Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה על עפר הורס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אז בשבוע האחרון עברתי לבסיס לסירקין, אני מכניס את רכבי לבסיס ביומיום ומיקום החטיבה שלי כולו עפר, (אבנים קטנות וחול) תמיד שאני נוסע עליו אני נזהר מוריד מהירות ל10 קמ"ש שם ראשון ונוסע לאט כאילו נוסע על ביצים,קצת חבל לפתוח על זה אשכול אבל רציתי עם הבלאי שזה גורם לאוטו/צמיגים או שולי או רציני תודה

פורסם
ערב טוב אז בשבוע האחרון עברתי לבסיס לסירקין, אני מכניס את רכבי לבסיס ביומיום ומיקום החטיבה שלי כולו עפר, (אבנים קטנות וחול) תמיד שאני נוסע עליו אני נזהר מוריד מהירות ל10 קמ"ש שם ראשון ונוסע לאט כאילו נוסע על ביצים,קצת חבל לפתוח על זה אשכול אבל רציתי עם הבלאי שזה גורם לאוטו/צמיגים או שולי או רציני תודה

לא יקרה לאוטו כלום גם עם תסע יותר מ30 קמש האוטו נועד גם לנסיע על עפר כמו שאתה מתאר

תיזהר רק מבורות או אבנים גדולות.

פורסם

3 שנים הייתי חוזר מגלילות דרך עפר ובורות, באופן מהיר כשאפשר וזהיר תמיד, לא הורגש במיוחד לאורך זמן מבחינת צמיגים ציריות וכד', לא יודע כמה כבר אתה נוסע, אצלי זו הייתה נסיעה של 5-7 דק' ביום

והיה לי צבע יותר רגיש משל הרכב שאצלך בתמונה - בורדו מטאלי, שום שריטות ושום נעליים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא יקרה לאוטו כלום גם עם תסע יותר מ30 קמש האוטו נועד גם לנסיע על עפר כמו שאתה מתאר

תיזהר רק מבורות או אבנים גדולות.

רכב פרטי לא נועד לנסוע על עפר,רק על כביש סלול.

רק רכבי שטח נועדו לנסוע,גם,על עפר.

זה שבארץ אנשים חיות,זה רואים על הכביש,ובכל מקום אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רכב פרטי לא נועד לנסוע על עפר,רק על כביש סלול.

רק רכבי שטח נועדו לנסוע,גם,על עפר.

זה שבארץ אנשים חיות,זה רואים על הכביש,ובכל מקום אחר.

מאיפה הבאת את הקביעה הזאת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפות"ש - סע לשלום חביבי. הרכב שלך ישרוד את הדרכים האלה. רכבי ליסינג למיניהם שורדים דברים חמורים בהרבה ושורדים כדי לספר על זה

פורסם
לפות"ש - סע לשלום חביבי. הרכב שלך ישרוד את הדרכים האלה. רכבי ליסינג למיניהם שורדים דברים חמורים בהרבה ושורדים כדי לספר על זה

1+

הדבר היחיד שרכב שנוסע 10 קמ"ש בשביל עפר הורס זה את הבריאות של נהג הליסינג שנתקע מאחוריו ומקלל כל רגע

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
מאיפה הבאת את הקביעה הזאת?

למעט ישראל,מכל העולם המערבי,רק במזרח ובמדינות ערביות ראיתי שנוסעים עם הפרייבט בדרכי עפר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

מספיק שיסתכל בתמונה שלך :)

למעט ישראל,מכל העולם המערבי,רק במזרח ובמדינות ערביות ראיתי שנוסעים עם הפרייבט בדרכי עפר.

ברוב האזורים הכפריים באירופה, לא מעט תושבים מתניידים בפרייבטים גם בדרכי עפר.

לרוב המכוניות הסטנדרטיות יש מהלך מתלה שמאפשר נסיעה בשטחים משובשים יחסית, וזה לא חייב להיות רק כביש עם בורות כמו שנהוג אצלנו.

פורסם
^

מספיק שיסתכל בתמונה שלך :)

ברוב האזורים הכפריים באירופה, לא מעט תושבים מתניידים בפרייבטים גם בדרכי עפר.

לרוב המכוניות הסטנדרטיות יש מהלך מתלה שמאפשר נסיעה בשטחים משובשים יחסית, וזה לא חייב להיות רק כביש עם בורות כמו שנהוג אצלנו.

ללמוד מהנסיון של אלה שחיים עם מעט אספלט והרבה עפר - לא מזיק.

באפריקה,כמעט כל הרכב שנוסע בין עירוני מיובא משומש מאירופה.

למה לא לקנות אוטו בן 3 בשליש מחיר ובמצב של אוטו אפריקאי אחרי חודש ?

דרכי עפר מווברצות ומפרקות את כל מכלולי האוטו אם הוא לא 4X4 קשוח. לא צעצועי מדרכות רמת אביב ג'.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי ההיגיון שלך לתושבי חיפה לא כדאי לקנות מכוניות, העליות יגמרו להם את המנועים והירידות את הבלמים. גם כל מי שגר ליד הים, עדיף שילך ברגל ולא יקנה רכב כי החלודה תאכל אותו מהר...

מובן מאליו שכשנוסעים הרבה בדרכי עפר הבלאי גדול יותר אבל זה לא אומר שהרכב לא מסוגל לזה ומתוכנן לזה.

אז ברכב שרוב הנסיעה שלו היא בשבילי עפר יצטרכו להחליף חלקי מתלה בתדירות יותר גבוהה מרכב שנסע רק בדרכים סלולות, בסדר.

נסיעה של 5 דק' במהירות איטית כל יום על דרך עפר לא תעשה לרכב שום דבר חוץ מללכלך אותו באבק.

פורסם

בעיקרון לא אמורה להיות בעיה כל עוד אתה זהיר והשביל לא מטלטל את הרכב עד כדי כך שחלקים יגעו בו.

• תוכן חדש...