Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש החלפתי במוסך ציריה, לאחר מכן עשיתי טיפול גדול אצל עובד מהמוסך בשושו.

הוא הזהיר אותי שהעבודה שבוצעה אצלהם במוסך היא לא שיא האיכות, וכעת אני מבין למה.

נפרץ לי המחזיר שמן של הגיר בציריה, בציריה שעשו לי במוסך.

עם המזל שלי הדבר הזה קרה דווקא כשהכל סגור.

האם יש לי סיבה מוצדקת ללכת למוסך שעשה לי את העבודה? או שהם יכולים להמציא לי 1001 סיבות למדוע זה קרה?

והאם ישאר ברכב שמן גיר או שאצטרך לגרור אותו למוסך ביום ראשון?

ישנה שלולית מכובדת של שמן גיר מתחת לרכב, והיא ממשיכה לגדול.

רנו 19 16s קבריולט.

מציב תמונות לצפי ההתרוקנות של הגיר לשיפוטכם. הייתי מצרף גם אבטיח אבל בדיוק נגמר.

992874_10201589756575816_732137779_n.jpg

1013584_10201589748015602_191678467_n.jpg

פורסם

3 חודשים/6000 ק"מ זה מה שמשרד התחבורה מחייב לתת. (כמובן בתנאי שהופקה חשבונית על התיקון)

מוסך יכול לתת יותר, לא יכול לתת פחות.

פורסם

הרגעתם אותי :-P

תודה רבה!

האם לדעתכם על פי השלולית שבתמונה, שהצטברה לה בערך תוך לילה, אצטרך לגרור ביום ראשון?

המרחק מביתי למוסך הוא כ6 ק"מ, וכולל הרבה החלפות הילוכים. (תיבה ידנית שחכתי לציין)

פורסם

^^^

תוסיף שמן גיר עד ה-MAX וסע בלי לגרור אם אין לך ביטוח גרר .

ב-6 ק"מ לדעתי אין סיכוי שתאבד כמות שתרגום נזק בלתי הפיך.

שוב הכל נכתב מדעתי והנסיון שלי , אם תגיע למוסך עם נזק לגיר האשמה כולה שלך ( או של המוסך).

פורסם

בעיה להוסיף שמן כי אין גישה לשם.

הכל מלמטה, ויוה לה פראנס :lol:

יש ביטוח גרר, השאלה אם להפעיל ולבזבז זמן בלחכות לגרר, יש איזה שיטה לבדוק אם לא הלך כל השמן? חוץ מלחכות לחריקות?

• תוכן חדש...