Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ice.co.il/article/view/360493

למי שהתחנך, כמוני, על מאמריהם של גידי פרדר, הלל פוסק,אלי פנגס, גיל מלמד, וכמובן האחד והיחיד טל שביט ז"ל- זה יום עצוב מאד.

למי שהיה מנוי, כמוני על המגזין מהגליון הראשון (אי שם בסוף שנות ה-80 של המאה הקודמת), תחסר החוברת הזו בערימה שליד המיטה.

למי שאכפת מהתרבות המוטורית הישראלית, צריך להיות אכפת שמגזין הדו"ג היחיד בארץ נסגר, כי אין מספיק מנויים, ואין למפרסמים בתחום הדו"ג תקציבי פרסום, ובקיצור- אין מספיק אנשים שהתחום המוטורי מעניין אותם מעבר לשאלה "כמה עושה מאזדה 3 לליטר", ואין מספיק צעירים שמתעמקים בתחום מעבר ל" איפה קונים לדים לגחון ומדבקות NO FEAR לשמשה האחורית".

תרבות מוטורית זה לא "ג'נטים מגנזיום" מאוטו דיפו, נעולים בצמיגי לינג-לונג בשקל מהפנצ'ריה בירכא.

באסה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא חושב שהבעיה היא כסף.

הבעיה היא תרבות מוטורית.

ילדים שלא התחנכו בבית שבו מוטוריקה נמצאת במקום גבוה בסדר העדיפויות, לא יהפכו לכאלה בבגרותם.

פורסם

עצוב, ויחד עם זאת, לא הייתי מספיד את התרבות המוטורית כולה אלא את המדיה המודפסת, אולי.

נכון, לפעמים אין כמו להחזיק מגזין, ספר או עיתון, אבל המידע והחומר נגישים היום, מאוד. במחשב, בטאבלט, בטלפון.

את רוב המגזינים שעברו תחת ידיי, ולחלקם הייתי מנוי במשך שנים, הייתי קורא באופן חלקי. את הכתבות שעניינו אותי הייתי בולע ובשאר עיינתי ברפרוף במקרה הטוב.

בשנים האחרונות התחלתי לדפדף מידי פעם, במיוחד כשמשהו מעניין אותי, בסריקות של מגזינים מחו"ל. זה יוצר סתירה מסוימת. מצד אחד אלה עותקים פיראטיים ואני לא תומך במוציא לאור (גם אין לי אפשרות לעשות זאת בארץ ברוב המקרים) ומצד שני - זה מתייחס לעניין המדיה האלקרטונית והנגישות שיש לחומרים האלה.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

חבל, אמנם לא קראתי כבר שנים ואיני יודע מה רמתו בשנים האחרונות אך לפחות בעבר היה עתון אנפורמטיבי, מעודכן אך בעיקר מהנה. נכתב ע"י אנשים שנהנו לרכב וידעו לכתוב והתחרה בכבוד בעתונות בינלאומית למרות מגבלות השוק המקומי. מאידך, זה היה עתון נישה אינטליגנטי וככזה אין לו מקום במציאות של ישראל היום.

אולי טוב שלא הצלחתי למכור הגליונות שבידי.

פורסם
עצוב, ויחד עם זאת, לא הייתי מספיד את התרבות המוטורית כולה אלא את המדיה המודפסת, אולי.

+10

המדיה המודפסת הולכת ונדחקת החוצה ע"י המדיה הדיגיטלית ולא רק בהקשר לתרבות המוטורית אלא בכלל.

בניגוד למוטו - מעריב, ידיעות ואחרים השכילו להבין שהעתיד הוא דיגיטלי ושיגרו את YNET, NRG ואחיהם המקוונים כאתרים יחודיים. מוטו עלה בפורמט של מגזין כחלק מאתר אחר וכנראה שגם לזה היתה השפעה על הסוף.

פורסם

אכן אני לא חושב שיש קשר לתרבות המוטוריקה אלא למציאות שבה אנו חיים ובה אין היום מקום למגזינים מודפסים.

האינטרנט נגיש ומהיר מאי פעם, למה לקרוא כתבה כשאפשר לראות אותה בסרטון?

זה גם יותר ידידותי לסביבה ואני נוטה לשער שגם יותר זול מבחינה תפעולית, הרבה יותר זול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
+10

המדיה המודפסת הולכת ונדחקת החוצה ע"י המדיה הדיגיטלית ולא רק בהקשר לתרבות המוטורית אלא בכלל.

בניגוד למוטו - מעריב, ידיעות ואחרים השכילו להבין שהעתיד הוא דיגיטלי ושיגרו את YNET, NRG ואחיהם המקוונים כאתרים יחודיים. מוטו עלה בפורמט של מגזין כחלק מאתר אחר וכנראה שגם לזה היתה השפעה על הסוף.

צודק בקשר למדיה המודפסת רק שמבין העיתונים הישראלים רק ידיעות עשו את הצעד הנכון ועברו לאינטרנט.

מעריב עושים טובה שיש להם מהדורה דיגיטלית ועוד הרבה אחרים שפשוט מסרבים להיות דיגיטליים.

כמו הסופרים שנלחמים שיעלו את מחירי הספרים בשביל שהם ירוויחו יותר, הם מסרבים להבין שאי אפשר למכור יותר ספרים.

לחנויות הספרים יש לא יותר מ 5 שנים להחזיק מעמד.

אייל

פורסם

תומך בעובדה שזה סימן לסוף עידן העיתונות המודפסת, פחות קשור למוטוריקה.

תכלס, למה לכרות אלפי עצים, לארוז עיתונים בשקיות פלסטיק מזהמות ולשלוח עיתונים על שליחים שמזהמים את הסביבה ועושים רעש ב5 בבוקר?! יש הגיון במעבר למדיה ממוחשבת. אגב, מישהו מנוי לאפליקציית האייפד של "ידיעות"? למה צריך עיתונות כתובה באמת?!

• תוכן חדש...