Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז טורבו 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה ראיתי פרסומים על מכירת עודפים של הרכב הנ"ל - 113,900.

עם כל האהבה שלי לרנו, תמיד חלמתי על הרכב הנ"ל בגרסה הנ"ל (הכי מפוארת בצבע כחול כהה), אך עקב המחיר הגבוהה נרתעתי.

עכשיו התחיל לגרד לי ביד, מה הקאצ' למחיר הנמוך יחסית?

האם היא נחשבת קוריאנית או אמריקאית?

האם הרכב באמת מומלץ? מישהו עם נסיון?....

התלבטות קשה כי יש היצע מטורף בחוץ של רכבים מתחרים אבל נתפסתי על הרכב הנ"ל.

מבחינת דרישות - עונה על הדרישות, משפחתית, נסועה של 15,000 ק"מ בשנה, בא לי קצת ביצועים ושצריכת הדלק תהיה טובה.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

הקרוז טורבו מיוצרת בארצות הברית. התכנון עצמו בוצע בקוריאה, אבל הפלטפורמה משמשת גם מכוניות אירופאיות (אופל אסטרה סדאן, למשל). בקיצור, ברוך הבא לעולם הגלובאלי בו אין שום משמעות למוצא של יצרן הרכב :lol:

שברולט קרוז טורבו היא לדעתי מכונית טובה. מה הקאטצ'? היבואן לא תמחר אותה נכון ובזמן שאת האסטרה סדאן טורבו המקבילה היה אפשר לקנות ב-126 אלף ש"ח על הקרוז דרשו בסוכנות למעלה מ-140 אלף ש"ח. הלקוחות לא קפצו על המציאה, המלאי נתקע בבונדד של היבואן ומה שמוכרים עכשיו אלו רכבי "יד ראשונה 0 קילומטרים" ששוכבים כבר יותר משנה במחסני היבואן.

חוץ מזה, מנוע ה-1.4 ליטר טורבו הזה מעולם לא הצטיין בצריכת דלק נמוכה. לא בדגמים של שברולט ולא בדגמים של אופל. אם אתה לוחץ טיפה, צריכת הדלק קופצת ויכולה להגיע בקלות ל-8 קילומטרים לליטר. רק בנסיעה ממש רגועה תצליח לגרד את ה-12 קילומטרים לליטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה פיקה סיכם את זה די טוב, מדובר ברכב בינוני, שתומחר קצת גבוה מדי, היתרון שלו לדעתי הוא מרווח, ועיצוב - למי שאוהב את הסגנון.

בקשר למוצא שלו, בויקיפדיה יש רשימה די ארוכה של מפעלים שבהן מיוצרת הקרוז, מארה"ב, ועד וויטנאם. רוב הסיכויים שמה שמגיע אלינו מגיע מארה"ב או מדרום קוריאה. הרכב אגב תוכנן בשיתוף פעולה בין אופל לדייהו (שתיהן שייכות לג'נרל מוטורס).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בניגוד לקרוז 1.6 ו-1.8 ליטר, שהגיעו אלינו מקוריאה, הקרוז טורבו הגיעה ארצה מהמפעל של שברולט בארצות הברית. אם תפתח את דלת הנהג תראה עליה מדבקה שמספרת בגאווה שזה רכב Made in USA.

פורסם

אז אם לסכם:

מדובר ברכב בינוני עם צריכת דלק מעט יותר טובה מקרוז רגילה אבל עם ביצועים טובים?

הפרסומים על 1:14 - 1:15 לא מאומתים?

מה המשמעויות לרכב שעומד כמעט שנה וממתין למכירה?

פורסם

אם כל כך אהבתה את הרנו ברור לי שתואהב את הקרוז!!!

המחיר הזה היה צריך להיות התמחור המקורי של הרכב לפני ההנחות ואם קצת יותר תוספות ופינוקים.

זה רכב עם צריכת רכב גבוה ושמנוע הטורבו לא יטעה אותך כי אין כאן ביצועים ברכב מעבר למשפחתיות הפשוטות ביותר.

כמו שהיבואן תכנן למכור את הרכב ב140 וכרגע ב 110 עדיין הרכב לא ממש משתלם כי כבר כיום ניתן לראות קרוזים 2009/10 בפחות מ50 K שתבין כמה באמת הרכב מוערך .

פורסם
אז אם לסכם:

מדובר ברכב בינוני עם צריכת דלק מעט יותר טובה מקרוז רגילה אבל עם ביצועים טובים?

הפרסומים על 1:14 - 1:15 לא מאומתים?

הפוך גוטה, הפוך. צריכת הדלק של הקרוז טורבו גבוהה מצריכת הדלק של הקרוז הרגילה.

14 קילומטרים לליטר? אולי אם תיסע מדימונה לאילת, על 90 קמ"ש, בלי מזגן, תקבל צריכת דלק כזאת. בדרך חזרה, עם העליות של סדום, כבר לא תקבל אותה.

מה המשמעויות לרכב שעומד כמעט שנה וממתין למכירה?

המשמעות היא שהרכב עמד במשך יותר משנה במחסני הבונדד של היבואן בלי תנועה. היו כבר לא מעט דיונים בנושא שסיכמו את הבעיות של רכב שעמד כל כך הרבה זמן אבל בגדול, זה לא שונה מהותית מרכב שנרכש לפני שנה ועלה לכביש - שניהם עמדו בשמש, רק שהרכב של UMI עמד ולא נסע בעוד הרכב המשומש כן נסע וצבר בלאי.

אני הייתי מבקש להכניס לעסקה גם טיפול החלפת שמנים וביקורת תקינות על חשבון החברה, אם הייתי הולך על עסקה כזאת. שמן מנוע מאבד מתכונותיו לאחר שנה, גם אם לא היה בשימוש.

פורסם

ממה שאני קראתי, דגם ה- 1.4 טורבו הפסיק להימכר בארץ ודגמי הטורבו המוצעים במסגרת המבצע הם מלאי שנשאר. מדובר גם בדגמים שלפני מתיחת הפנים שעברה לאחרונה הקרוז וללא מערכת המולטימדיה החדשה של שברולט.

יחד עם זאת, ראיתי כמה כאלו לאחרונה והתרשמתי לטובה, קודם כל בצורה החיצונית יש מספר שינויים שהופכים את דגם הטורבו ליפה יותר ומכובד יותר מהדגמים הרגילים.

דבר שני גם פנים הרכב משודרג מאד, כסאות עור ונראה שגם שיפורים נוספים שהופכים את המראה הפנימי למפואר יותר מרכבים אחרים בקטגוריה והרבה יותר מהאסטרה המקבילה למשל.

במחיר של המבצע זאת בהחלט נראית אופציה יפה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

טיפול הכולל החלפת שמנים, נוזלים ומצבר הכרחי בעיני.

גם על הצמיגים צריכים להעיף מבט.

מחיר נחמד לרכב ממוצע ולא יותר.

אבל אם זה החלום שלך- תגשים אותו!

כל כך מעט חלומות ניתן להגשים ביחסית מעט כסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא "מפחיד" קצת לקנות רכב שעמד במשך שנה שלמה? ולא משנה אם בחום של מדבר סהרה או בקור של סיביר. רכב נוצר על מנת שיסעו עליו, לא לעמוד דום בחניה. תקנו אותי אם אני טועה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את האמת קצת "ניפצו לי את החלום" לאחר מה שקראתי כאן. במיוחד שהרכב עומד במשך שנה....

בטח המחיר גם יצנח לכיוון ה-99000 ש"ח ואז זאת תהיה רכישה מצויינת!

פורסם

לא יודע למה כ"כ משמיצים את הרכב בצריכת דלק, אני מכיר אופל טורבו שזה כביכול אותו רכב, רכב ליסיניג שלוחצים בו דיי הרבה, כביש מהיר לא יוריד מ 120 ובדר"כ יותר, דיי הרבה נסיעות קצרות בעיר והמחשב דרך מראה 8 ליטר ל100 ק"מ, שזה 1:12.

יכול להיות שקיימת סטייה, אבל היא קיימת בכל רכב ולדעתי הצריכה בפועל דומה למתחרות הטורבו שלה.

אני אהבתי ברכב שהוא יחסית מאוד שקט, גם בשיוט מהיר לא שומעים את המנוע בכלל, הרכב מאיץ יפה מאוד ויחסית קליל(סקודה ראפיד 1.4 הרגישה לי חזקה יותר אבל גם גסה יותר). הרכב אוחז דיי טוב עם צמיגים דיי מרשימים ביחס למתחרות, 215/45/r17.

לדעתי החסרון העיקרי של הרכב זה השוק יד2, שקשה לדעת מה יהיה איתו בעתיד אבל כנראה שחלק מהמתחרות ישמרו טוב יותר על הערך שלהם.

בנוסף אין מספיק נסיון עם האמינות של הטורבו \ מנוע, להבדיל מ VW ששם האמינות כבר כן מוטלת בספק ולכן הרחיבו ל 5 שנות אחריות, ומה יהיה אחרי 5-7 שנים? אם ילך הגיר הרכב ילך לגריטה במחירים האסטרונמיים של היום.

באופן אישי לא הייתי רוכש את הקרוז \ אופל בגלל השוק יד2, הייתי מעדיף ללכת על משהו "בטוח" יותר, למרות שהשוק היום בכל מקרה חלש

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

המון רכבים עברו למנועי טורבו קטנים. אז מה, לא נרכוש שום רכב כי יש לו טורבו?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל אחד עושה את השיקולים שלו, הטורבו דווקא פחות בעייתי מבחינת אמינות, מה שיותר בעייתי נכון לעכשיו זה הגירים כפולי המצמד.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...