Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מזה זמן מה שאני נכנס לסוכניות רכב ומתעניין לגבי רכבים חדשים.

כמובן, שגם קראתי סקירות מקצועיות והודעות, ובדקתי מחירים של יד 2 בלוי יצחק (סתם בשביל לחשוב על הירידת ערך).

עד לפני שקראתי ביקורת ודעות של אנשים הייתי בטוח שההונדה סיוויק ( 4 או 5 דלתות) הכי טובה...

וזה הרושם שקיבלתי גם מתוך השוואה בסוכניות: צריכת דלק נמוכה, נפח מנוע גבוהה, חומרים איכותיים מבפנים ומבחוץ ובעיקר ירידת ערך נמוכה !!! (ביד 2 2011 של סיוויק נמכרת ב90 אלף + ושל האחרות באיזור ה70-80)

זאת בהשוואה שערכתי ל- ליונדאי i35, מיצובישי לנסר, סובארו אימפרזה החדשה, וסקודה פאביה (גם ראיתי את הפוקוס מבחוץ- לא אהבתי את העיצוב).

אבל אני כל הזמן שומע אנשים שלא ממליצים על הונדה, באתרים מסוג זה השאלה שלי היא למה??

מה אני מפספס פה?!

אני יודע שיהיו הרבה תשובות בסגנון '' זה עניין של טעם ואם זה ניראה לך אז לך על זה ''..

אבל עדיין היה מעניין אותי לדעת מה החסרונות האמיתים של הרכב הזה אצל המתנגדים.

תודה מראש.

פורסם

אין לרכבים מגרעות, פשוט רכבי הונדה מתומחרים גבוה יותר מהמתחרים.

למרות שלאחרונה הוזילו את מחיר האקורד למחיר קצת יותר ריאלי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רוב היפניות והקוראניות שראיתי היו סביב ה127-129 וההונדה היא 134 ל5 דלתות, זה פער של 5k

ובנוסף לזה הגרמניות וסקודה גם מוכרות במחירים דומים להונדה ואפילו יותר.

אז איפה האובר פרייסינג?? אולי ב4 דלתות שנעה סביב ה 141, אבל צריך להיות יותר מזה כי אחרת פער של 5k יצדיק את הקנייה שלה, בייחוד שלוקחים בחשבון את הירדת ערך הנמוכה לגרמניות ולהונדה.

פורסם

הישראלים אוהבים מכוניות אמינות ״שלא רואה מוסך״ ולהונדה יש תוספת של צריכת דלק נמוכה וביצועים יותר טובים. היבואן הצליח לגבות על זה מחיר גבוה יותר.

פורסם

אני לא יודע איפה ראית המלצות לא לקנות הונדה אבל המגרעה היחידה זה האובר פרייסינג ו5K הבדל זה לא מעט וזה רק לגרסת הבסיס אבל מצד שני לדעתי אתה מקבל תמורה גדולה להבדל הזה וזה האמינות.

אצלי במשפחה סבא שלי דוד שלי (שנוסע המוןןןן!) ואבא שלי בעלי הונדה שתיים מהם הונדה סיויק 2010 ואחד חדשה דנדשה יפיפיה אמיתית ולפניה היה לו הונדה אקורד 2011, בכל מקרה הפואנטה שלי היא שכבר כמה דורות אנחנו נוסעים בהונדה וגם לפני אלה סבא שלי היה בעלים של הונדה לפני שני דורות ושלוש ואין מה לעשות עד עכשיו 0 תקלות. כמו בכל אוטו תמיד תשמע אחד שלא מרוצה ואין מה לעשות לדוגמא תקח את הNISSAN ALMERA שלפי ביקורות מאנשים ומהאינטרנט האוטו לא אמור להיות בעל בעיות בכלל אבל לאמא שלי יש אחת כזו ואין חלק באוטו שלא הוחלף וסכום התיקונים של האוטו שווה יותר ממה שהאוטו היה שווה כשהוא נקנה.

הפואנטה שלי היא שלדעתי החברה הזו מאוד מומלצת! מתוך נסיון של שנים עם החברה (אני אישית לא נהגתי בה שנים אבל המשפחה...) והיא לא יותר טובה ממכוניות אחרות פשוט המחיר שלה יותר גבוהה בגלל האמינות לדעתי.

בכל מקרה אני לא מומחה גדול למכוניות פשוט מתוך נסיון אני יודע שלא כמו הרנו ההונדה באמת "לא רואה מוסך". וכן המכונית מתומחרת בגלל זה ובגלל ביצועים מעט יותר טובים בOVER PRICING ביחס למתחרות.

בהצלחה בחיפושים :D

פורסם

אין שום דבר מיוחד ברכבים של הונדה.

רכב יפני,לטוב ולרע,בדיוק כמו הקורולה או הלנסר.

התמחור ברב המקרים מוגזם,והתמורה בינונית.

החסרון העיקרי של הרכב הוא הנוחות,או יותר נכון חוסר נוחות,הרכב מאד לא נוח,הישיבה נמוכה,המתלים קשים,הכסאות בינוניים,אפילו לעומת רכבים יפניים אחרים,שגם הם לא מצטיינים בתחום.

האחזקה השוטפת במוסכים יקרה.

פורסם

לנו יש הונדה סיוויק שקנינו בסוף שנת 2011.

אנחנו מאוד מרוצים, אותו אמין, יחסית מרווח, נוח בקיצור מספיק לנו.

לגבי הדלק, היצרן מבטיח באזור ה16 לליטר במציאות זה איזור ה-11.

לפני כמה ימים עברנו טסט, הטסטר אמר חבל אפילו להעביר טסט לאוטו טוב וחדש.

אחרי 5 דקות כולל טפסים ותור הייתי בחוץ :)

פורסם

החסרון העיקרי של הרכב הוא הנוחות,או יותר נכון חוסר נוחות,הרכב מאד לא נוח,הישיבה נמוכה,המתלים קשים,הכסאות בינוניים,אפילו לעומת רכבים יפניים אחרים,שגם הם לא מצטיינים בתחום.

המחיר באמת קצת מעל כולם, אבל לדעתי זה משתלם.

לא יודע באיזה הונדה ישבת ,הרכב דווקא מאוד נוח ומרווח מקדימה, ישיבה נמוכה בכמה סנטימטרים בודדים, לא מפריע לנו.

לא יודע מאיפה לקחת את מה שאמרת, אצלי באוטו בדיוק ההפך ממה שאמרת.

הכל נוח, יחסית מרווח, מספיק כריות אוויר, אחזקה שוטפת לא יקרה בהרבה מאחרים.

אבל על איכות משלמים :)

פורסם

כמי שרכש הונדה סיוויק 5 דלתות לא מזמן, ובדק אותה מול גולף ופוקוס, אני יכול להגיד ש,

ההונדה מרווחת משתיהן,

הגולף וה פוקוס יותר דינמיות,

איכות החומרים הפנימיים בהונדה מאוד גבוהה, אך עדיין לא ברמה של הגולף,

ההונדה בגירסה הבסיסית הרבה יותר מאובזרת מהגולף אפילו באה לאחרונה עם בקרת שיוט,

ההונדה נוחה כמו הגולף ושקטה משתיהן ( בטורים נמוכים).

הגולף חסכנית בדלק מול ההונדה.( אבל לא כמו שרשום בפרוספקט)

בקיצור, קניתי הונדה כי שלוש המכוניות מאוד דומות בשימוש יומיומי, ואין לי חשק להתעסק עם השגעונות של הגיר הרובוטי ועם צ׳מפיון.

פורסם

מתי לאחרונה נסעת בהונדה?

בדיוק הפוך, הרכב מאוד נוח ושקט והישיבה בדגם החמש דלתות גבוהה מידי...

האחזקה עבור הטיפולים יחסית יקרה, אבל בחשבון כללי כנראה שייצא הרבה יותר זול מתחזוקה ( הכוללת שבר ) של רכבי vag לדוגמא.

פורסם

הייתי בעלים של הונדה 7 שנים (ולפני זה רכבתי 4 שנים על הונדה). אני כעיקרון מעדיף אירופאיות ומחבב בעיקר צרפתיות אבל הונדה זה איזה ג'וק שיש לי, אני אוהב את היצרן ובמיוחד את הסיביק (על דורותיה). לדעתי ההונדה עדיפה על היפניות האחרות גם מבחינת סביבת הנהג, המנוע והעיצוב. אך יש לכך מחיר - מלבד טיפולים וחלפים יקרים יותר נדמה לי שגם הביטוח היה יקר יותר.

כלומר - אין ארוחות חינם. אם אתה רוצה רכב יותר מעניין מקורולה ומאדזה 3 - אז תשלם גם ברכישה וגם באחזקה.

מאידך, הרכב מהנה יותר, אמין יותר ושומר על הערך שלו יותר טוב מהרבה רכבים אחרים, וכמעט תמיד יש לו שוק (יחסית לשוק יד 2 הגוסס).

פורסם

תודה לכולם, אתם מחזקים לי את הרעיון לקנות את החמש דלתות...

אני בעיקר מתחבר לדעה של הבחור שאמר שהיא בנויה יותר טוב משאר האסייתיות, הבנייה מבפנים ניראתה לי עדיפה, וקצת יותר מתקרבת לבנייה הגרמנית.

מה שכן, בלי קשר, אולי כדי לחכות קצת וליראות אם המחירים ירדו בזמן הקרוב, ויהיה קצת יותר מושך לקנות אותה מליסינג כיד ראשונה.

פורסם
שלום חברים,

מזה זמן מה שאני נכנס לסוכניות רכב ומתעניין לגבי רכבים חדשים.

כמובן, שגם קראתי סקירות מקצועיות והודעות, ובדקתי מחירים של יד 2 בלוי יצחק (סתם בשביל לחשוב על הירידת ערך).

עד לפני שקראתי ביקורת ודעות של אנשים הייתי בטוח שההונדה סיוויק ( 4 או 5 דלתות) הכי טובה...

וזה הרושם שקיבלתי גם מתוך השוואה בסוכניות: צריכת דלק נמוכה, נפח מנוע גבוהה, חומרים איכותיים מבפנים ומבחוץ ובעיקר ירידת ערך נמוכה !!! (ביד 2 2011 של סיוויק נמכרת ב90 אלף + ושל האחרות באיזור ה70-80)

זאת בהשוואה שערכתי ל- ליונדאי i35, מיצובישי לנסר, סובארו אימפרזה החדשה, וסקודה פאביה (גם ראיתי את הפוקוס מבחוץ- לא אהבתי את העיצוב).

אבל אני כל הזמן שומע אנשים שלא ממליצים על הונדה, באתרים מסוג זה השאלה שלי היא למה??

מה אני מפספס פה?!

אני יודע שיהיו הרבה תשובות בסגנון '' זה עניין של טעם ואם זה ניראה לך אז לך על זה ''..

אבל עדיין היה מעניין אותי לדעת מה החסרונות האמיתים של הרכב הזה אצל המתנגדים.

תודה מראש.

בדרך כלל הטענה המרכזית כלפי הונדה היא תמחור שלא מחובר למציאות.

• תוכן חדש...