Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 60k.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מחפשת רכב משפחתי שישמש אותי לנסיעות יומיומיות לעבודה.

בערך 150 קמ ליום, בנסיעה בינעירונית לרוב.

אני לא רוצה ידני וגם לא דיזל.

מחפשת משהו שיהיה עם תצרוכת דלק נמוכה.

אשמח לדגם או תשובה קונקרטית כי אני כבר מותשת מהחיפושים.

תודה ויומטוב..

פורסם

למצוא משפחתית אוטומטית בנזין חסכונית בדלק (=לפחות 13-14 ק"מ לליטר) בתקציב הזה זה די ניסיון לעגל משולש,

השאלה היא כמה משפחתית היא צריכה להיות (נוסעים ומטען)?

פורסם

בעיה א' -זה רכב שיעבור לפי חישובי 54,000 ק"מ בשנה שזה המון,צריך במצב הזה לחשוב היטב על איזה רכב לקנות וגם לקנות אחד עם ק"מ נמוך כדי לא להיתקע איתו עוד שנתיים-שלוש במכירה העתידית.

הבעיה הנוספת--את מחפשת משהו שיהיה בלתי אפשרי להוציא ממשפחתית רגילה אבל מרכב היברידי/דיזל דווקא כן.

אם את לא מעוניינת בדיזל,חפשי סיוייק היברדיית משנתונים 2007-8.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סיוויק בנזין רגילה משנתון 2006/7 שהוא גם משפחתי, גם אמין, וגם חסכוני.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית, חסכונית מאוד, אמינה, וגם ישאר עודף.

הונדה ג'אז (משפחתי?) רכב די מרווח בפנים, חסכוני מאוד, ואמין.

בהצלחה.

פורסם

דווקא בגלל נסועה גבוהה הייתי שוקל אמריקאי עם מנוע גדול ואפילו מערכת גז.

נסיעה נעימה,בטוחה,מנוע אמין שמחזיק מעמד הרבה זמן ונסיעות בינעירוניות די מסתדרות עם צריכת דלק

אם לא, הייתי שוקל אוקטביה דיזל

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

שלום rpg7,

פורד פוקוס מוסבת לגז תוכל לענות בצורה טובה על דרישותיך. מדובר ברכב משפחתי מרווח ביותר, נוח ובטיחותי. מערכת גז איכותית תאפשר לך לנסוע קילומטרים רבים תוך חיסכון ניכר בעלויות הדלק.

פוקוס ממודל 2009 או 2010, כולל הסבה להנעה בגז, תוכלי להיכנס בקלות לתקציב שהגדרת.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

בוקר טוב,

אני מחפשת רכב משפחתי שישמש אותי לנסיעות יומיומיות לעבודה.

בערך 150 קמ ליום, בנסיעה בינעירונית לרוב.

אני לא רוצה ידני וגם לא דיזל.

מחפשת משהו שיהיה עם תצרוכת דלק נמוכה.

אשמח לדגם או תשובה קונקרטית כי אני כבר מותשת מהחיפושים.

תודה ויומטוב..

פורסם

סיוויק בנזין רגילה משנתון 2006/7 שהוא גם משפחתי, גם אמין, וגם חסכוני.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית, חסכונית מאוד, אמינה, וגם ישאר עודף.

הונדה ג'אז (משפחתי?) רכב די מרווח בפנים, חסכוני מאוד, ואמין.

בהצלחה.

מצטרף להמלצה על ההונדה סיויק. צריך רק לדעת לנסוע עם הרכב הזה כדי שיהיה חסכוני, לא להרים את הטורים יותר מדי האוטו מפתח מהירות דיי מהר בלי להתאמץ ולכן לא צריך ללחוץ על הגז יותר מדי.

אני מגיע לצריכת דלק של 10-11 ק"מ/ל' בעיר ומחוץ לעיר הגעתי כמעט ל 18 ק"מ/ל' (מנוע i-vtecׂ )

לגביי הקורולה לא כולם אוהבים את הגיר הרובוטי (וגם לגביי ההונדה, חלקן היגיעו עם גיר רובוטי, לי יש גיר אוטומט סטנדרטי 5 הילוכים)

פורסם

מחזק את החוות דעת על הסיוויק. אכן חסכונית, בקרת שיוט על 100 בבין עירוני אפשר להגיע לתוצאות מעולות. 1 ל 14 בקלות.

הטויוטה גם חסכונית הבעיה שלא כולם מתרגלים לגיר הרובוטי.

• תוכן חדש...