Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני שמעתי לא מעט על האחריות של קיה ל- 7 שנים במגוון רכבי החברה.

הייתי מעוניין לדעת מה בדיוק כוללת האחריות הזו והאם היא עדיין תקיפה ליד השנייה והשלישית?

מה לגבי רכב יוצא ליסינג/ השכרה- עדיין זוכים לאחריות?

האם האחריות הזו היא אמיתית? כלומר האחריות הזו היא באמת כל כך חשובה או שזה סתם אחריות על מתגי חלון?

תודה מראש.

שלומי.

פורסם

נענה פרה פרה

האחריות של קיה מורכבת כך 3 שנים ראשונות מפגוש לפגוש כלומר כל הרכב לאחר 4 שנים רק מנוע , גיר וציריות .

לפי משאני יודע לכל רכב של קיה ישנו ספר טיפולים ובו מדבקה עם כל הנתונים של האחריות לא משנה יד שלישית או חמישית בנוסף המידע גם שמור במחשבי היבואן אך ממולץ במעמד קניית הרכב לבדוק אם החוברת קיימת אם לא , לא נורא .

לגבי האחריות בליסינג זה אותו דבר גם 7 שנים ( חבר שלי קנה 2013 דרך הליסינג 0 ק"מ ) ונאמר שהטיפול במוסכי היבואן .

לגבי השאלה האחרונה שלך למה שהיא לא תיהיה אמיתית רוב החברות שאני מכיר מציעות שנתיים (צ'מפיון אני יודע מציע שנה שלישית על "מתוך רצון טוב ".) . קונצרן קיה/יונדאי יודע באמינתו ...

בהצלחה

פורסם

מתוך סקרנות, המנוע הלך באוטו אחרי 6 שנים ועדיין נשארה שנה לאחריות על המנוע, גיר וציריות. אז הם פשוט מחליפים את המנוע על חשבונם? אני כבר מדמיין זריקת משפטים מצידם על שימוש לא סביר...

לא שאני מצפה שמנוע/גיר ישבקו חיים בזמן קצר של 7 שנים.

פורסם

"לא שאני מצפה שמנוע/גיר ישבקו חיים בזמן קצר של 7 שנים..."-

מנוע וגיר יכולים לשבוק אפילו אחרי שנה! אבל יותר מעניין מה קורה לאחריות יצרן אם נאמר אחרי 5 שנים מתפוצץ צינור שמן/נוזל קרור ואף נורת אזהרה לא נדלקת.....הנהג שאינו מודע לתקלה ממשיך בנסיעה ו"שופך מנוע".

האחריות תופסת ???

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אפרופו אחריות ל-7 שנים מפגוש לפגוש.

שהיתה לי הפיקנטו הייתי חבר בקבוצה של הרכב בפייסבוק.

ושם התוודעתי לסיפור מקומם.

לאחד החבר'ה הלך הקלאץ' לאחר 5000 ק"מ.

אינני מכיר את אותו חבר אך הוא טען שהוא מיומן בגיר ידני ותמיד נהג על רכבים כאלה.

ליבואן כל זה לא הזיז ולהוציא הנחה של 200 שקל הוא נאלץ לספוג את עלות התיקון בעצמו.

לידיעתיכם.

פורסם
אפרופו אחריות ל-7 שנים מפגוש לפגוש.

שהיתה לי הפיקנטו הייתי חבר בקבוצה של הרכב בפייסבוק.

ושם התוודעתי לסיפור מקומם.

לאחד החבר'ה הלך הקלאץ' לאחר 5000 ק"מ.

אינני מכיר את אותו חבר אך הוא טען שהוא מיומן בגיר ידני ותמיד נהג על רכבים כאלה.

ליבואן כל זה לא הזיז ולהוציא הנחה של 200 שקל הוא נאלץ לספוג את עלות התיקון בעצמו.

לידיעתיכם.

לדעתי מצמד לא נכנס לאחריות הרכב,שווה לראות בספר אחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי מצמד לא נכנס לאחריות הרכב,שווה לראות בספר אחריות.

למה שלא ייכנס? הבחור טוען שהרכב עומד על 5000 ק''מ,

לדעתי מדובר ברכב שהרבה מתחת לגיל 3.

נ.ב, לאחר 3 שנים האחריות הוא לא מפגוש לפגוש.

שלומי.

פורסם

עדי צודק,בדקתי אצלי וגם רשום שחלק כמו מצמד או רפידות לא נכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ייתכן, צריך לבדוק במעמד הקניה, אולי עקב הנחה גדולה לחברות הליסינג היבואן נותן אחריות רגילה של 3 שנים ולא את המורחבת, זה גם פותר אותו מהכלפת מכלולים ברכבים שעברו התעללות בליסינג,

אבל צריך לברר את זה..

• תוכן חדש...