקידים מעניינים שכללו גם רקע טכני בחשמל ומערכות מכונה, לא בתחום הרכב.

כעת אני מחפש עבודה וחשבתי לשלב בין בין הרצון ללמוד את תחום הרכב והצורך בעבודה בתקופה זו.

אני מחפש מוסך רציני (בעדיפות אחד שמתעסק בישנות) שהעובדים בו יהיו אנשים ברמה אישית ומקצועית גבוהה ויהיה מוכן לקבל אדם ללא ניסיון לצורך הכשרתו "על הדרך" תוך כדי עבודה. העבודה יכולה להיות הן בתחום המכונאות והן בתחום הרכבות כלי רכב או שיפוץ מכלולים, כאשר הדגש הוא על איכות המקום ובעיקר האנשים, ולא "מוסך מדרכה".

בהנחה שאבחר בדרך של שליחת קורות חיים אתקל בחומה של חוסר הניסיון והכשרה ובכך שהרקע הקודם שלי מעניין אך מאידך לא קשור ישירות לתחום המכונאות והרכב.

אציין כי יש לי ידע אישי לא פורמאלי מקריאה ועבודות שביצעתי ברכב שלי.

רעיונות והמלצות יתקבלו בברכה.

פורסם

עבדתי בכמה מוסכים, אני ממליץ לך לנסות להתברג למקום רציני ולא מתחום הרכב,

לרוב הבעלים קמצנים, לא משלמים את כל הזכויות, משכורות נמוכות , הרבה שנאה בין העובדים במוסך.

פורסם
עבדתי בכמה מוסכים, אני ממליץ לך לנסות להתברג למקום רציני ולא מתחום הרכב,

לרוב הבעלים קמצנים, לא משלמים את כל הזכויות, משכורות נמוכות , הרבה שנאה בין העובדים במוסך.

תודה.

לוקח לתשומת לבי.

פורסם

אחלה תחום, יש המון הבדלים בין לעבוד במוסך לבין הפאן שבדבר.

היום אני בן 24, בצבא שירתתי כמכונאי רכב בבסיס מת, בית קברות יותר חי לידו.

לא הייתה עבודה רצינית בבסיס על רכבים. תקופת השעשועים - הייתי צובע רכבים מרוב שלא הייתה עבודה.

אחרי השירות (כשנה) הייתי חםחםחםחם על לעבוד במוסך, הלכתי על הצעה של חבר שדיבר עם אבא שלו שקישר אותי לבעל מוסך UMI.

הכל טוב יפה ומגניב, הרמתי טלפון לבעל המוסך, שאל אותי שאלות מקצועיות וניסה להתקיל אותי בכמה.

הראתי מוטיבציה ורצון, אמרתי לו שאפילו חודש ראשון שלא ישלם לי, אני אנקה ריצפות ישטוף ליפטים, גירוז מה שרק צריך.

כך היה, חודש ראשון משכורת 0, אחרי זה פינק בכמה אקסטרות.

חצי שנה הייתי מכונאי, ראיתי שזה לא בשבילי הכאב גב\ראש הזה.

שבעל המוסך אומר לך לפרק גיר, וכשאתה לקראת סיום\אמצע קורא לך לטפל במשו אחר זה פשוט לא היה זה.

הייתי מחסנאי, יושב ליד המחשב מקליט מקט"ים ומז**** תלקוחות עם חלקים\עבודות שלא נעשו להם ברכב בכלל.

שנה זה החזיק מעמד :)

כל אחד והסיפור שלו, תלוי במזל שלך :)

הוא היא והם יוצרים את האני

פורסם
אחלה תחום, יש המון הבדלים בין לעבוד במוסך לבין הפאן שבדבר.

היום אני בן 24, בצבא שירתתי כמכונאי רכב בבסיס מת, בית קברות יותר חי לידו.

לא הייתה עבודה רצינית בבסיס על רכבים. תקופת השעשועים - הייתי צובע רכבים מרוב שלא הייתה עבודה.

אחרי השירות (כשנה) הייתי חםחםחםחם על לעבוד במוסך, הלכתי על הצעה של חבר שדיבר עם אבא שלו שקישר אותי לבעל מוסך UMI.

הכל טוב יפה ומגניב, הרמתי טלפון לבעל המוסך, שאל אותי שאלות מקצועיות וניסה להתקיל אותי בכמה.

הראתי מוטיבציה ורצון, אמרתי לו שאפילו חודש ראשון שלא ישלם לי, אני אנקה ריצפות ישטוף ליפטים, גירוז מה שרק צריך.

כך היה, חודש ראשון משכורת 0, אחרי זה פינק בכמה אקסטרות.

חצי שנה הייתי מכונאי, ראיתי שזה לא בשבילי הכאב גב\ראש הזה.

שבעל המוסך אומר לך לפרק גיר, וכשאתה לקראת סיום\אמצע קורא לך לטפל במשו אחר זה פשוט לא היה זה.

הייתי מחסנאי, יושב ליד המחשב מקליט מקט"ים ומז**** תלקוחות עם חלקים\עבודות שלא נעשו להם ברכב בכלל.

שנה זה החזיק מעמד :)

כל אחד והסיפור שלו, תלוי במזל שלך :)

מרכוס,

תודה שהראית את החוויה האישית מזווית הראייה שלך.

נראה שבנישה הזאת קשה למצוא מקום שיעריך את הפרט, יהיה נקי מקומבינות וימחה אותך בו זמנית.

פורסם

לא נעים לי לבאס אותך, אני עבדתי 3 שנים בשלושה מוסכים שונים, זאת לא עבודה שכדי לעבוד בה, אני הייתי בראש הזה, בהתחלה מאוד אהבתי ונהניתי מהעבודה היום אני ממש לא יכול להגיד את זה, כמעט בכל מוסך בעל הבית יתייחס אלייך כאילו אתה אפס, והוא המוצלח ואתה לא, להגיד לך שזאת עבודה קשה אז לא כל כך אני עבדתי בעבודות יותר קשות מזה,

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

לאור ניסיונך ממליץ לך להיכנס לתחום התעשייה במפעל מסודר, ללמוד ולהתמקצע שם ולהשאיר את תחום הרכב בתור תחביב.

כדי להבין יותר ישנה אפשרות שתסייע למישהו בשיפוץ רכב וכך תלמד אני בטוח שיהיו כאלה שישמחו לעזרה .

בהצלחה

אריק

פורסם

הצעה: נסה למצוא מוסך אופנועים למטרה שרשמת.

מניסיון אישי- כך אני נכנסתי לתחום לאחר שלא הסכמתי להיכנס למוסך מכוניות- בגלל חלק מהסיבות שצוינו מעלה.

בתחום האופנועים יש עדיין מוסכים קטנים יחסית שהבעלים עדיין עובד ובד"כ הרמה האנושית טובה יותר.

בכל מקרה, תחום הרכב בכלל הוא תחום נהדר וקשה למצוא תחליף לעבודה בתחום שבאמת מעניין אותך.

בהצלחה

• תוכן חדש...