Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שמסקרנת אותי, מכשיר שלא נרטב\נפל ושמרו עליו כמו שצריך. איזה רכיב במכשיר יחזיר את נשמתו ראשון?מעבד?כרטיס מסך?זיכרון?

ומדוע ולמה מכשירים סלולרים שיצרו אותם לפני 15 שנה עדיין עובדים ופחות מתקלקלים מהטלפונים החדשים,הרי גם הם עם כרטיסים אלקטרונים בפנים ולא מכנים:roll::idea:

תודה

פורסם

לפי דעתי הסוללה

פעם המכשירים היו פשוטים וגדולים ככה שהרכיבים הפיזיים היו יותר חזקים (למשל הפאנלים של נוקיה יותר עבים מכל סמארטפון בשוק)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

א) כל חלק שיש לו פוטנציאל לשחיקה או נזק מכני - כפתורים פיזיים, שקעים, מסכים, חלקי פלסטיקה

ב) סוללות שמגיע זמנן ועוברות את מספר מחזורי הטעינה שלהן יועדו (בין אם בגלל בלאי או השבתה מתוכננת)

ג) הלחמות שיכולות להתנתק

ד) רכיבים אלקטרוניים שנשרפים

ה) באד בלוקים בזיכרון המובנה של המכשיר עקב התעללות מאסיבית (בעיקר במכשירי אנדרואיד, כשממש חייבים כל יומיים להחליף רום לקקמייקה כזאת או אחרת).

זה בערך הסדר שבו הולכים רכיבים בטלפונים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני משער שאתה תחליף למכשיר חדש, כי ייצא משוכלל יותר, הרבה לפני שהישן יתקלקל.

לדעתי אחוז גדול פשוט מחליפים כי יוצא דגם חדש, ואחוז זעום מחליף כי המכשיר התקלקל, וגם אז, רק אם עלות התיקון יקרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חיבור הטעינה

או שזה רק באיפון?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...