Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אחד טוב באמת. אלי יצפאן

רוצים תחליף טוב? בביקור האחרון שלי במוסך שאפט הגיע שליח עם חלקים, והראה קעקוע נחמד על כל היד. זהו שרוול שלובשים ואפשר להחליף כל פעם. כולה 15 ש"ח, לדבריו בדוכנים ליד תחנה מרכזית ישנה בת"א.

כמובן שניצן דודי ואני לקחנו את כל מה שהיה לו בארגז...

lSzslY9oJWk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הכי טוב? סע לחו״ל.

בארץ? בוויז׳ן יושבים שניר רוזנסל ובוריס איריסוב. בקיפוד מיכאל ואלכס (נדמה לי), ארד, אריק מון, לא יודע מה קורה בפסיכו מעבר לאבי ואנונו ואבי נשיא. בקיצר אין הכי טוב. כמעט כל מקעקע מפתח סגנון די דומיננטי משלו. תחליט מה הכיוון משם אפשר להמשיך. אם אתה באמת רוצה את הטופ, אתה חייב לנסוע לחו״ל. וגם אז, הכל תלוי בכיוון. בוחרים מקעקע ואז קעקוע. בוחרים רעיון ואז מקעקע וסטייל שיתאים לך.

אני אישית מתקעקע אצל בוריס בוויז׳ן. מדהים בפרטים קטנים, ראש פתוח, מבחינת סגנון נוטה לכיוון ניו סקול .

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

למה שיטוס לחו''ל? בארץ יש מקעקעים ברמה של חו''ל(שלפי הגדרתך זה הפאקינג פרימיום של הפרימיום).

בקיצור, מיכאל מקיפוד - היחיד שהלכתי ואלך אליו, את זה אני כותב אחרי חיפוש מאוד רציני ללא שום פשרה שנמשך כ-3 חודשים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

הרמה בארץ, אם כל האהבה שלי להרבה מהחברה שני מכיר אישית, עדיין לא קרובה. לראייה ההתפחות המשוגעת של חלק מהחברה שעברו לעבוד בחו"ל והשתפרו דרסטית בזמן השהייה שם.

ולא, המקעקעים שהם הטופ בארץ, הם לא הטופ של העולם. אי אפשר להשוות עדיין. אפילו ואנונו נשאר מאחור ע"י התותחים החדשים. שניר רוזנסל, שאני חולה על הבחור, עדיין לא מקעקע באותה רמה של טובי היפנים. הוא עדיין טוב מאוד סגנון הזה (ארויינטלי מסורתי) ,אם לא הכי טוב בארץ. אבל עדיין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

קח בחשבון שאם מגזימים בשטח הקעקוע, יש פגיעה בכבד.

אני מדבר על שטח רציני, היאקוזונרים הבכירים משלמים הרבה כסף להשתלת כבד בגיל 50+, העור האמור לשמש גם כאיבר

מסלק זיהומים/הפרשות מאבד מהיכולות שלו והעומס הנוסף המוטל על הכבד מביא לקריסתו בגיל מסויים.

פורסם
בהצלחה עם זה. שניר נמצא בקלן, גרמניה.

שניר נמצא בברצלונה, ספרד*

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תכתוב בגוגל yellow blaze.

היפני הזה..מטורף!

אני גם התקעקעתי בקיפוד אבל זה היה משהו קטן.

ראיתי עבודות של מיכאל, בעיניי הוא מספר אחד.

Got To love It

פורסם
וממליצים עליו מניסיון אישי טוב.

אני רוצה את הטופ של הטופ. את הכי יקר. את זה שמחכים אצלו חצי שנה בתור מראש. את זה שהוא גם אומן מחונן וגם אמן נדיר. הקרם ד-לה קרם. הטופ אוף דה ליין. זה שנכנס לחדר בכנס משחיתי הגוף וכולם מתלחששים מהערצה.

אז מי זה בארץ?

שכחת להוסיף דרישה קריטית, אבל ממילא לא נראה לי שיש בארץ מכון קעקועים עם דפיברילטור ומקעקע שהוא גם קרדיולוג.

פורסם
מה עם רם מאילת? כשעשיתי אצלו (2002) הוא נחשב להכי טוב בארץ.

אתה כנראה מתכוון לרז, וגם אני עשיתי אצלו קעקוע בערך באותה השנה.

סירבתי לעשות אצל מישהו אחר ומצטרף להמלצה עליו

כבר חתמתי...

פורסם

אוקי.

אספתי שתי תובנות מהשרשור:

1. לא חשוב המקום, חשוב המקעקע.

2. לכל סגנון יש מי שמתמחה בו.

כרגע הנטייה היא משהו בסגנון Tribal, לא לגמרי סכמתי (כלומר יש דמות). יש רעיון, אני רוצה מישהו שיישם אותו באופן שמתמזג עם עם הגב/כתף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...