Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעזוב אותך משטויות, זה ברור שאין לך מושג ירוק בחשמל (אפילו הבסיסי ביותר), אתה סתם מסתכן.

וחיבור חשמלי מבצעים עם נעל כבל ולא מלפפים כמו שבתמונה שצרפת (קל וחומר כשמדובר בטוסטר).

פורסם

בגלל זה אני מתייעץ.

החלפתי הרבה פעמים תקעים, אבל אף פעם לא עם מפסק.

אני יודע שהארקה זה הכבל הצהוב והוא צריך להיות התחתון. והכחול והחום לא ממש משנה באיזה צד הם.

פשוט אף פעם לא התנסיתי בהחלפת תקע עם מפסק.

ברגע שיכוונו אותי מה לחבר לאן, לא אמורה להיות בעיה. כמובן אני מוודא לפני שהכבלים מופרדים היטב ולא יוכל להווצר מגע בקצוות החשופים בכל צורה שהיא.

פורסם

רשמתי לך תחכה לעוד תגובה/ אישור של מבינים יותר ממני.

תמונה (19).JPG

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

תעיין בתגובה 3 בשרשור הזה.

ונעל כבל משמשת ע"מ להבטיח מגע מושלם, כל דבר פחות ממגע מושלם, במיוחד בזרמים גבוהים, יצור מפל מתח וחום שבסופו של דבר יביא להמסת הפלסטיק, החיבור שנראה בתמונה הוא סכנת נפשות.

כמו כן יש לוודא שהמפסק מדורג ללפחות 10 אמפר.

פורסם

על התקע עצמו אמור להיות רשום באותיות גדולות

L-חום

N-כחול

GND או G- הארקה, בכל אופן זה זה התחתון

התמונה שהעלית לא ברורה קצת,

תוכל לצלם במבט על

404

פורסם

תודה רבה לכולם.

פעלתי על פי ההוראות של JANT18, הטוסטר עובד על ידי המפסק, ואני עדיין בחיים, אפשר להכתיר זאת כהצלחה.

דרך אגב, התקע הוא 16 אמפר.

פורסם

פשוט:

1. חיבור אפס (חוט כחול)

2. חיבור הארקה (חוט צהוב ירוק)

3. לא מתחבר לכלום (זה חיבור ישיר של הפאזה למפסק)

4. לחבר חוט חום (יציאת פאזה מהמפסק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם לא השתמשת בנעלי כבל וסופיות חוט התקע שלך נדון להתחממות ושריפה.

אני לא בטוח לגמרי אבל יש מצב שניתוק חד קוטבי לא תקני.

פורסם

כל עוד ניתן לנתק את המכשיר מהשקע (הוא לא מוברג לרשת עם מהדקים), אין בעיות עם ניתוק חד קוטבי,

לגבי נעלי הכבל, אני אמרתי ועכשיו גם אתה, הבנאדם משחק באש.

פורסם

or_lougasi- במידה ואתה מאזור כפר סבא אשמח לעזור לך או שתיתן לחשמלאי לעשות זאת.

לכל שאר המגיבים-אנא הימנעו מלרשום דברים שעלולים לסכן אנשים,גם אם הם נראים לכם

יחסית פשוטים לביצוע.

תודה בני.

פורסם

תודה רבה לכולם, הטוסטר הוא לא מוצר שפועל זמן ארוך רצוף, 6-7 דקות גג וזהו.

אני לא חושב שיכול להיווצר מצב של התחממות יתר על המידה שתביא להמסת פלסטיק.

דאגתי שהכבלים יהיו מהודקים טוב, וידאתי שיש הפרדה מלאה,אז לעניות דעתי לא אמורה להיווצר פה סכנה כלשהי.

בכל מקרה, אבא שלי מתמצא בחשמל, כשהוא יעבור אצלי בהזדמנות אבקש שיתן מבט ליתר ביטחון.

נגב- תודה רבה, אבל אני גר בראשל"צ.

פורסם
תעזוב אותך משטויות, זה ברור שאין לך מושג ירוק בחשמל (אפילו הבסיסי ביותר), אתה סתם מסתכן.

וחיבור חשמלי מבצעים עם נעל כבל ולא מלפפים כמו שבתמונה שצרפת (קל וחומר כשמדובר בטוסטר).

מסכים בהחלט.

הנזק שיכול להגרם (קצר שיכול להפוך לשריפה) לא שווה את התענוג של להגיד "עשיתי לבד"...

אני גם לא בטוח שהמפסק בנוי לעומס גדול כמו של גוף חימום...

כמו שאמרו לפניי: תזמין חשמלאי שיחליף את השקע בקיר (כך תוכל להשתמש בשקע למכשירים אחרים.

או שתחליף את הטוסטר...

פורסם

אני לא קובע כלום על פי ההבנה שלי בחשמל, כי אין לי כזאת ואני לא מתיימר להציג אחת שכזו.

בגלל זה רשמתי, כשאבא שלי יעבור אצלי, אגיד לו להסתכל ולסדר במקרה הצורך.

התקע הוא 16 אמפר, ולפי מה שקראתי כן מתאים לטוסטר.

• תוכן חדש...