Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

Lol.

לוקו בסוף הכול נעשה לטובה

תראה עוד כמה זמן כמה חסכת בתקופה בלי אשראי ;-). אני גם בעד לפרק אותו, מציע טיול של כולם לצרפת לפרק את הקוקסינל.

החיים הם כמו....

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אח שלי, זה לא אתה. זה קוקסי אחד שקנה בגדים בצרפת.

מילא תהיה גבר ותקנה משהו נורמלי.

יש מצב שמצאתי לך אותו, לוקו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
Lol.

אני גם בעד לפרק אותו, מציע טיול של כולם לצרפת לפרק את הקוקסינל.

אני בעד נקמה וכל זה, אבל לפרק קוקסינלים זה לא התחום שלי. תהנה לך לבד עם הסטיות שלך.

לוקו תזכור - קטר טוב מושך קדימה גם אם לפעמים הגלגלים מסתובבים על ריק. רק אל תרד מהמסילה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
למה שלא תתקדם צעד אחד קדימה בחיים, ותלך על איזה קליאו ספורט

חביבה? :biglaugh:

clio_2.jpg

סתם, אני הייתי הולך על הנעה אחורית עם מספיק כוח כלשהי... תפטר מהגרוטאה לפני שה-GTI החדשה מגיעה.

טוב, מבקש סליחה וסטיות אין לי. כתבתי על אותו קוקסי שלוקו כתב. משום מה בגלל אי ריכוז יצא כך וזה לא השפה שלי בכלל. :confused: יותר לא כותב מהטלפון.

החיים הם כמו....

פורסם
אם גיבוב אז כבר ננצל, יש פה מישהו שלמד מתמטיקה בדידה/דיסקרטית?

לא, אבל מי שלמד לשון בדירה דיסקרטית נחשב? :shock:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גיבוב של יום ארוך

התעוררתי מוקדם, עובדים עובדים עובדים, מסיימים את החלק הראשון של היום (סיכול) אני בדרך לפרוק את את האבנים מהעגלה ולחזור פנימה, רוורס, קצת קדימה לכיוונון מדויק שהכל ייכנס, רוורס להיכנס לנקודה, בום ! העגלה נופלת לרצפה אני מנסה לחשוב מה קרה כאן כרגע.

הייצול (אני חושב שככה כותבים את זה) [שהוא החלק שמחבר בין העגלה לטרקטור] של הטרקטור נשבר, הטרקטור ישן, העגלה גדולה מידי, כבר תקופה יש קולות שהוא הולך להישבר (מידי פעם יש בום מהעגלה שלא נשמע כמו משהו טוב בכלל) טוב, העגלה נשארה בשטח, הייצול רותח ומחר נרים את העגלה בשיטות עתיקות (בקצרה, מחברים רצועת גרירה לזרועות, מרימים את הזרועות ביחד עם העגלה, עושים רוורס לעגלה ומחברים].

לא נורא, עוברים למעגלות, אותו חרא כמו אתמול, כמה שעות של בדידות עם גלגלצ, אותם השירים בלופ (למרות שהיום הייתה איזה תוכנית על רוק קלאסי, וואלה נהנתי

ניתן למצוא את הפלייליסט עם השירים שהיו) וכל שעה יש מהדורה והטקסט הוא אותו טקסט.

בערב אימון, מייאש, רק ב23 חזרתי הביתה (יצאתי ברבע לחמש בבוקר).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מה קורה עם היוטיוב ?

למה אי אפשר לדלג על פרסומות אחרי 5 שניות כבר ? זה שם לי פרסומות של דקה- שתיים ואז אני לא מצליח לראות את הסרטון.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

רופני יש פרסומות גם של דקה ומשהו שאי אפשר לדלג עליהם.

פשוט רוצים להרוויח עוד קצת ג׳ובות.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כן אני מדבר על אלה, הבעיה היא שזה מדלג לי על סרטונים בגלל זה . (נעזוב רגע את זה שזה מעצבן לאללה להתחיל לראות פרסומת של דקה למאגר הביומטרי).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...