Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב של 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אז ככה,

אני רוצה לקנות רכב, לא היה לי רכב לפניי, השתחררתי לפני כ חצי שנה מצה''ל ואני זקוק לניידות.

התקציב שלי לרכב מתחלק ל 2:

או שאני משקיע בערך כ 40 אלף (ביחד עם אחי) וקונה רכב משנתון נורמאלי מחברת ליסינג או משהו כזה או

שאני מסתפק בתקציב של כ 10000-15000 שקל פלוס מינוס וקונה רכב מבעלות פרטית בתקציב זה ( אני מניח שהשנתון של הרכב יהייה ישן והקילומטראז' גבוה יותר וכו)

עקרוני אני זקוק לרכב אמין וחסכוני שישורד בצורה סבירה נסיעות יומיות מחדרה לנתניה וחזרה כל יום.. (צרכיי עבודה לרוב)

בערך 40 קילומטרים יומיים +-

השאלה האם ה 10K-15K יוכלו לספק לי רכב שישרוד תקופה סבירה במתכונת אינטנסיבית שכזו ? ואם כן אשמח לשמוע המלצות על דגמים ורכבים כאלו,

פורסם

חבר שלי ואח שלו החליטו על אותו רעיון וגם אצליהם התקציב עומד על 40K

בנתיים האפשרויות שהם בודקים

טיוטה קורולה 04

הונדה סיוויק 04

ניסאן אלמרה 04-05

מאזדה לאנטיס 03

בקיצור הבנת את הקטע יפניות הבעיה אצליהן זה צריכת דלק לרוב

8)
פורסם

כן זאת הבעיה העיקרית,

אצלי גם יש טיפה בעייתיות עם אחי,

אני מעדיף לקנות לבד ב 15K

השאלה היא האם כדאי ואיזה דגם וחברה?

מבחינת צריכת דלק ואמינות לאורך זמן מבין הדגמים האלו מה הכי כדאי?

פורסם

אם אתה צריך משפחתית או סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אטוטו שלא זולל יותר מידי דלק,אמין, לא צריך גם משהו גרנדיוזי, אפשרי מיני אבל שזאת תיהייה מיני שאפשר לנשום בה ולא חיפושית קטנה חח

פורסם

הפיאט פונטו ספייס שמאצתי כולן יחסית עם קילומטראז גבוה... 170K 180K ומספרים דומים

השאלה אם האוטו הזה לא מתפגר בקילומטראז קכזה?

פורסם

ספייס שמורה לא פשוט למצוא,170 ק"מ לרכב 2002/3 זה סביר,ואם הוא טופל לא צריכה להיות בעיה מיוחדת,חשוב לראות שלא היה במים במקום נוזל קירור,אחרת הדרך לראש מנוע קרובה.

אם אתה קונה 206 עדיפות לגיר הידני,תבדוק שיש איתות עובדת זאת אחת מהמחלות שלה,סדק בבלוק מנוע,שחוזר מידי פעם בפורום במידה ולא היה נוזל קירור.

המגאן רכב מאוד נוח,נסעתי על 1.4 ידנית כי חשבתי לקנות,הגיר אוטומטי פחות מוצלח,אח של אבא שלי קנה כזאת לפני מספר שנים ואחרי כמה חודשים כבר נזקק לשיפוץ גיר.

הייתי מחפש גם גטס ידנית,אולי היא פחות חסכונית אבל אמינה,חפש רמת איבזור GLS/GLI.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה חברים,

שאלה אחרונה,

תוכלו להסביר לי את ההבדול בין רנו מגאן I רנו מגאן II (משהו כזה)

כי מחיפוש הבנתי שהם מחולקת, לא הבנתי בדיוק מה ההבדל ועל פי מה החלוקה..

פורסם

זה רכב שונה לגמרי,המגאן 2 היא המחליפה של 1.

מציע תקרא עליהם בוויקיפדיה,לא הבנתי את השאלה לגבי חלוקה?

פורסם

מכונית קטנה,ידנית עם כמה שפחות ק"מ.

מספר ידיים פחות חשוב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...