Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מהקדמה, פעם מאוד אהבתי לשטוף את הרכב, אני זוכר את עצמי בצבא רוחץ כל סוף שבוע את האוטו (בדיעבד כמו מטומטם :shock: ). עברו השנים נהייתי סטודנט וגרתי בשכירות בלי מקום לשטוף, הפסקתי לשטוף לבד הרכב והייתי לוקח אותו לשטיפות אוטומטיות מבלי להבין את הנזק שהם עושות לצבע. כל עברו השנים סיימתי את התואר התחלתי לעבוד ויצא שהיה לי מספיק כסף לקנות רכב שאני ממש רוצה, וכך לפני שנה הגשמתי חלום וקניתי מגאן RS250 שנת 2011.

אחרי שקניתי את הרכב הייתי צריך לשטוף, אז מה עושים? חיפשתי שטיפה ידנית טובה באזור שלי (הייתי כבר קצת יותר חכם והבנתי ששטיפות אוטומטיות לא טובות לרכב, פשוט לא הבנתי כמה הם לא טובות..) ולא מצאתי אז פשוט המשכתי לשטוף במכונות :?

עברה שנה והצבע של האוטו היא פשוט דהוי, אפילו במכוני שטיפה התחילו להגיד לי שהצבע שלי הרוס (כן אתם הרסתם אותו!!!!).

חטפתי עצבים וקבעתי אצל יבגני לתיקון צבע, בזמנו לא הייתי מודע לחלק שהזה של הפורום.

אז ככה הרכב נראה לפני:

אצלי אלטר:

img0301aj.jpg

img0305ap.jpg

img0302ej.jpg

93626753765167627106569.jpg

39777653765171293772820.jpg

כמה תמונות חצי חצי:

32131653765165293773420.jpg

20713453765164627106818.jpg

60383653765162293773771.jpg

ואחרי:

24704153765172627106023.jpg

24806953765169293773066.jpg

בבית:

img0308mi.jpg

img0306l.JPG

בזמן העבודה שלו (12 שעות... ) יבגני הכריח אותי להישבע שאני לא חוזר עליו עוד שנה ככה, ולמען האמת אחרי שראיתי את המצב של הרכב הוא לא היה צריך... הבנתי כבר את הרמז.

חזרתי הבייתה אחרי הדיטיילינג וישר נכסתי לחלק של הפורום שאף פעם לא בקרתי בו והתחלתי לקרוא כמעט תרד אפשרי. עשיתי לא רשימת קניות קטנה ובצעתי הזמנה רישונית דיי צנועה, 2 מגבות UBER, כפפה, שמפו וכמה מטליות מיקרופייבר. אחריי שבוע הגיעו כל ההזמנות ונגשתי לרכבי לנקות אותו בפעם הראשונה בעצמי, פתאום קרה משהו לא צפוי, נהנתי :-D

בשבוע אחרי מצאתי את עצמי בעבודה כל הזמן גולש בפורום ומחפש מה עוד אני צריך, פתאום הצטרפה מברשת לג'אנטים עם תרסיס ניקוי בשבילהם. אחרי שבוע APC ספריי לחלונות ולפלסטיקים. ואז עבר עוד שבוע ופתאום יש עוד מטליות, ONR, שמפו אחר ואיזה מברשת אחת או שתיים.

ואז הגיע השבוע VIX יצאו במבצע על DJ ואני שהייתי כל כך מבסוט מהתוצאה של Dodo Juice Supernatural Hybrid Paste Sealant שיבגני מרח לי על הרכב אבדתי את הצפון ופשוט הזמנתי כל מה שאני צריך וגם לא צריך (לפחות לא לחודש חודשיים הקרובים...) והאמת, למרות החור בכיס אני לא מצטער לרגע :lol:

אז הנה כמה תמונות אחרי השטיפה השבועית:

img0319uf.jpg

img0320mf.jpg

החומרים (בלי ההזמנה החדשה):

img0321gv.jpg

img0323yu.jpg

המגבות בייבוש:

img0322ia.jpg

אז רציתי להגיד תודה, לכל האנשים בפורום על הסבלנות ועל שיתוף הידע :mm_yeah: יש פה אחלה קהילה של חובבי דיטיילינג.

פורסם

תיזהר זה חיידק מדבק ללא מרפא. יש לבחור הזה ידיים טובות -רואים את התוצאה.

מעולה.

אגב צריך לגזור ולשמור את התמונה החצויה של לפני ואחרי (מעלפת) ולהדביק אותה בשלט ענק ליד כל רחיצה אוטומטים.

שלא תגידו שלא הוזהרתם.

אני רק מקווה שאתה לא שותה... ועושה דיטיילינג לרכב.

פורסם

יש לך רכב מדהים,שעכשיו גם נראה כמו שרכב כזה צריך להראות.

ברוך הבא לפורום "מלטפי הרכבים",מעכשיו השטיפה השבועית תהייה הרבה יותר קלה והתוצאות יתנו לך חשק לפעם הבאה.

תתחדש

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
נראה לי שפעם אחרונה שהבקבוקים האלו נפתחו זה לפני עשור :-o

quote]

תביא לי אותם מבטיח לא להזניח אותם.

אם אתה אמיץ מספיק לשתות אותם אחרי עשור בוא תקח :)

פורסם

כן כן כולנו נדבקים לאט לאט גם אני נדבקתי לאחרונה וככבר ביצעתי הזמנה מVIX וחושב על להזמין מחול FK1000P

אגב תוצאה מעולה והרכב מדהים !! נראה לי גם אני התאהבתי ברכב !

פורסם

גם אני נדבקתי והתחיל להצטבר אצלי כול מיני חומרים :-D.

אף פעם לא ידעתי שזה כזה מדבק.

בקיצור , גם אני מכור :wink:.

המחלה השניה שלי זה אקווריום מים מלוחים ריף שהיה נראה עד לפני חודשיים כך :

img0842k.jpg

לצערי פירקתי אותו בגלל שיפוץ כללי בבית , אבל אחרי השיפוץ אני מתכוון לחזור לזה בגדול :twisted:.

פורסם
כל פעם שאני עובר ברחוב שלך אני חייב לעמוד רק להסתכל על היפיופה הזו.

אנחנו שכנים? אתה מוזמן לקפוץ לבקר...

פורסם

זה מדהים אך הגלגול שסיפרת על השטיפות זה הגלגול שלי! כנראה של כולנו.

רכב מדהים, היום התחלתי לבדוק ביד 2 על רכב כזה מיד 2.

כל הכבוד.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

• תוכן חדש...