Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי בוחר בה גם אחרי חודש בתחב"צ באפריקה בלי אוכל.

נכון, יש בה יותר בשר מהבסנדוויץ'.

כבר יומיים יש לי כאבי בטן, אז עכשיו אכלתי סחוג עם מיונז ופסטרמה רומנית, מקווה שיעזור (סחוג בשבילי זה חומר משלשל טבעי, ממש חוקן בצנצנת).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צריך להרוג אותה לפני?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוקיי.

חסכת לי את ההוצאות של לקנות תרנגולת שמישהו אחר הרג לפני, אבל מצד שני עכשיו יש את העניין של טראומה נפשית מלראות תרנגולת מתבשלת בחיים.

וגם עם הריח של חילבה לא יכניסו אותי לעבודה.

מרק פולני זה בטח מתרנגולת שהתאבדה.

מרק מרוקאי זה מתרנגולת שחוטה.

מרק רוסי זה תרנגולת עם סלק, וודקה ודג מלוח.

מרק רומני זה תרנגולת גנובה.

מרק פרסי זה כשהחליפו את תרנגולת באורז.

מרק צרפתי זה תרנגולת מבושלת איכשהו, עם רוטב שעבדת שש שעות עליו.

מרק אמריקאי זה המבורגר עם בייקון במקום תרנגולת, כל זה בטיגון עמוק.

מרק פלסטיני זה תרנגולת עם רימון בפנים.

מרק שוודי זה תרנגולת שבאה עם הוראות הרכבה ושם ברוטלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

...ושל ניקל ושל לדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...