Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח לדוגמא מדיח, שהוא בבירור באחריות של הגברים, יש לחצן עם תוכניות (שלוש שלא תסתבך רגיל, יסודי ומהיר ) וכפתור הפעלה.

למה במכונת כביסה כל כך הרבה אפשרויות ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וזה בהחלט מגניב, עד שאתה מסיים כמו SpaceX.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

בגלל זה קניתי מכונת כביסה פשוטה!

מחוג אחד שאני בוחר בו סוג בגד + טמפ' (יש שם כל מיני ברירות מחדל, היחידה שאני משתמש בה זה "כותנה - 40מעלות", ולפעמים "סינטטית - 40מעלות" כשאני מכבס בגדי ספורט סינטטים, לפעמים מאוד נדירות כשממש משעמם לי אני מדליק "שטיפה וסחיטה" עם תוף ריק), וכפתור של "הפעל"!

הכי פשוט שיש.

I ain't got no time for this shit

עריכה: תונה

P7200358.JPG

ובשלי יש אפילו עברית!

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

יפה, יש לך סימנים למפגרים.

אני רואה מצב גלידה, וכפתור לשטיפת תינוק.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו המשימה הושלמה, אחרי כמה שעות זה הפסיק להסתובב ויצאו בגדים לחים עם ריח של ניקיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
^

יש שם גם מצב קירור, לא יודע למה צריך מצב קירור במכונת כביסה. להבנתי המקרר מסתדר יופי עם זה.

זה בטח בשביל הגלידה

זו המשימה הושלמה, אחרי כמה שעות זה הפסיק להסתובב ויצאו בגדים לחים עם ריח של ניקיון.

כלל אצבע בצה"ל - אם זה רטוב, זה נקי.

רק מה שכן, כדי שלא יחשבו שלא התאפקת עד השירותים, תייבש את הבגדים לפני שאתה שם אותם על עצמך.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אינעל דינק איזו שידה לסלון!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אנחנו מסוגלים להרכיב מנועים, לפרק מחשבים, לתקן מכשירים שבחיים לא פגשנו.

ואיכשהו, רק מכונת כביסה היא מעל ליכלתנו.

אני מבין את העקרונות הבסיסיים של כביסה (הפרדה בין סוגי וצבעי בדים, טמפ' וכו'), אבל אין לי שמץ איך לתפעל את המכונה.

ברצינות. מישהו צריך לתת את הדין על המצאת ממשק המשתמש של מכונת הכביסה. ושל מיקרוגל דיגיטלי, אם כבר מטפלים בנושא.

זה בדיוק העניין. אנחנו יכולים לפרק מנוע ולהרכיב אותו חזרה (מינוס ״ספארים״ כמובן) אבל אין שום הבטחה שהוא יעבוד... :D

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...