Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהורידו אותי כאן מהנושא של קסנון על רכב ללא רפלקטור, אני מחפש נורת הלוגן שתאיר לי באור לבן ככל האפשר.

האם קיימת נורה כזו?

איך הגוון של הנורה הזו:

http://www.ebay.com/itm/H4-55w-8500K-XENON-HEADLIGHT-BULBS-FANTASTIC-COLOUR-HID-LOOK-UK-SELLER-/230827051848?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35be5d4b48

נראה לכם שנורת הלוגן תצליח להגיע לרמה שבתמונה?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

בשביל נורה סינית הם מאוד יקרות

שמע, רק להבהיר דבר קטן, כל נורה שתיתן גוון לבן וכדומה,

יורידו את הטווח ראייה על הכביש, הנורה שבפנס הקודם שלי הסתדר לי יפה זה

נורה סינית ב4 דולר מצופה בכחול בשילוב לד חנייה לבן חזק,

מחזיקות יפה כ4-5 חודשים (מומלץ לקנוץ כמה) הם היחידות שראיתי נורמאלי על הכביש,

עם הmtec ירד לי הטווח ראייה אבל הגוון יותר יפה,

החלטה שלך.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני לא רוצה לפתוח עוד אשכול כי אני מחפש בדיוק אותו דבר לרכב שלי.

אני רוצה נורת קסנון אבל הבנתי שאין לי רפלקטור אז ממש לא ממולץ.

חיפשתי לי באיביי משהו טוב שמתאים לי לרכב שלי ומצאתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/SUZUKI-BALENO-1998-ON-XENON-HEAD-LIGHT-BULBS-2x-H4-501-/370406217008?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item563dee5530

מה אומרים ? danix מה אומר על זה אחי ? (אגב, את אורות הלד של החנייה הצלחתי להרכיב אחי ...)

תודה !

פורסם

עדיף לך של חברה איכותית, כמו פיליפס\MTEC.

המחיר יקר, אבל סביר להניח שהתוצאה תהיה טובה מאוד מבחינת גוון לעומת נורה סינית וגם אורך חיים עדיף.

רק שתדע, כל נורה לבנה כמו שהבחור כאן כתב תפגע לך בטווח הראייה, אם זה משמעותי או לא בשבילך אני לא יודע, אני מניח שבגשם זה בהחלט לא להיט.

פורסם
עדיף לך של חברה איכותית, כמו פיליפס\MTEC.

המחיר יקר, אבל סביר להניח שהתוצאה תהיה טובה מאוד מבחינת גוון לעומת נורה סינית וגם אורך חיים עדיף.

רק שתדע, כל נורה לבנה כמו שהבחור כאן כתב תפגע לך בטווח הראייה, אם זה משמעותי או לא בשבילך אני לא יודע, אני מניח שבגשם זה בהחלט לא להיט.

איזה נורות לבנות יש מוכרות,ומאיפה אפשר להזמין?

פעם אחרונה שבדקתי לא היה באייבי..

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אם בכל זאת תרצה mtec

ממליץ על hid-direct חנות מאנגליה

אחלה שירות, משלוח מהיר ומגיע עם ריחן :)

FRANCE

פורסם

אז אתם לא ממליצים על הקישור שנתתי ? כי הוא די זול ויחד עם המשלח יצא לי משהו כמו 60 שקל.

אפשר קישור למשהו טוב ? וזה גם צריך להתאים לרכב שלי (סוזוקי בלנו 98.....)

אני מאמין שמה שאני צריך זה H4 ... תודה !!!

פורסם

המשלוח יקר כי הוא מאנגליה, אבל הנורות סיניות ככה שאפשר לקנות גם מסין,

פשוט יקח קצת יותר זמן משלוח.

FRANCE

פורסם
המשלוח יקר כי הוא מאנגליה, אבל הנורות סיניות ככה שאפשר לקנות גם מסין,

פשוט יקח קצת יותר זמן משלוח.

מאיפה אפשר לקנות אחי ? אפשר קישור ??

תודה רבה אחויה ...

פורסם
תוסיף עוד קצת כסף ותביא אנג'ל אייז שיש בהם עדשה..

כן, עניין של שקלים בודדים..

פורסם
אם בכל זאת תרצה mtec

ממליץ על hid-direct חנות מאנגליה

אחלה שירות, משלוח מהיר ומגיע עם ריחן :)

איך מזמינים מהאתר הזה, אני מנסה להזמין ולא מבין איפה אני שם כתובת, הם מקבלים את הכתובת דרך פייפאל?

איזה מטבע זה £? זה לא אירו נכון?

יכול להיות שמשלוח משם עולה 7£

ומה זה VAT Included in Total זה עוד 2.82£

פורסם

כן,אתה עושה check out with paypal כשאתה בא לשלם, ושולחים לכתובת שבפייפל.

וזה ליש"ט, בערך 5.6 שקלים.

• תוכן חדש...