Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המולטי בפיתוח עצמאי מתעלה על זה של רוקסטר בהכל. הוא מחזיק יותר מ100 אנשים (נכון לsa ולג'יטיאיי האחרון) וכתוב בשפה כלכך פשוטה שקל מאוד לפתח מודים עצמאיים שהופכים את המשחק למהנה במיוחד ויוצרים ים אופציות.

אני לא אשכח בחיים את המוגד של מונית שירות לSAN ANDREAS. עם הנהיגה בעולם האמיתי בהשוואה לסאן אנדראס, גורמת למשחק להראות כמו סימולטור נהגי מונית שירות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סרטון מחנות משחקי מחשב בנתניה, זה מה שקורה כשיוצא GTA 5:

אפשר לחשוב שזו השקה של אפל לאייפון 6.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

מנסה להקפיד לנסות כל מה שיוצא חדש וWOW כבר מספר שנים

המשחק הסינגל שהשאיר בי הכי הרבה רושם בזמן האחרון של ביושוק אינפיניט

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
המולטי בפיתוח עצמאי מתעלה על זה של רוקסטר בהכל. הוא מחזיק יותר מ100 אנשים (נכון לsa ולג'יטיאיי האחרון) וכתוב בשפה כלכך פשוטה שקל מאוד לפתח מודים עצמאיים שהופכים את המשחק למהנה במיוחד ויוצרים ים אופציות.

שיחקת כבר במולטי שאתה אומר את זה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני לא שופט את המולטי שלהם בפני עצמו. רק אומר שגם בכותר הקודם היה את אותו העניין. לסאן אנדרס פותח מוד עצמאי שהחזיק יפה ובימיו הגדולים החזיק 500-800 אנשים בשרת. לא ראיתי שום משחק שעושה את זה. זה מאפשר רולפליי ברמה שלא ראיתי בשום משחק אחר.

המוד עצמו, כלומר כל הפיצ'רים שלו מבוססים טקסט וקצת סקריפט מעבר כדי לתמוך.

עד שלא ניסית כזה דבר לא תבין במה מדובר. זה מוד הרבה יותר פתוח ומזמין מאשר המולטי הסגור שצפוי שרוקסטאר תפתח. בלי לזלזל חו"ח, אני בספק אם רוקסטאר תיצור מולטי שניתן לפתח לו מודים בקלות בעזרת שפת pawn/squirrel בטח ובטח לא כזה שיחזיק קרוב לאלף איש.

אני יותר מאשמח אם זה יבוצע על ידי רוקסטאר, אבל יותר מזה אני אהיה בעיקר מופתע

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אז מי כבר שיחק בgta5? זה באמת 10 מתוך 10 כמו שאומרים המבקרים?

הבנית ששוב הנהיגה לא יותר מדי ריאלסטית. קצת חבל, למרות שזה לא משחק מרוצים בכל זאת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני לא שופט את המולטי שלהם בפני עצמו. רק אומר שגם בכותר הקודם היה את אותו העניין. לסאן אנדרס פותח מוד עצמאי שהחזיק יפה ובימיו הגדולים החזיק 500-800 אנשים בשרת. לא ראיתי שום משחק שעושה את זה. זה מאפשר רולפליי ברמה שלא ראיתי בשום משחק אחר.

עד שלא ניסית כזה דבר לא תבין במה מדובר. זה מוד הרבה יותר פתוח ומזמין מאשר המולטי הסגור שצפוי שרוקסטאר תפתח. בלי לזלזל חו"ח, אני בספק אם רוקסטאר תיצור מולטי שניתן לפתח לו מודים בקלות בעזרת שפת pawn/squirrel בטח ובטח לא כזה שיחזיק קרוב לאלף איש.

GTA ONLINE יכלול כלי של בניית משימות\מפות חדשות לכל מצבי המשחק, ככה שמשעמם בטוח לא יהיה. מעבר לזה, הם עצמם אמרו שהאונליין יהיה דינאמי והם יוסיפו המון משימות חדשות מעבר ל1000 שכבר קיימות ביום שהוא ייפתח. זה בנוסף לכל הדברים שיהיה ניתן לעשות בו, שזה בכלל מטורף.

יבגני - שיחקתי, והמשחק בקלות 10/10. הנהיגה אמנם לא הכי ריאליסטית (אל תשכח שקהל היעד הרבה יותר רחב מרק חובבי מרוצים), אבל מהנה ולטעמי הרבה יותר טובה מזאת בIV (שלטעמי היתה נוראית וכל קשר בינה למציאות היה מקרי).

פורסם

דווקא את רוקסטאר לא הייתי ממהר להספיד , שיחקתי במולטי של SA , הוא מצויין אני מסכים , אבל בוא נתן לרוקסטאר הזדמנות , הם לא כאלו שלא דואגים לפרטים הקטנים.

עריכה: יבגני , תצפה בזה ותגיד אם זה 10 מ10 :)

אז מי כבר שיחק בgta5? זה באמת 10 מתוך 10 כמו שאומרים המבקרים?

הבנית ששוב הנהיגה לא יותר מדי ריאלסטית. קצת חבל, למרות שזה לא משחק מרוצים בכל זאת.

10 מ10 זה אנדרסטייטמנט. קשה לי לשפוט את הנהיגה כי זה הGTA הראשון שאני משחק בקונסולה , את הקודמים שיחקתי במחשב , ואני צריך להתרגל קצת לפניות , מבחינת ריאליסטיות יש לזכור כי יש במשחק SKILLS , ז"א שאתה מתחיל את המשחק כנהג חובבן , וככל שתנהג יותר ברכב הSKILL יעלה , מה גם שלכל דמות יש התמחות משלה , ופרנקלין (הגנגסטר לשעבר) הוא מומחה נהיגה (מייקל מומחה נשק והבחור השלישי טייס) כך שאני בטוח שיש עוד למה לצפות. שיחקתי אתמול רק כמה משימות ועדיין לא ראיתי חנויות בגדים אבל יש מבחר ענק איך לעצב את הדמות ! גופיות חולצות קפוצ'ונים מעילים שורטים ג'ינסים אימוניות משקפיים כובע קדימה כובע הפוך , קעקועים , תספורות , זקן וכו' וכו' , החזירו גם את שפצור המכוניות כך שאני בטוח שגם זה יוסיף לחווית הנהיגה , מלבד שיפורים קוסמטיים (ומשהו כמו יותר מ100 צבעים לבחור מהם לרכב) אפשר לשפר מנוע מתלים ובלמים. מה שיעלה את הספק האוטו , הפעם גם קשה להתבלבל עם הרכבים ורוקסטאר עשו אותם ממש דומים לרכבים אמיתיים , פשוט שם אחר וסמל אחר (חבל שהם לא קונים זכויות כמו בפיפא ועושים רכבים אמיתיים) , FORD GT , AUDI , DODGE VIPER , CADILLAC ESCALADE ואני כבר לא זוכר את הרשימה, ראיתי גם רכב שדומה לפורשה , אבל הכי התלהבתי מאופנוע 900 סמ"ק שנהגתי עליו , הוא נראה ונוסע פשוט מצויין , שיחקתי רק כמה שעות והמשחק הזה פשוט מדהים. במולטי הזה לא אשחק כרגע בגלל ענייני אקס בוקס שונים , מקווה שבעתיד \קונסולה הבאה.

עריכה: תצפה בזה יבגני , ותגיד אם זה 10 מ 10

http://www.youtube.com/watch?v=1lNl6ZkMDoc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

זה לא עשר מתוך עשר, זה מיליארד מתוך 10. הרבה זמן שלא קרה לי שהציפיות שלי ממשחק התממשו. המשחק פשוט אדיר. חובה.

פורסם

עשיתם לי חשק :)

ד"א, למי יש לו פס3, אני מאוד מאוד מאוד מאוד ממליץ לקנות את The Last of Us. גם משחק אדיר, שהופק בצורה יוצאת מן הכלל (כמו כל הסדרה של Uncharted).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

למישהו יש לינק לGTA 5 כולל משלוח בפחות מ-255 ש"ח (כולל חו"ל?)

למי שמעוניין, Shopto מוכרים ב45.35 פאונד שהם 255 ש"ח

אם מישהו מכיר מקום שניתן להזמין ממנו בארץ במחיר זהה/נמוך/גבוהה בקצת (10-20 ש"ח גג) אני אשמח מאוד.

פלייסטישן 3

פורסם
סרטון מחנות משחקי מחשב בנתניה, זה מה שקורה כשיוצא GTA 5:

אפשר לחשוב שזו השקה של אפל לאייפון 6.

מדהים, אנשים בארץ (ובנתניה בפרט) קונים משחקים :shock:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...