Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין בקניה של אלפא רומאו ג'ולייטה.

בעבר הרחוק, בשנות ה70, היו לי מספר רכבי אלפא רומאו אשר היו מהנים מאוד כשנסעו אבל היו מאוד בעייתיים מבחינת אמינות.

מאז התניידתי ברכבים סטנדרטיים טובים יותר או פחות. נכון להיום יש לי מכונית מסוג מאזדה 6 שמפגינה אמינות למופת.

אני מעוניין לחזור לאהבה הישנה אבל מפחד ליפול שוב על מכונית שתבלה במוסכים.

שאלתי היא האם מכוניות אלפא רומאו המודרניות וביחוד הג'ולייטה בה אני מעוניין עדיין מפגינות אמינות מפוקפקת או שכבר לא?

תודה.

פורסם

משנות ה-70 עברו הרבה מים בירקון, ואפילו הוא נהיה נקי ולא מזוהם :wink:

הרכבים של היום מודרניים יותר, עם יותר חשמול ואביזרי בטיחות, אבל גם עם יותר בקרות איכות. לא מאמין שתיפול עם הרכב הזה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מוסיף לשאלה - למה כל כך הרבה תלתן ירוק נמצאים בשוק ביחס לרגילות ,כמובן שיחס המכירה שלהם לא זהה .

פורסם
מוסיף לשאלה - למה כל כך הרבה תלתן ירוק נמצאים בשוק ביחס לרגילות ,כמובן שיחס המכירה שלהם לא זהה .

לא ראיתי כ'כ הרבה,יש אחת לבנה מעמק יזרעאל שנכנסת ויוצאת כל הזמן,נראה לי שזו אותה אחת,אשמח אם מישהו ישפוך אור על העיניין.

בהתייחס לשאלתך,או שהרכב "רך" מידי לאנשים או שמתייאשים מידני..אין לי הסבר אחר

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

או שממצים ועוברים הלאה...כמו די הרבה רכבים ספורטיביים.

בכל מקרה, הג'ולייטה משווקת בארץ מעל שנתיים וחצי, ולא ידוע על שום בעיות או תקלות מיוחדות ברכב.

כנ"ל גם המיטו שמשווקת יותר שנים וה-159 שהיתה פה אף קודם. סה"כ האלפות של השנים האחרונות נחשבות לאמינות מאוד, ולא

נראה שהג'ולייטה שונה מזה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מכוניות עם תמורה גבוהה וערך מוסף.

בחירה טובה ומאוזנת בין רכב משפחתי לרכב "סקסי" ודינאמי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני מאוד מחבב את המראה וההתנהגות של הג'ולייטה החדשה.

מן הסתם, היא לא דומה למעט השם והסמל לזו הישנה אך יש לה קסם לא מבוטל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לנו יש ג'ולייטה אוטומטית בת כמה חודשים.

היא חדשה מידי מכדי להעיד על אמינות לאורך זמן אבל ממה שאני קורא ורואה מסביב אין לך מה לדאוג.

מעבר לזה הרכב מומלץ בחום. נוח, חסכוני, כשרוצים הוא חזק ומהיר. מרווח יחסית לגודל החיצוני ובעל עיצוב מיוחד ויפה לטעמנו.

אוסיף רק שהשירות של היבואן מצוין, דבר שמהווה שיקול משמעותי בבחירת רכב לטעמי.

• תוכן חדש...