Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פני לשירות לקוחות של קרסו עם השאלות האלו ותקבלי מענה

פחחח...

יש לי חוויה גרועה עם שירות הלקוחות שלהם בעניין המצבר. (שבוע שעבר) משך הזמן שלוקח להם לחזור עם תשובות (לא חוזרים, אתה צריך לרדוף אחריהם) מקצועיות התשובות, ואי פתרון הבעיה...

ואחת טריה מאתמול- יש להם תקלה בנתב השיחות ולכן לא היה שירות לקוחות בכלל...אפשר היה להגיע רק למוקד החירום ובשום דרך שהיא לא ניתן היה לדבר עם נציג.

אז אני כבר לא בונה על שירות הלקוחות... לצערי.

פורסם

ראשית, כמו שאמרו קודמיי, ייתכן ונפלת על רכב "לימון" כפי שאוהבים לקרוא לזה בפורום, כלומר מצאת לעצמך אקזמפל רע במיוחד שלא בהכרח מעיד על כל המגאנים, אם כי ההתקנות המקומיות עשו רע מאד למגאנים בצרות חשמל.

לא כל המוסכים של קרסו נוראיים כפי שמנסים לרמוז לך פה, אני מטפל במוסך שלהם בחדרה, אמנם זולים הם לא, אך הם לא יקרים בטירוף וללא ספק מדובר על אחד המוסכים היותר אמינים שהכרתי (זה בחדרה, כן?), היו לא מעט פעמים שטענתי בפניהם שיש לי בעיה חמורה מאד שמצריכה החלפה של חלקים יקרים ובכל זאת זה נגמר ב50 ש"ח בלבד (פעם החלפת פקק ופעם תיקון חשמל בקודנית) למרות שאישרתי להחליף את מה שחשבתי שתקול (כלומר לא ניצלו את העובדה שמאבחן רכב אני עדיין לא).

כמו כן, הם עשו עבורי טיפולים מעל ומעבר למה שהיו מחוייבים (כיוון שרכבי ישן מאד, סוגר 20 שנה על הכביש בקרוב) חלקן אף ללא עלות.

בכל בעיה שאינה כלולה באחריות, אני ממליץ לך ללכת לבעל מקצוע מומחה בתחום שלרוב יבין יותר מהמורשה בבעיה הספציפית (כגון מזגניסט למזגן), יש לך לא מעט כאלה שמומלצים כאן בפורום.

שיהיה בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם
ראשית, כמו שאמרו קודמיי, ייתכן ונפלת על רכב "לימון" כפי שאוהבים לקרוא לזה בפורום, כלומר מצאת לעצמך אקזמפל רע במיוחד שלא בהכרח מעיד על כל המגאנים, אם כי ההתקנות המקומיות עשו רע מאד למגאנים בצרות חשמל.

לא כל המוסכים של קרסו נוראיים כפי שמנסים לרמוז לך פה, אני מטפל במוסך שלהם בחדרה, אמנם זולים הם לא, אך הם לא יקרים בטירוף וללא ספק מדובר על אחד המוסכים היותר אמינים שהכרתי (זה בחדרה, כן?), היו לא מעט פעמים שטענתי בפניהם שיש לי בעיה חמורה מאד שמצריכה החלפה של חלקים יקרים ובכל זאת זה נגמר ב50 ש"ח בלבד (פעם החלפת פקק ופעם תיקון חשמל בקודנית) למרות שאישרתי להחליף את מה שחשבתי שתקול (כלומר לא ניצלו את העובדה שמאבחן רכב אני עדיין לא).

כמו כן, הם עשו עבורי טיפולים מעל ומעבר למה שהיו מחוייבים (כיוון שרכבי ישן מאד, סוגר 20 שנה על הכביש בקרוב) חלקן אף ללא עלות.

בכל בעיה שאינה כלולה באחריות, אני ממליץ לך ללכת לבעל מקצוע מומחה בתחום שלרוב יבין יותר מהמורשה בבעיה הספציפית (כגון מזגניסט למזגן), יש לך לא מעט כאלה שמומלצים כאן בפורום.

שיהיה בהצלחה

לא התלוננתי על המוסך. בגדול אני מרוצה

וגם אני מטפלת במוסך בחדרה... (אומגה, נכון?)

התלונה היא על האחריות של קרסו או יותר נכון ההתנערות מאחריות.

בסיכומו של דבר בוצע היום טיפול גדול מאוד שכלל החלפת מדחס, רצועות, ועוד כל מיני שאני אפילו לא יודעת מה. ושילמתי רק השתתפות עצמית.

יחד עם זאת, לפני שבוע שילמתי להם 900 ש"ח על החלפת מצבר שלדעתי היה אמור להיות באחריות. ושבועיים לפני כן שילמתי 700 ש"ח על תיקון מזגן שאינו נכלל תחת אחריות, בשעה שככל הנראה הבעיה במדחס היתה הבעיה האמיתית... ולו היו עושים אותה אז , היה נחסך ממני הסכום הזה...

אז כן, בגדול המוסך סבבה והשירות טוב. אבל הם עדיין בעד הרווח שלהם ואתה צריך לדאוג לאינטרסים שלך...

פורסם

קיבלת את הרכב? הכל עובד טוב? מעולה, תהני, כנראה שאז חשבו שיפתרו את הבעיה עם המזגן ולא ידעו מה מצבו האמיתי של המדחס מבפנים ולכן רק כשנהרס הם יכולים לפנות לקבלת אישור החלפה באחריות..

ההצעת מחיר להחלפת בלמים אחוריים מאוד יקרה, אני לא מבין למה את צריכה גם דיסקים? כמה ק"מ הרכב עשה? האם זאת החלפה ראשונה של בלמים אחוריים ברכב הזה?

לגבי המצבר.., באלפא שלנו המוסך המורשה לקח 2,000 ש"ח..

פורסם
קיבלת את הרכב? הכל עובד טוב? מעולה, תהני, כנראה שאז חשבו שיפתרו את הבעיה עם המזגן ולא ידעו מה מצבו האמיתי של המדחס מבפנים ולכן רק כשנהרס הם יכולים לפנות לקבלת אישור החלפה באחריות..

ההצעת מחיר להחלפת בלמים אחוריים מאוד יקרה, אני לא מבין למה את צריכה גם דיסקים? כמה ק"מ הרכב עשה? האם זאת החלפה ראשונה של בלמים אחוריים ברכב הזה?

לגבי המצבר.., באלפא שלנו המוסך המורשה לקח 2,000 ש"ח..

בלמים הוחלפו ב-56.000 ק"מ, אך ללא צלחות ודיסקיות.

ועכשיו הרכב ב-110.000 ק"מ

פורסם
בלמים הוחלפו ב-56.000 ק"מ, אך ללא צלחות ודיסקיות.

בלם מורכב מצלחת+דיסקיות.

באופן מאוד כללי אפשר לאמור שצלחת מוחלפת בכל החלפה שניה - שלישית.

כלומר פעם ראשונה - רק דיסקיות

פעם שניה צלחות + דיסקיות

פעם שלישית - רק דיסקיות

זה כמובן מאוד כללי ולא מחייב, ויתכנו שינויים לכאן או לכאן.

פורסם
בלם מורכב מצלחת+דיסקיות.

באופן מאוד כללי אפשר לאמור שצלחת מוחלפת בכל החלפה שניה - שלישית.

כלומר פעם ראשונה - רק דיסקיות

פעם שניה צלחות + דיסקיות

פעם שלישית - רק דיסקיות

זה כמובן מאוד כללי ולא מחייב, ויתכנו שינויים לכאן או לכאן.

הבנתי.

אז זה אומר שעכשיו (או בעוד 5000 ק"מ) תהיה הפעם השניה שהיא ההחלפה ה"גדולה" יותר, גם צלחות גם דיסקיות.

מה העלות של כזה דבר (מדובר בבלמים אחוריים בלבד. קדמיים בוצעו לפני שנה)

תודה

פורסם

לא יודע איזה בלמים יש לך מאחורה, סביר להניח שתופים וסנדלים,

אם יש לך תופים וסנדלים, ההחלפה שלהם אחרי כ 150K ק"מ ויותר... (צריך לפרק גלגלים ולבדוק מצבם)

שי.

פורסם
לא יודע איזה בלמים יש לך מאחורה, סביר להניח שתופים וסנדלים,

על מנת לא לכתוב דברים לא מבוססים, הלכתי והסתכלתי על שני מגאנים בחניה, אחד מודל 2005, השני 2008/9.

יש בלם דיסק מאחורה.

פורסם

מה העלות של כזה דבר (מדובר בבלמים אחוריים בלבד. קדמיים בוצעו לפני שנה)

תודה

לא ידועות לי עלויות מדוייקות, אני אכתוב רק הערכה כללית:

במוסך מורשה ירכיבו לך צלחות ודיסקיות מקוריות. העלות שלהם גבוהה, בנוסף לכל העלויות הנוספות של מוסך מורשה.

אם יציעו לך במקום אחר החלפה בחצי מחיר או פחות, אפשר בוודעות גבוהה לאמור, שמדובר בחלקים תוצרת סין, שהם טובים פחות מהקוריים. (מבחינת רעשים, כוח בלימה, עמידות ועוד)

אפשר גם למצוא חלפים תחליפיים ברמה של המקוריים, ובמחיר מופחת אבל בדרך כלל זה לא מובן מאילו ו-by default הולכים על הסיניים.

ולכן שימי לב לזה. בלמים במוסך מורשה זה אכן עסק יקר, אבל לפחות הוא פותר לך את העיניין הנ"ל.

פורסם
לא ידועות לי עלויות מדוייקות, אני אכתוב רק הערכה כללית:

במוסך מורשה ירכיבו לך צלחות ודיסקיות מקוריות. העלות שלהם גבוהה, בנוסף לכל העלויות הנוספות של מוסך מורשה.

אם יציעו לך במקום אחר החלפה בחצי מחיר או פחות, אפשר בוודעות גבוהה לאמור, שמדובר בחלקים תוצרת סין, שהם טובים פחות מהקוריים. (מבחינת רעשים, כוח בלימה, עמידות ועוד)

אפשר גם למצוא חלפים תחליפיים ברמה של המקוריים, ובמחיר מופחת אבל בדרך כלל זה לא מובן מאילו ו-by default הולכים על הסיניים.

ולכן שימי לב לזה. בלמים במוסך מורשה זה אכן עסק יקר, אבל לפחות הוא פותר לך את העיניין הנ"ל.[/quote

תודב רבה!

אז מבחינת תזמון ההחלפה האם כל כ-60.000 ק"מ זה הפרוטוקול?

כלומר 56.000 ואחרי כן 115.000?

ובסוף לא כתבת הערכת עלויות... זרקו לי כמה מספרים בהקשר הזה. בהתחלה יחד עם טיפול 2300, (הטיפול עלה 700) אחאי כן אמרו לי שהבלמים זה 1200. לא ממש התעמקתי כי ממילא לא תיכננתי לבצע כרגע.

פורסם

החלפת ברקסים: אין מרווח של זמן או ק"מ לפי הוראות יצרן.

השחיקה מאוד תלויה באופי הנסיעה!

מה שיש זה הוראות יצרן של עובי מינימלי בין טיפול לטיפול.

פורסם

שלום מ.ש.

שמי אריה ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס.

אני שמח שבסוף , התיקון הגדול , כפי שכתבת , יבוצע באחריות תחתה חוסה הרכב , יחד עם זאת יש כאן מספר דברים שהייתי רוצה לברר לגבי המצבר , תהליך התיקון הקודם והקשר ( אם קיים או לא ) לתקלה האחרונה במדחס המזגן.

צריך להיות ברור - קרסו מוטורס תעמוד באופן מלא בהתחייבויותיה וכל מה שצריך להיות מכוסה במסגרת האחריות אותה קיבלת בעת רכישת הרכב מהטרייד אין יכוסה ללא תנאי.

לגבי הטיפול ומחירו ובכלל זה העצות שקיבלת , אין לי דרך להתווכח אולם ברור הוא שקיבלת את המוצרים הטובים ביותר , המתאימים ביותר לרכבך ועל ידי הגורמים המקצועיים ביותר ולכך יש מחיר. אני בטוח שאיכות זאת תסייע לשמור על רכבך לאורך זמן באופן שישרת אותך באופן מיטבי.

לגבי הטענה כאילו נתב השיחות לא היה תקין , אנו לא מכירים בעיה כזו בעת האחרונה ואם היתה , קל לשער שהיינו מודעים לה.יחד עם זאת , סביר להניח שאם התקשרת מעבר לשעות העבודה השיחה גולשת תמיד למענה אנושי במוקד החרום הנותן מענה 24 שעות ביממה , מסייע ככל יכולתו ובמידת הצורך פותח פניה למוקד השרות הרגיל שלנו.

לסיכום , אשמח מאד אם תיפני אלינו ל [email protected] בצרוף פרטים כגון שמך , טלפון להתקשרות ופרטים אודות הרכב ונשמח לעמוד איתך בקשר לאחר בירור יסודי של העובדות.

תודה מראש ולהשתמע.

• תוכן חדש...