Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בזמן האחרון נכנסה בי מחלה חדשה, התחלתי לקחת תוספי מזון :)

קניתי כמה מוצרים מאתר VITACOST.

קניתי:

אומגה 3

Q10 ללב

ויטמינים

לחדר כושר:

BCAA , חומצות אמינו, לוקחים אחד לפני אימון ואחד אחרי

קריאטין בכדורים 800 מ"ג

בעקרון אמורים לקחת את הכל כל יום, ובימים שאני מתאמן , 5 פעמים בשבוע את התוספים שיזו ל החדר כושר

השאלה שלי מתי לקחת כל כדור? האם זה מזיק לקחת ביחד?

אני מבין שצריך לקחת אחרי האוכל אבל מתי בדיוק כל כדור?

תודה לכולם :)

פורסם

סבתא שלי בת 80 לוקחת פחות תוספי מזון. תוודא עם רופא שהכמות, והשילובים שאתה לוקח לא יהפכו למזיקים/יבטלו השפעות של אחרים.

עריכה:

בסוף המאמר הזה יש הסברים על נטילת קריאטנין:

http://www.wingate.org.il/Index.asp?ArticleID=6259&CategoryID=101

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מחקר עדכני מארה"ב (שאין לי כרגע קישור אליו) קובע כי נטילת תוסף אומגה 3 אצל גברים מגדיל סיכון לחלות בסרטן בערך פי 7...

ראיתי רק את הכותרת של אותו מחקר, לא קראתי אותו ולכן לדברים צריך להתייחס בזהירות תרתי משמע.

חפש (באנגלית) ברשת התייחסות לתוסף ולמחלת הסרטן אצל גברים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אומגה 3 רצוי לקחת יחד עם האוכל לספיגה יותר טובה, אני מחלק לי את המנה על פני שלוש ארוחות במהלך היום, אך אפשר גם פעמים ביום.

למעו הנוחות וכדי לא לשכוח, גם את ה Q10 אני לוקח יחד עם האוכל בארוחת ערב

לא נתקלתי במאמר שאומגה 3 גרום לסרטן, מוזר מכיון שאומגה 3 מצוי באופן טבעי בדגי ים (ובעוד דברים).

מה הכוונה כמויות גדולות במאמר שצויין? נראה כמסע הפחדה. אם נבדוק גברים מגיל מסויים אצל הרבה מהם מדד ה PSA יהיה גבוה, וניתן לחיות עם זה יופי עד שמתים טבעי.

באומגה 3 שמופקת מדגי ים והיא זאת גם שהוכחה כנספגת הכי טוב בגוף יש חשש לכספית, מה לעשות והימים מזוהמים בכספית.

לדבר ניתן פתרון חלקי ע"י כך שהיצרנים מנקים במידה כזאת או אחרת את הכספית מהמוצר הסופי.

פורסם

את כל מה שרשמת אתה יכול לקחת ביחד או לחוד ומתי שאתה רוצה עם מה שאתה רוצה, אין לזה שום משמעות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה אתה צריך ויטמינים? למה Q10? למה אומגא-3?

תבדוק היטב מה נאמר עליהם. בקיצור - ב-99% מיותרים.

אל תשכח שאתה אוכל מזון ישראלי, לא אמריקאי, ואני מניח שהרבה יותר עשיר מהאמריקאי בפירות וירקות. מזון איכותי יועיל לך הרבה יותר מכל התוספים המיותרים ויקרים האלה.

בכלל - כל נושא תוספי המזון מהווה אכזבה גדולה מבחינת השפעתו על הבריאות. אם אין לך איזה חסר תזונתי ספציפי הרי שדיאטה ישראלית מאוזנת תתן לך את כל מה שאתה צריך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אומרים שזה טוב אז קניתי.

כבר יש. אומגה 3 זה דבר טוב ואין מצב שזה מסרטן. זה בסה"כ שמן דגים זה מה שזה.

אז אם ככה אין מה לדאוג בקשר לזמן הנטילה. תודה רבה :).

פורסם
אומגה 3 זה דבר טוב ואין מצב שזה מסרטן. זה בסה"כ שמן דגים זה מה שזה.

:).

יכול להיות שדווקא אתה צודק והמכון האמריקאי לחקר הסרטן טועה :http://briuton.co.il/?p=6473

לבריאות ובהצלחה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לקחו 800 גברים שחולים בסרטן הערמונית מול 1400 שלא חולים, לא נבדקו שאר גורמי הסיכון כמו תורשה וכו'.

קבעו שצריכה גבוהה של אומגה 3 גורם סיכון משמעותי לסרטן הערמונית, אך לא טרחו לציין מה נקרא צריכה גבוהה.

מכיון שאצלנו בארץ צריכת דגים שהיא המקור העיקרי לאומגה 3 גם כך לא בשמיים, סביר להניח שתוסף שנלקח בכמות המומלצת לא יביא אף אחד לצריכה גבוהה (מספר ערטילאי כל שהוא שהמחקר האיכותי לא טרח לפרסם) שהסקר טוען לגביו.

פורסם

על האריזה של האומגה 3 שלי כתוב שצריך לקחת שלושה קפסולות ביום.

אני לוקח רק אחת ביום. לא נראה לי שיש עם זה בעיה. שוב, זה סה"כ שמן דגים.

פורסם

הרבה לפניך והרבה אחריך השתמשו וישתמשו בתוספים.

רוצה באמת תוצאות? רק סטרואידים.

ממש לא מועדד את זה, ההפך. אבל לצערנו, כל השאר דיי שווה לתחת לעומת זה.

לקחתי תוספים, אכלתי אוכל לפי תפריט של מומחה בתחום בניית גוף, היתי שוקל את האוכל עם משקל גרמים! בשניה שאתה מפסיק עם ההקפדה ועם התוספים, כל מה שעבדת עליו, חוזר כאילו לא היה.

Got To love It

פורסם

תוספי מזון וויטמינים היא תעשיה שמגלגת סכומים אדירים, וסוחפת אנשים רבים לתעשיית אשליות של שמירה על הבריאות.

או שכן, או שלא. אבל בטוח שהמשווקים והיצרנים מרויחים פה הרבה. הציבור? זה סימן שאלה ענקי.

רק שרוב האנשים לא צריכים את כל אלו. אם התזונה מגוונת, ולא אובחן ע:י רופא מחסור במרכיב כלשהו בגוף - אין שום סיבה לקחת אותם ועדיף לזלול קרמבו (תיכף יהיה קישור שיסביר למה)

כל התוספים אינם נחשבים כתרופה, אין פיקוח על היצרנים, כל שנדרש מהם הוא לא לפרסם שיש להם תכונת ריפוי (כי אז זוהי תרופה ויש בדיקה קפדנית לאישורה לשימוש), אין חובת תאימות בין המרכיבים הכתובים וכמותם למה שבתוך המוצר, ואל תשכח שפעם, עוד כמה עשרות שנים, הגוף יזכיר לך אם התעללת בו בגיל צעיר. לפעמים תוספת חומרים דווקא מעמיסה על הגוף ולא לטובה.

הכל חייב להיות בפיקוח רופא ומי שמבין בתזונה ואתה סומך עליו. לא כל מי שמטיף לנושא ממש בקיא בתחום.

הנה בלוג על תוספי מזון, של גברת חביבה, שעם כל ההומור והקלילות בכתיבתה, היא בלתה הרבה מאוד שנים בבר אילן ועשתה ניסויים ומחקרים רבים. מחקרים רפואיים חסרי מנוח

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...