Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כמו רבים פה נכנסנו חזק לעולם הזה, ואני רואה שגולשים פה הרבה שדייטילנג זה המקצוע שלהם.

אולי יהיה איזה דייטלר שירצה לעשות כמה שעות לימודיות, איך לבצע פוליש נכון עם מכונה, ועוד דגשים שהם יותר מלמרוח ווקס או לנגב את האוטו, אני מאמין שיהיה פה ביקוש ליום בסדנא כמובן שבתשלום לבעל המקצוע מצד המשתפפים.

מה אתם אומרים?

אני הייתי שמח להדגמה על איך לבצע פוליש עם מכונה באופן נכון ומקצועי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני כמו רבים פה נכנסנו חזק לעולם הזה, ואני רואה שגולשים פה הרבה שדייטילנג זה המקצוע שלהם.

אולי יהיה איזה דייטלר שירצה לעשות כמה שעות לימודיות, איך לבצע פוליש נכון עם מכונה, ועוד דגשים שהם יותר מלמרוח ווקס או לנגב את האוטו, אני מאמין שיהיה פה ביקוש ליום בסדנא כמובן שבתשלום לבעל המקצוע מצד המשתפפים.

מה אתם אומרים?

אני הייתי שמח להדגמה על איך לבצע פוליש עם מכונה באופן נכון ומקצועי.

אלטר עשה סדנה כזו בזמנו. הרבה הוזמנו והרבה אשרו הגעה ואני מאמין שזה היה ארוע איכותי. בסופו של דבר הייתי בחול ולא הגעתי לשם בעצמי. אני מאמין ששווה לפנות ולשאול אותו לגבי מפגש שכזה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
בואו ניראה אולי איזה דייטלר שזה מקצועו ישמח להדגים לנו איזה עבודה על אוטו של לקוח.

אני מוכן לתרום את הרכב שלי :)

עכשיו צריך רק מישהו שנדגים על הרכב שלו איך לא לנקות את הרכב :)

פורסם
אני מוכן לתרום את הרכב שלי :)

עכשיו צריך רק מישהו שנדגים על הרכב שלו איך לא לנקות את הרכב :)

רעיון נחמד ;) מישהו מתנדב? אגב לנושא השרשור, אני לא חושב שבימינו נחוצה הדרכה מעשית ונוכחות במקום. יש בפורום הזה לא מעט מידע ויש ביו טיוב לא מעט סרטונים שיסבירו איך לבצע כל פעולה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

יוזמה מצוינת,מחפשים רכב הדגמה?:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...