Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

מי שיש ברשותו פורד פוקוס דור 2, תוכלו בבקשה לבצע בדיקה קטנה?

1. סוויץ' במצב ACC.

2. לוחצים על לחצן set/reset בקצה ידית האורות ומחזיקים אותו לחוץ.

3. מעבירים סוויץ' למצב ON, ממשיכים להחזיק את הלחצן עד שמופיעה המילה TEST בתצוגה.

4. משחררים את הלחצן ומניעים מנוע.

5. על ידי לחיצות חוזרות על לחצן set/reset מדפדפים עד לתצוגה engine temp. (נדרש כ 20 לחיצות).

תאמרו לי בבקשה, איזה טמפרטורה אתם רואים, בעמידה ובנסיעה.

יציאה ממצב test על ידי כיבוי והתנעה של המנוע.

תודה רבה.

פורסם

130-137 מעלות בנסיעה או עמידה לאחר שהמנוע התחמם היטב.

בדיקה על ידי מתאם OBD2 bluetooth ותוכנת torque לאנדרואיד מראה טמפרטורה תקינה של סביבות 90 מעלות בנסיעה, לא זוכר פה במדוייק מה הטווחים.

מדובר בפוקוס 2008 תקינה לחלוטין.

אין לי שום מושג מה הנתון שמופיע במסך לוח השעונים זה כנראה סוג של מדד לטמפרטורה ולא הטמפרטורה המדוייקת של נוזל הקירור. אגב, בפיאסטה 2009 מוצג הנתון הנכון באותה שיטת בדיקה.

אני משתמש בבדיקה דרך לוח השעונים בעיקר כדי לבדוק מתח מצבר לפני הנעה ובזמן שהאוטו עובד. יעיל מאוד לדעת קצת על מצב המצבר לאחר שהאוטו עמד קצת. גם קצת בשביל קודי תקלות בסיסיים שמופיעים שם ואז חיפוש באינטרנט.

אגב, יציאה ממצב test היא על ידי לחיצה ארוכה על לחצן ה- set גם שהמנוע עובד.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...