Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או לממן עינויים לילדים מנותחים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
או לנתח מימונים לילדים מעונים

בשביל זה יש את השירשור על המשכנתאות

משכנתא בישראל זה אכן מתכון לPTSD.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שאלה חשובה!

איך משתמשים במכונת כביסה? זה מה שעומד מולי:

IMG_20160926_182932.jpg

זה שרשום שם בעברית לא עוזר לי הרבה. מה אני אמור לעשות כדי שזה ינקה בגדים?

חיפשתי מדריך למשתמש באינטרנט, לא מצאתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא. יש שם כל מיני שילובי אותיות וגם צריך לדעת איזה טמפרטורה לשים לזה.

עסק מסריח.

פורסם (נערך)
שאלה חשובה!

[ATTACH=CONFIG]472664[/ATTACH]

בורר שמאלי על C (אמור להתאים לרוב הכביסות) זה שמימינו על 40 או 60 מעלות, אחריו משאיר כמו שזה, שם אבקת כביסה (בערך חצי כוס או קפסולה) ומרכך בתאים המיועדים לזה בתא הימני, שם בגדים (תפריד בין שחור+כחול, ג'ינס, צבעוני ולבן, כבס אותם בתורות), שים כמות כזאת שיישאר קצת מקום (אל תדחוס בכח), סגור דלת, תלחץ ON, חכה שיתכבה (כשעה וחצי-שעתיים).

מזל טוב! עכשיו אתה חלק מאותם גברים שאשכרה יודעים לכבס, ולא מסתכלים על מכונת כביסה כמו עז על מאיץ חלקיקים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סוף סוף תועלת מהפורום הזה. תודה על ההכוונה, אם זה לא מצליח אני שוכר סודני.

פורסם

או שואל את אמא/אישה אחרת.

הן יידעו מה לעשות.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה לי ששאר האופציות וכל הכפתורים זה קונספירציה*, גם ככה כולם משתמשים באותה תוכנית ומקסימום משנים את הטמפרטורה פלוס מינוס 10 מעלות.

* לא החלטתי של מי הקונספירציה - הייתי אומר של הנשים אבל זה אינטרס שלהם שהגברים דווקא יכבסו, אז אני מהמר שזו קונספירציה של הגברים שתכננו את המכונה מתוך אחווה עם חבריהם הגברים, עשו את זה שייראה מספיק מסובך כדי שהגבר הממוצע יחשוב שזה מעל ליכולתו.

פורסם

אנחנו מסוגלים להרכיב מנועים, לפרק מחשבים, לתקן מכשירים שבחיים לא פגשנו.

ואיכשהו, רק מכונת כביסה היא מעל ליכלתנו.

אני מבין את העקרונות הבסיסיים של כביסה (הפרדה בין סוגי וצבעי בדים, טמפ' וכו'), אבל אין לי שמץ איך לתפעל את המכונה.

ברצינות. מישהו צריך לתת את הדין על המצאת ממשק המשתמש של מכונת הכביסה. ושל מיקרוגל דיגיטלי, אם כבר מטפלים בנושא.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
שאלה חשובה!

[ATTACH=CONFIG]472664[/ATTACH]

פורסם
אנחנו מסוגלים להרכיב מנועים, לפרק מחשבים, לתקן מכשירים שבחיים לא פגשנו.

ואיכשהו, רק מכונת כביסה היא מעל ליכלתנו.

זה כי אף פעם לא באמת היית צריך לדעת את זה.

כשתצטרך, תדע לתפעל גם מכונה וגם מייבש.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

פורסם

אני גר לבד ומכבס לעצמי.

זה לא אומר שאני יודע מה אני עושה, ומכונת הכביסה שלי הרבה יותר פשוטה מהמתואר לעיל (בחירת תכנית וחוגת טמפ', זה הכל)

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...