Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמן.

אין לי רישיון לאופנוע ובחיים לא רכבתי אבל איך אפשר שלא לאהוב את הצלילים ואת העיצובים של חלק מהכלים האלה?

רואים שאף פעם לא התעוררת מרעש של אופנוע ספורט (לפעמים מלווה בבום, ואז אמבולנס ומשטרה באים לעשות דיסקוטק) שעובר ברחוב מתחת לבית שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התעוררתי מרעש של מפוח עלים וחרמש, אז אני צריך לשנוא את כל כלי הגינון הממונעים שיש?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אהבה מיוחדת לכלים האלה זה גם לא מוסיף לך.

חוץ מזה, אופנועים זה משהו שאף פעם לא התחברתי אליו, ולא משך אותי. כלי רועש, מסורבל לתפעול ואחזקה, לא נוח, ומסוכן.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני באמת לא אוהב אופנועים, אף פעם לא הבנתי מה אנשים מוצאים בזה, ובעיני אופנוע זה דבר נחות מאוטו.

לא משנה כמה סרטונים תראו לי של דוקאטי שקר כלשהו מול פרארי שקר כלשהו.

חג שמח לכולם! וגם לך יא ממזר ממורמר שכמותך. תתעודד, אני תמיד בעד למצוא את היפה בדברים:

222.jpg333.jpgtumblr_o4rpt3XHpC1qgq077o1_1280.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אהבה מיוחדת לכלים האלה זה גם לא מוסיף לך.

חוץ מזה, אופנועים זה משהו שאף פעם לא התחברתי אליו, ולא משך אותי. כלי רועש, מסורבל לתפעול ואחזקה, לא נוח, ומסוכן.

לא מסורבל לאחזקה בכלל וגם לא בדיוק לתפעול, זה עניין של למידה בדיוק כמו שלא נולדים עם הגה בידיים, יש גם אופנועים אוטומטים עם תיבה כפולת מצמדים למי שרוצה.

לגבי נוחות ורעש, תלוי באופנוע. במוו GS זה כמו כורסא עם גלגלים (וגם לא רועש עם אגזוז מקורי). אופנועי ספורט לרוב בהחלט לא נוחים אבל הכל יחסי ויש מבחר עצום של אפשריות, כל אופנוע והיעוד שלו.

מסוכן זה נכון וזה בהחלט לא לכל אחד אבל לא לכולם זה משחק של מהירות ותאוצה. החיים זה משחק של ניהול סיכונים וכל אחד שיחליט מה טוב לו.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אני באמת לא אוהב אופנועים, אף פעם לא הבנתי מה אנשים מוצאים בזה, ובעיני אופנוע זה דבר נחות מאוטו.

לא משנה כמה סרטונים תראו לי של דוקאטי שקר כלשהו מול פרארי שקר כלשהו.

זכותך. אבל מכאן ללהגיד את מה שאמרת? לדעתי רכב זה לשמנים עצלנים. (לא באמת)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

וייז זה חרא.

אתמול באתי מירכא לחדרה, והוא בכוונה משך אותי לתוך חיפה, כדי שאעבור במנהרות הכרמל, והייתי צריך לצאת דרך פרויד כדי לא להיכנס לשם.

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

פורסם

גם בנסיעה מנתניה להרצליה, וייז ימשוך אותך למנהרות הכרמל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לעומת זאת חזרתי אתמול בערב מחיפה לרחובות ,

וויז התעקש לקחת אותי דרך כביש 4 (לרדת מכביש 2 בקיסריה)

נסיעה דרך כביש 6 חסכה לי 25 דקות לעומת הזמן המשוער שלו דרך כביש 4

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

העדכון האחרון של וויז מתוכנן לכוון אותך לפקקים ולכבישי אגרה ואז מקליט אותך ללא ידיעתך כשאתה מתחרפן באוטו. הם שומעים את זה בטאבלט על היאכטה במיאמי ומתפוצצים מצחוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...