Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי בלנו

GLX אוט' 1.6

שנה 2000

בחודש האחרון. בנסיעה מעל 30 דקות. בדרך כלל בפקקים. האוטו מתחיל לגמגם כזה המנוע מתחיל לרעוד לקפוץ כזה. מה שאני עושה.

1. אוו שלוחץ גז וממשיך לנסוע וזה מסתדר אוטומטי לאחר כמה רגעים ואז מופיע לי מנורה " Check Engine" שזה אומר לבדוק תמנוע.

2. מכבה תאוטו לכמה רגעים. זה מסתדר.

מוסכניק אמר לי שזה משהו שנקרא "כוהל" - זה עולה 400 שקל.

השאלה,

האם זה נכון בכלל?

ואם כן זה המחיר?

ואיפה מומלץ מוסך אוו באיזור המסגר תל אביב. אוו באיזור בני ברק הירקון לתקן את האוטו.

תודה מראש לכל העוזרים.

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יתכן שמדובר בקוייל אבל צריך לבדוק את הנושא לפני שמחליפים. יתכן שמדובר בתקלה במערכת הדלק ולא במערכת ההצתה. כמובן שאם התקלה באה והולכת אז זה קצת יותר קשה לאבחון וצריך לבדוק אם יש היסטוריה של התקלה במחשב הרכב או לנסות ולשחזר אותה עם המוסכניק.

פנה אל אמנון ממוסך אמ הדרך, מכונאי רכב ותיק וסבלני שהוא גם חבר של כבוד בפורום הזה. תסביר לו שהגעת דרך הפורום ובקש את עזרתו באיתור התקלה. הוא ישמח לעזור לך לפתור את הבעיה בצורה מקצועית ובמחיר סביר.

• תוכן חדש...