Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500 / מיני ONE / קיה ריו. נערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כן זו ההתלבטות. לא רוצה התלבטות אחרת.

הרצון הוא לרכב קטן, חסכוני, ואם אפשר גם עם איזה טוויסט חמוד. משהו שאפשר לחייך כשניגשים אליו בבוקר.

הפיינליסטיות הן:

פיאט 500 ידני או רובוטי, מנוע 1.25. קיבלתי הצעה מסמל"ת ל 84,700 ש"ח לידני ו 94,700 לרובוטי.

מיני ONE ידני - הצעה מקמור- 114.0 אש"ח. אפס גמישות במחיר.

קיאה ריאו 1.2 ידני - 82,600 אש"ח, אפשרות להנחה של 6000 שקלים למזומן.

ניגשתי היום לאחת מסוכנויות הליסינג שמוכרים יד ראשונה, אפס ק"מ - קיבלתי את ההצעות הבאות:

פיאט 500 - 74,500 לידני, 83,500 לאוטומטי

קיאה ריאו - 74,000 ש"ח (הריו נמצאת כאן בשקלול פשוט כי אני אוהב את איך שהיא נראית, מזכירה לי אלפא סוד מאחורה, ואם ארכוש אחת כזו היא תהיה אדומה. למה? ככה. הניסיון האישי שלי עם רכבי קיאה מהשנים האחרונות - סיד 2011 וספורטאז' 2009 - הוא מאוד מאוד מוצלח. אמינות, נוחות, שימושיות.)

מיני ONE - לא מתעסקים.

בסוכנות רכב אחרת טענו שפיאט לא מצליחים למכור את ה 500, לכן ירד המחיר מסביבות ה 100.0 אלף לאיזור ה 80.0 אלף, ואם אמתין עוד כמה חודשים, והמגמה תימשך, המחיר ירד עוד. יש לי את הסבלנות להמתין. אין לחץ. אבל הדבר אינו וודאי.

אני מתכוון לנסוע עם הרכב כ 15,000 ק"מ בשנה.

אם אני משווה את שתי ההצעות הקיצוניות - 74,500 ל 500 לעומת 114.0 אלף למיני ONE - אני חושב שלצרכים שלי, האקסטרא שהמיני נותנת, אם בכלל, לדעתי, לא שווה 40,000 שקלים של הפרש.

נשארנו עם ה500 מסמל"ת או מליסינג, ועם הריו.

הריו יותר שימושית, יותר אוטו, יותר קונבנציונלית - קניה של הראש

ה 500 פוגעת ישר בלב. לא מוצא צורך לשלם לסמל"ת פרמיית לקוח פרטי, ולא מעסיק את עצמי מה יהיה כשאמכור את האוטו עוד מי-יודע-כמה-שנים.

אשמח לחוות דעתכם.

אני מחפש משהו חסכוני, יכול להיות ידני, ושיגרום לי לרצות להיכנס אליו ולנהוג בו.

עריכה - הערה קטנה, בכיף אני קונה רכב משומש בן שנה או שנתיים, לגבי ה 500, בגלל שהיבואן חתך את המחיר ב 20,000 שקלים, מי שמוכר רכב יד שניה לא הפנים את המחיר החדש, ואנשים מבקשים על רכב משנת 2010 בערך 10,000 שקלים פחות ממה שאתה יכול לקבל חדש מהחברה, כך שלצערי אין היגיון לקנות משומש.

לגבי המיני - כמשומש, עדיין מבקשים עבורו מחיר גבוה מדי לטעמי.

אני אחרי נסיעות מבחן.

מתחבר לשלושתן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם 500 אז לפחות עם גג נפתח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני הייתי לוקח 500 ידנית (או לא, תלוי בהעדפות שלך) מהליסינג ונכנס למשהו כיפי כל בוקר. גם לדעתי תמיד תהיה לה דרישה כמשומשת.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

500,ללא ספק.מה שכן הייתי ממליץ לך לברר מה ההפרש ל1400לאונג' ידנית,הרכב מאובזר בטרוף(גג שמש,ריפודי עור,בלוטות,צמיגים רחבים עם מגנזיום ועוד ועוד),כפי שכתבו מעליי,תכנס בחיוך לרכב בכל פעם ופעם.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אם לא היה לי צורך בדלתות הנוספות מאחורה, הייתי קונה את ה-500 ומחייך בכל בוקר.

יש לי שלושה ילדים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

ואיך תסתדר עם הפיאט והמיני?

אם אתה מתכנן להסיע אותם בפיאט או במיני אז תשקול מחדש

אם אתה לא מתכנן, מספר הדלתות אמור לעניין אותך פחות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
מהנסיון שלי,התיבה הרובוטית ב500 נוראית.

תסביר בבקשה? מה הפריע לך בתיבה הזו?

נהגתי ברכב הזה גם במצב ידני וגם באוטומטי, ודי נהניתי.

מההתרשמות שלי היא מאוד קרובה להתנהגות של תיבה ידנית.

לשעבר:

פורסם
500,ללא ספק.מה שכן הייתי ממליץ לך לברר מה ההפרש ל1400לאונג' ידנית,הרכב מאובזר בטרוף(גג שמש,ריפודי עור,בלוטות,צמיגים רחבים עם מגנזיום ועוד ועוד),כפי שכתבו מעליי,תכנס בחיוך לרכב בכל פעם ופעם.

כמעט ואין 1400 ידנית בארץ. הביאו בהתחלה והפסיקו באיזשהו שלב, וכשהגיעה הטווין אייר (ידנית בלבד) הפסיקו לשווק לגמרי.

פורסם

1.4 לא רלוונטית. לא מעוניין להוסיף את ההפרש.

לשעבר:

פורסם
תסביר בבקשה? מה הפריע לך בתיבה הזו?

נהגתי ברכב הזה גם במצב ידני וגם באוטומטי, ודי נהניתי.

מההתרשמות שלי היא מאוד קרובה להתנהגות של תיבה ידנית.

לא זורמת,קופצת,מתנדנדת,קיצור פאקינג מפריעה ליסוע,מהתחושה שלי לפחות.

נהגתי על המון תיבות רובוטיות,על הפוקוס החדשות,על הפונטו איבו,על הקורולה הרובוטית,אפילו על פיאט פיורינו רובוטית(הייתי נהג באלבר),ה500 הרובוטית הכי גרועה.

כידנית אני מניח שהיא אחלה של רכב כי הדבר שהכי הפריע לי ברכב היה התיבה.

פורסם

אני לחלוטין חולק על הקביעה שהתיבה הרובוטית של ה-500 נוראית, וכנראה שגם יואב התרשם אחרת מ-nivape במהלך נסיעת המבחן שעשה.

יואב, אתה יודע טוב מאוד לאן ההמלצה שלי הולכת ;)

וביננו, נראה שכמו מרבית המגיבים בשרשור הזה, בתוך תוכך כבר ברור לך איזה רכב בסופו של דבר יעטר לך את החניה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אישית לא הייתי הולך על הפיאט - לא אוהב אותה

לגבי הבחירה בין מיני ONE לקיה ריו:

אין ספק שהמיני ONE זה רכב מגניב ואז זה מה שאתה מחפש אז לך עליו

אבל מצד שני הקיה ריו זה רכב שנותן תמורה גבוהה יותר, רכב יותר איכותי ואמין יותר

אם אתה מחפש רכב שרק יחייך אליך בחניה אז לך על המיני ONE :-D

פורסם

פיאט 500 - אני אישית בחנתי את ה1.4

נמרצת, מעוצבת וכיפית לנהיגה, אבל צפופה מאד. אם הילדים נכנסים כשיקול אז היא נפסלת ראשונה.

קיה ריו - זוכרת אותה גם לטובה, עם תא נהג ונוסעים נעים ומרווח, אך מוגבלת מאד במהירות.

בשיקול קר והתעלמות מרחשי הלב, הייתי ממליצה לך על ריו.

ענת

יש לי שלושה ילדים...

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

• תוכן חדש...