Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר. כן, החופש הגדול מתחיל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא בעד החופש הארוך,

מתי בפעם האחרונה ייצא לך לעשות מה שבא לך במשך חודשיים וחצי?

זה חופשים שלא יהיו עוד כמותם שנים רבות-שינצלו אותם.

שנת לימודים רגועה ומוצלחת!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טמטום במיטבו , והשנה בכלל שרוב ספטמבר זה בכלל חופש אחד גדול.

היה צריך לעשות את החופש אם כבר, באוגוסט - ספטמבר, ככה זה מכסה גם את חלק מהחופשים של החגים.

בתור הורה זה פשוט סיוט, למעסיקים אני בטוח שזה נורא לא פחות.

אסיים בברכה שאני מאמין שרוב ההורים יזדהו בה:

"...ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם אשר קידשנו במיצוותיו וציונו על סיום חופשים גדולים...."

פורסם

יאללה! נגמר! סוף סוף לא יהיו ילדים מעצבנים ב4 לפנות בוקר שמעירים אותי כשאני צריך לקום ב6.30 לבסיס! :-D

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמה ישראלי זה.

במקום שהורים יחנכו את הילדים שלהם כדי שבחופש הגדול הם יהיו רגועים. קל להם יותר להפיל את האשמה על העובדה שיש חופש כזה

מאחל לכל מי שמתלונן עליו שהחופש יימשך לנצח. עד שאנשים יבינו שהבעיה אצלם ולא בחופש הזה ושהם צריכים להפסיק לחשוב שהילד שלהם הוא אל חי ולהתחיל לחנך את הילדים.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
טמטום במיטבו , והשנה בכלל שרוב ספטמבר זה בכלל חופש אחד גדול.

היה צריך לעשות את החופש אם כבר, באוגוסט - ספטמבר, ככה זה מכסה גם את חלק מהחופשים של החגים.

בתור הורה זה פשוט סיוט, למעסיקים אני בטוח שזה נורא לא פחות.

אסיים בברכה שאני מאמין שרוב ההורים יזדהו בה:

"...ברוך אתה ה' אלוהינו מלך העולם אשר קידשנו במיצוותיו וציונו על סיום חופשים גדולים...."

אמן !

בהצלחה לכל הילדים וההורים.

alfa 156 2.5.

פורסם
כמה ישראלי זה.

במקום שהורים יחנכו את הילדים שלהם כדי שבחופש הגדול הם יהיו רגועים. קל להם יותר להפיל את האשמה על העובדה שיש חופש כזה

מאחל לכל מי שמתלונן עליו שהחופש יימשך לנצח. עד שאנשים יבינו שהבעיה אצלם ולא בחופש הזה ושהם צריכים להפסיק לחשוב שהילד שלהם הוא אל חי ולהתחיל לחנך את הילדים.

:shock::shock: :shock: :shock: :shock:

אשמח לקבל הסבר לתגובה הלא ברורה הזאת ואפילו אם זה לא קשה, בהקשר של איזו תגובה אחרת הגיעה התגובה הזאת..

פורסם

סופר-במבה, מה הקשר בין חינוך ילדים לבין אורכו של החופש?

לי ברוך השם יש ילדות מחונכות ומנומסות מאוד, ועדיין בחופש אתה צריך לדאוג להם

לתעסוקה, להוציא אותן מהבית, כי להיות יום שלם בין קירות לא עושה טוב לילדים,

וכל זה בזמן שאני ואשתי צריכים גם לעבוד. אם היו לכל אחד 50 ימי חופש בשנה,

והמעסיק שלו היה גם מרשה לו לנצל אותם ברצף, מה שלדעתי דמיוני לחלוטין, אני בטוח

שלא היית שומע כל כך הרבה טענות.

פורסם

גם ילדים מושלמים ומחונכים למופת עם עיניים כחולות ושיער בלונדיני ואילן יוחסין נקי מווילדע חיעס

משתעממים בחופש ומטפסים על הקירות...

(סרקזם קל למתקשים)

אה, והתשלום באוגוסט למשפחתון. :shock:

בצרפת לקחו את החופשה הקיצית-משפחתית-שנתית לצד הקיצוני,

משהו מאוזן באמצע יהיה נחמד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתכלס, אני זוכר בתור תלמיד, לפעמים הייתי רק מחכה שהחופש הזה יגמר, זה יותר מדי.

למרות שאחריי י"ב בירכתי את החופש הגדול (באמת גדול), שהיה לי מיוני עד אמצע אפריל. כמעט שנה שעברה לי בשקט ובכיף, עבודה, חו"ל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מצחיק אותי לשמוע פרספקטיבה של תלמידים לגבי החופש הגדול.

ברוך השם, נשארו עוד יומיים מקוצרים בגן ועוברים ליום לימודים מלא...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני לא תלמיד, אני עוד אחד מהאלו שעושים 3 שנים בשביל פחות מ400₪ בחודש ומחכים רק לגזור את החוגר ולצאת לחופשי. :lol:

פורסם

אז הילדה נכנסה לגן רשות, הרבה בכי וקושי מצידה. נשארתי

איתה חצי שעה ושיחקתי עם פלסטלינה והסתובבתי איתה ברחבי

הגן כמו חתול בבית חדש. נפרדתי יפה ואמרתי לה שאבא צריך ללכת להדיח כלים בבית, הלכתי לצד פסקול מסרט טורקי של בכי וצווחות, יעבור לה (וגם לי ), לא?

לראשונה גם הייתי צריך לשלוח איתה אוכל לשעת עשר, אז קניתי קופסת פלסטיק עם חלוקה והכנתי לה פרוסה עם שוקולד, אגס ומלפפון.

נראה לי שיצאתי בסדר.

Gn'f'R

פורסם
מצחיק אותי לשמוע פרספקטיבה של תלמידים לגבי החופש הגדול.

ברוך השם, נשארו עוד יומיים מקוצרים בגן ועוברים ליום לימודים מלא...

כן, שלושה ימים מלאים, ואח"כ ארבעה ימי חופש (כולל סופ"ש) וחוזר חלילה עוד פעם (סוכות) :lol:

alfa 156 2.5.

פורסם

לוקו, אני מקווה רק שאת המלפפון לא שמת בפרוסה עם השוקולד. לי למזלי לא היו את הסרטים הטורקיים. הגדולה הלכה בסדר (קצת עקמה פרצוף אבל שחררה) והקטנה בכלל לא הסכימה שאכנס איתה לגן וגירשה אותי כבר בשער.

סופר במבה, אתה לא מבין שכשלילדים יש חופש ולהורים לא זה יוצר בעייה. אני נהנה מכל רגע עם הבנות שלי אבל כשהן היו יותר קטנות לא היה עולה על דעתי להשאיר אותן לבד בבית. היום כשהגדולה כבר בת 11 והקטנה בת 7 אני יכול להשאיר אותן כמה שעות לבד בבית ולצאת איתן כשאני או אשתי חוזרים הביתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...