Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6

NerdX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

רק לצורך ההתעניינות הייתי רוצה לדעת האם ברכב מסוג מאזדה 6, בו מערכת השמע הינה משולבת ניתן לשדרג את מערכת השמע, והאם ניתן להתקין בו מסכים ו-DVD?

בתודה מראש, NerdX

פורסם

גם על הדרך (לפוקו בעיקר) למה המערכת שמגיעה במזדה 6 רק הרמקולים מרדימה עובדים ומאחורה הם נותנים יענו באסים חלשים?

זה הרעיון של כאילו קופננט מקדימה והסאב אחורה או מה?

או שזה תקלה אצלי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המערכת המקורית במאזדה 6 למרות איכותה הנמוכה יחסית מתפקדת דווקא נכון , מקדימה יש רמקול Full Range (אפילו שהוא One Way) ומאחורה יש רמקול דומה כאשר הוא חתוך לדעתי עד לאזור ה 3000HZ. הם עשו את זה במטרה שבמת הצליל תשאר מקדימה.

לגבי ה DVD , בעיקרון בתא העליון מקדימה יש אופציה בחו"ל לשילוב מסך, אני גם מחפש את ה BRACKET שמחבר אותו לשם, לא נראה לי שיש אותו בארץ. על מנת להשתמש בו עם המערכת המקורית צריך גם להחליף אותה בחלק אחר ממאזדה - גם אותו אני לא מצליח לאתר.

בכל אופן , במידה ולא ניתן לאתר חלקים אלו לא תוכל להשתמש ב DVD יחד עם המערכת המקורית אלא רק עם שילוב יוניט חיצוני.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...