Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמתי את הכובע. היה קצת קשה להתכופף, אבל נסבל (בתגובה ל- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=482648).

הרייני מתכבד בפתיחת שרשור העצלנות הגדול.

ובו תספרו לנו בבקשה :

1. מה אתם דוחים כל הזמן והכי חשוב - כמה זמן אתם דוחים את הביצוע ? מה השיא שלכם ?

2. אילו עבודות (אפילו הכי קלות וטיפשיות) - אתם משאירים לקרובי משפחתכם / חבריכם לעבודה ?

3. מה לא תעשו בחיים, אבל בחיים לא תעשו ? (שלוקח כמובן דקה או שתיים ויכול לשפר את חייכם בצורה דרמטית).

4. למה דווקא את/ה, מועמד לתואר "עצלן הפורום". בקיצור - מה ההישג שלכם ? ספרו ונלמד גם אנחנו !

5. איך ובאיזו מידת הצלחה, אתם מיישמים עיצות של חברים, בנוגע לאי ביצוע דברים / עצלנות לשמה ?

6. מי הפראייר שעושה (אם בכלל) את מה שאתם אינכם עושים ?

7. איך אתם חוגגים אחרי שמישהו "בלע את הגלולה המרה" ועושה מה שאתם הייתם צריכים לעשות ?

יאללה, אני הולך להעיר את הילד, שיכין לי סנדוויצ'ים לעבודה...

alfa 156 2.5.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מזמין אותך אליי הבייתה, תבוא עם מצלמה.

חותם לך שאני לוקח כאן את כולם בדילוג.

אני אראה לך כמה פרוייקטים מאוד מעניינים שהתחלתי

לפני שנים .

Gn'f'R

פורסם

אמנם לא מרשים לי להתעצל בבית, אבל זה המקום לחלוק חכמה ששמעתי לא מזמן:

"אם אומרים לגבר לעשות משהו, הוא יעשה אותו.

לא צריך להזכיר לו כל חצי שנה..."

:wink:

מתחדשת*

פורסם

תשמע, אני אשתדל לספק הוכחות (לא מבטיח )

אבל כזכור לי המועמד הרציני ביותר שאני חושש ממנו הוא פנדוב.

לראיה : אני והוא כבר חודשים מנסים לתאם מפגש.

Gn'f'R

פורסם

טוב ברגיל אני בנאדם שגרתי אבל לפעמים אני נכנס לקטעים של עצלנות מופרזת,להלן דוגמאות:

1.שכן שלי נכנס לי ברכב (פגיעה קוסמטית) לקח לי חצי שנה ללכת למוסך.

2.מגיע לי כסף מקרן חסכון של עבודה קודמת,כבר שנה פלוס אני מתעצל לשלוח כמה פקסים כדי לקבל את הכסף.

3.כמובן שכל יום אני מספר לעצמי איך מחר אני מתחיל להיכנס לכושר.

4.גם למבחנים אני מתחיל ללמוד יומיים לפני,וגם זה חצי שעה לימוד ושעתיים מחשב\טלוויזיה.

5.רציתי לפתוח שרשור שיפתור לי את הבעיה הזאת,התעצלתי:evil:

פורסם

מי שלומד בארץ רפואת שיניים צריך לכתוב תזה כדי לקבל רשיון קבוע. סחבק שילם שנתיים למשרד הבריאות על הארכת רשיון זמני כי לא היה בזין שלו לכתוב 30 עמודים של תזה.

not my finest hour

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
1.שכן שלי נכנס לי ברכב (פגיעה קוסמטית) לקח לי חצי שנה ללכת למוסך.

זה בערך הזמן שלוקח לי ללכת לשטוף את האוטו

3.כמובן שכל יום אני מספר לעצמי איך מחר אני מתחיל להיכנס לכושר.

אני לא עובד על עצמי כי עצמי כבר לא מאמין לי שאני אכנס לכושר.

4.גם למבחנים אני מתחיל ללמוד יומיים לפני,וגם זה חצי שעה לימוד ושעתיים מחשב\טלוויזיה.

היו מבחנים בטכניון עם חומר פתוח שישבתי במבחן עצמו ללמוד.

12345

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חצי שנה אומר לעצמי שאני צריכה לשים וילונות בסלון, לסדר את הדלתות של הארונות, ולשים את הנרגילה בארון (היא כבר חצי שנה עומדת במרפסת, ונשטפת כשיש בה שימוש).

בן זוגי לעומת זאת - דחיין מקצועי - יכול לחכות שבוע לפני שהוא שם מדיח, וחודש כדי לרוקן את המאפרה (זו מאפרה לא קטנה אבל תצוך חודש היא עולה על גדותיה ברמות שקשה לתאר)

פורסם

בלי עזרה מ"חרוצים" השרשור הזה יגווע מהר... :idea:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...