Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2874-מבצע-פיג-ו-301-בשופרסל-הנחה-של-11,000-שקל.html

אישית, גם את המחיר לא הייתי משלם עליה, אם כבר אז עדיך איזה סופר מיני מודרנית.

ובנתיים החבר'ה בסקודה מעבירים את הראפיד מקצה שיפורים:

http://www.auto.co.il/כתבה-30192-לעולם-לא-מוקדם-מדי-סקודה-ראפיד-מ.aspx

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אחרי שראיתי מונית ראפיד, החלטתי לראות אם יש מחיר לגרסת הדיזל.

לפי האתר של סקודה, ראפיד דיזל ידנית עולה 130,000 :shock: וזה עוד לפני המיסוי הירוק.

במחיר זהה קונים מגאן סטיישן דיזל אוטומטית.

פורסם

הטולדו ב-104, ה-301 105. תכלס, מתחילים לקבל כאן משפחתיות במחיר שפוי. מי שירצה לשדרג לכל מיני פינוקים בתא הנוסעים שיקפוץ מדרגה לכיוון האוקטביהקורולהמאזדה, אבל מי שמחפש מחיר נורמלי בלי ציפיות בשמיים אז זו בהחלט בשורה הקטגוריה המתפתחת הזאת.

פורסם

מה גם שהם מרווחת מאוד,תא מטען גדול,רק איכות חומרים פחות טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממש לא מחיר שפוי.

הורסיה האוטומטית של הטולדו עולה 117,000 שקלים.

במחיר של טולדו/ראפיד ידניות אפשר לקנות יונדאי i30 ידנית, משפחתית קומפקטית אמיתית.

סך הכך המכוניות האלה הם תוצאה של קרטל הליסינג.

המשפחתיות יקרות לכם בגלל הליסינג? אז נביא לכם משפחתיות לשווקים מתפתחים במחיר מופקע, אבל זול יותר מהמשפחתיות המערביות. :evil:

פורסם

אם כבר ידני, באיזור התמחור הזה אפשר לקחת I30 / פוקוס בסיסית / יטי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בחיי שאני לא מבין מה רע לכם.

מדובר על 1.6 אוטומטית פלנטרית רגילה כמו שכולם אוהבים, בלי רובוטים וחלזונות ושאר דברים שמייקרים את האחזקה ומורידים את האמינות.

מעבר לכך זו הגרסה המאובזרת יותר עם USB/BT/חיישנים/בקרת אקלים.. והיא עולה בסה"כ 105K.

אין פה מה להשוות לטולדו\ראפיד, עם כל האהבה שלי למותג. האנשים שאליהם ה301/סי-אליז מכוונת עדיין לא התרגלו לרעיון של מנועים קטנים ומוגדשים עם תיבות רובוטיות כפולות מצמדים. (ואני לא מציין את הבדלי האבזור בין הראפיד אמבישן וה301 פרימיום או האחריות המופחתת) הם רוצים משהו פשוט, משפחתי, אוטומטי וזול. וזו בדיוק המטרה של ה301.

אתם משווים לקורולה ול3 החדשה (גם שמעתי מישהו מציין את האוקטביה 3?), חבר'ה, בפעם האחרונה שבדקתי 25K לא באים ברגל.

(ושוב, הרכב הזה מכוון למי שה25K האלה מאוד משמעותיים לו)

ורק למען הפרוטוקול - ידני זה לא משהו שאנשים מחפשים במשפחתית.

לנו, החובבים, זה מגניב. אבל ריקי כהן מחדרה בחיים לא תקנה ידני - מבחינתה זה סתם התעסקות מיותרת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בחיי שאני לא מבין מה רע לכם.

מדובר על 1.6 אוטומטית פלנטרית רגילה כמו שכולם אוהבים, בלי רובוטים וחלזונות ושאר דברים שמייקרים את האחזקה ומורידים את האמינות.

מעבר לכך זו הגרסה המאובזרת יותר עם USB/BT/חיישנים/בקרת אקלים.. והיא עולה בסה"כ 105K.

אין פה מה להשוות לטולדו\ראפיד, עם כל האהבה שלי למותג. האנשים שאליהם ה301/סי-אליז מכוונת עדיין לא התרגלו לרעיון של מנועים קטנים ומוגדשים עם תיבות רובוטיות כפולות מצמדים. (ואני לא מציין את הבדלי האבזור בין הראפיד אמבישן וה301 פרימיום או האחריות המופחתת) הם רוצים משהו פשוט, משפחתי, אוטומטי וזול. וזו בדיוק המטרה של ה301.

אתם משווים לקורולה ול3 החדשה (גם שמעתי מישהו מציין את האוקטביה 3?), חבר'ה, בפעם האחרונה שבדקתי 25K לא באים ברגל.

(ושוב, הרכב הזה מכוון למי שה25K האלה מאוד משמעותיים לו)

ורק למען הפרוטוקול - ידני זה לא משהו שאנשים מחפשים במשפחתית.

לנו, החובבים, זה מגניב. אבל ריקי כהן מחדרה בחיים לא תקנה ידני - מבחינתה זה סתם התעסקות מיותרת.

כל מילה בסלע! זו משפחתומטית 1600, בדיוק במפרט הרצוי והמקובל - ועם אבזור נדיב - ב-105 אלף ש"ח. אין לעסקה הזו מתחרים בשוק כולו.

עלי להודות, שאם היו מעמידים אותי בבחירה בין הראפיד\טולדו לבין זו, הייתי בוחר בה ולו בשל הגיר האוטומטי (וכן, אני יודע שזה AL4). :oops:

:idea:
פורסם
עכשיו בטוח שהמבצע של ה-301 לא שווה. מבצע סיאט טולדו 108,900 שקל , אמנם עוד 4,000 שקל אבל הטולדו יותר איכותית עם מנוע וגיר טובים משמעותית.

אני ממש לא הייתי חותם שהטולדו יותר איכותית,לראפיד הזהה יש תלונות על איכות החומרים הפשוטים.

פורסם

ועוד ל-1000 הרכבים הראשונים.

סיאט ממשיכים להיות "מותג המבצעים".

המבצע הזה הולך להיות כמו האיביזה שכבר שנתיים נמכרת במבצע ב-70,000 או המיי שכל פעם שמפורסמת ב-60,000 במקום 62,000 או הלאון ב-120,000?

פורסם

ראשית, ברכות ותודות ללובינסקי, שהראו לנו שיש הרבה בשר על הרכבים האלה והתחילו את עונת ההנחות, שגררה גם את סיאט. על זה מגיע להם שאפו.

שנית, הצרפתיות נראות הרבה יותר טוב מהסקודה. את הסיאט עוד לא ראיתי בלייב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ראשית, ברכות ותודות ללובינסקי, שהראו לנו שיש הרבה בשר על הרכבים האלה והתחילו את עונת ההנחות, שגררה גם את סיאט. על זה מגיע להם שאפו.

שנית, הצרפתיות נראות הרבה יותר טוב מהסקודה. את הסיאט עוד לא ראיתי בלייב.

על טעם ועל ריח....

ה301 נראית לי ממש סתמית.

עיצוב 90'S משהו.

הראפיד לוקחת אותה בהליכה לדעתי.

• תוכן חדש...