Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה המחירים ביד 2 משקפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בזמן האחרון מנסה למכור את רכבי הישן, מאזדה דמיו 2002. תמחרתי אותו במחיר הנמוך מהממוצע ביד2. שם זה נע סביב 20, אפילו יותר, ואני פרסמתי ב-17 כדי שיהיה אטרקטיבי ובכל זאת הרכב לא חדש.

עם זאת, מתקשרים אליי מדי פעם אנשים וממש מנסים לשכנע אותי לרדת ל-10. אני כמובן מסרב בתוקף ואומר שזה לא משקף את המחירים.

מה אתם אומרים? המציאות ב"שטח" שונה מהמחירים ביד שתיים, או שסתם סוחרים מפולפלים מנסים לנצל אותי? אני משוכנע למדי באפשרות השנייה. אם אתם חושבים אחרת, אשמח לדעת...

תודה

-אמיר

פורסם

בקטגורית המחיר הזו יש הרבה מחפשי מציאות (רובם בני דודים) שיתקשרו ויז*** לך תמח "אחי 10 אלף אני בא לוקח עכשיו" בפועל הוא יבוא יוריד אותך על כל דבר אפשרי וינסה לקחת תאוטו ב5

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

רוב האנשים מחפשים לקנות בזול, כנראה שבסכום שאתה דורש אפשר לקנות שנתון גבוהה יותר מדגם אחר.

על כמה ק"מ עומד הרכב שלך?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא מכיר את המחירון, אך לא הייתי מתקרב לרכב כזה בן 11 במחיר שקרוב ל-20, שכן בתוספת כספית קטנה אפשר למצוא רכבים טובים משנתון 2006-2007. נראה לי ש-10 זה הרבה יותר ריאלי.

פורסם

מחירון יד2 משקף לי את הת*ת. פרסמתי את הרכב שלי למכירה, אחרי זמן מה החלטתי שאני עדיין לא מוכר והורדתי את המודעה. כמובן שהאתר שאל אותי בכמה מכרתי. רשמתי 50K. בפועל הוא יימכר בערך ב10K-15K. למה? ככה. כי אני שונא את יד2.

כמה אנשים כמוני יש? המחירון שלהם מטומטם ומבוסס על טמטום.

לפות"ש, תבדוק מה המחירון שלך, תשקלל את הנתונים שלו (יד, ק"מ, מצב כללי וכו'), תראה מה יוצא לך. ממה שיוצא תוריד משהו בשביל הטעם הטוב ואל תתפשר יותר מידיי.

מכיר את כל האנשים האלה שמשגעים את המוח עם "עכשיו אני בא אם אתה מוכן ב10". לאנשים כאלה אני אומר "יאללה תגיע עם 10 ואז נלך לכספומט ותוציא עוד 5".

עוד יותר אני אוהב את אלה שממציאים מכוניות.

"יש לי אחת אחרת עם נתונים יותר טובים במחיר ככה וככה". התשובה ברורה - "אז למה לעזאזל התקשרת אליי? לך תקנה ממנו ותתפוצץ עם האוטו שלו".

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

האוטו על 214000. 80,000 זה ממש נדיר לשנתון כזה, הרוב סביב הקילומטראז' כמו שלי.

למעשה בדקתי את ה"מחירון" של יד 2, לפי השקלול שלהם זה אמור להיות ב-20,000. כמו ש GhostBuster אמר, הורדתי בשביל "הטעם הטוב".

אני חושב שעליי להתאזר בסבלנות, אמצא מישהו שיקנה את הרכב במחיר נורמלי.

פורסם

ברגע שמישהו מנסה להוריד אותי במחיר, בדרך כלל על סתם כדי לקנות בזול, אני מסביר לו שכנראה הרכב הזה לא בשבילו והוא צריך לחפש משהו אחר ומכוון אותו לרכבים אחרים. :lol:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

עמיר, הישראלי הממומצע דורש הנחה ראשונה בטלפון, השני שבא לראות את הרכב, השלישי אחרי בדיקת הרכב ולקינוח עוד איזה "הנחה קטנה" בדואר בהעברת הבעלות.

בזמנו שבדקתי, מחירון יד 2 היה יותר גבוה מהמחירון של יצחק לוי, וגם המחירון לכל היותר משמש כהמלצה, כי בפועל אף אחד לא משלם מחירון, גם על האוטו יד 2 עם 80 אלף כמו שרשמו מעלי נמכר בכ - 25% פחות מחירון.

אם אתה ממהר למכור תוריד במחיר, אם לא, תמשיך לפרסם ותמתין ... ובסוף תוריד את המחיר בכדי למכור מרוב ייאוש...

פורסם

חברה , מחירון יד 2 לא אמין כי אני בעצמי מכיר אנשים שרוצים לקנות רכב שביקשו עליו 30,000 , אז כל החברים שלהם כןלל אני והאחים התקשרו ואמרו שמוכנים לקחת ב 15000 עכשיו ובלי בדיקה . ואז שהם מתקשרים ומציע 20,000 המוכר שמח וישר מוכר [ לא תמיד עבד אבל לרוב כן] .

מצד שני שמוכרים רכב . ממלאים את הלוח 2 עם מלא מודעות לרכב מאותו סוג ומפרט םחות טוב ומחירים גבוהים בהרבה .

אז המודעה שלהם תהיה יותר אטרקטיבית וישר ימכרו .

בקצר מחירון יד 2 לא אמין ופתוח למשחקים . אותו מוכר יכול לפרסם כמה מודעות ולטעות אנשים .

פורסם
האוטו על 214000. 80,000 זה ממש נדיר לשנתון כזה, הרוב סביב הקילומטראז' כמו שלי.

למעשה בדקתי את ה"מחירון" של יד 2, לפי השקלול שלהם זה אמור להיות ב-20,000. כמו ש GhostBuster אמר, הורדתי בשביל "הטעם הטוב".

אני חושב שעליי להתאזר בסבלנות, אמצא מישהו שיקנה את הרכב במחיר נורמלי.

אם מחיר נורמלי אצלך זה 17+- אז אני בספק שביכלל מישהו יקנה.

תראה תמחירון של יד 2 תראה בכמה אנשים מוכרים ועם איזה נתונים, בנוסף תבדוק מחירון של רכב בלוי יצחק

לפי זה כבר תעשה את החשבון שלך, ולא לפי מחירון של יד 2.

פורסם

ידידה שלי קנתה רכב כזה לפני שנה וקצת ב 17K, והרכב שמור יחסית לשנתון. למכור היום ב-20 זה "קצת" קשה!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...