Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההוראות שנתתי לך הם לא ליופי. :)

רשום שם לא לכבס במכונה ולכן אני מסיק שזה לא מומלץ.

התכוונתי לכביסה ביד. אין מצב שאני מתקרב למכונה..

אבל שאלתי האם לשטוף אותה לפני הפעם הראשונה?

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התכוונתי לכביסה ביד. אין מצב שאני מתקרב למכונה..

אבל שאלתי האם לשטוף אותה לפני הפעם הראשונה?

סליחה כנראה שלא הבנתי.

כמובן! אני תמיד שוטף כל מוצר שניתן לשטוף אותו.

לפעמים נותרים כל מיני שומנים או סיבים רופפים משלב הייצור ומומלץ להוריד אותם לפני השטיפה הראשונה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

עוד כמה תמונות של כפפת הכבש וחוויית הניקוי..

הכפפה שותה מים כמו גמל - אני חושב שכל טבילה שלה מרימה בערך ליטר מים (אם לא יותר), ורק המשקל שלה מספיק כדי לנגב את הרכב (לא צריך להפעיל יותר כוח מזה).

דלי של 12 ליטר התרוקן לי ב-6 או 7 טבילות! זה אומר שהשמפו שלי ייגמר יותר מהר ממה שחשבתי :)

העובדה שהיא דו-צדדית עוזרת להחזיק איתה יותר זמן, אבל משום מה נראה לי שצריך יותר שמפו כדי לייצר הקצפה איתה (אני משתמש ב-CG Citrus).

KENWORTH - תודה על הוראות הטיפול, אחרי השטיפה הראשונה אני רואה שבאמת צריך לסרק אותה.

Picture1.jpg

IMG_20130608_185007.jpg

IMG_20130608_190409.jpg

פורסם
עוד כמה תמונות של כפפת הכבש וחוויית הניקוי..

הכפפה שותה מים כמו גמל - אני חושב שכל טבילה שלה מרימה בערך ליטר מים (אם לא יותר), ורק המשקל שלה מספיק כדי לנגב את הרכב (לא צריך להפעיל יותר כוח מזה).

דלי של 12 ליטר התרוקן לי ב-6 או 7 טבילות! זה אומר שהשמפו שלי ייגמר יותר מהר ממה שחשבתי :)

העובדה שהיא דו-צדדית עוזרת להחזיק איתה יותר זמן, אבל משום מה נראה לי שצריך יותר שמפו כדי לייצר הקצפה איתה (אני משתמש ב-CG Citrus).

KENWORTH - תודה על הוראות הטיפול, אחרי השטיפה הראשונה אני רואה שבאמת צריך לסרק אותה.

WOW איזו ענקית!! נראת ממש תענוג של כפפה. לא ממליץ לייבש תחת שמש ישירה, היא עלולה להסריח קצת. ואולי גרוע מזה, להינזק.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
WOW איזו ענקית!! נראת ממש תענוג של כפפה. לא ממליץ לייבש תחת שמש ישירה, היא עלולה להסריח קצת. ואולי גרוע מזה, להינזק.

זה UBER כפפה :)

אני חייב לציין 2 דברים מהשטיפה הראשונה:

1. היא מחזיקה הרבה מים, אבל גם משחררת אותם מהר - אחרי 15 שניות של ניגוב אתה נשאר ביד עם משהו צמרירי ולא מוגדר (כמו בתמונה ה-3). זה אומר שצריך לתכנן את הניגוב: קודם חלק עליון בתנועות רחבות, ואז חלק תחתון עם המים שניגרו מקודם.

2. הפרווה שלה קצת פחות רכה מהמיקרופייבר (תלתלים), אני סומך עליכם שהיא לא תעשה שריטות :)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
כפפות ניקוי הכוונה למריחת השמפו , נכון ? לא לניגוב הרכב ?

אז מה המשמעות של רמת הספיגות ?

תחשוב על ספוג של מקלחת, זה בדיוק אותו דבר. יש ספוגים מפלסטיק שאתה בקושי מצליח להסתבן איתם ויש כאלה נעימים וכיפים שמחזיקים הרבה מים וסבון.

פורסם

שלום חברים אני מנסה להזמין את הכפפה הזו למי שמכיר זה באמת uber כפפה והאתר מראה שהם שולחים לישראל יש אפילו מחוזות כמו תא גוש דן וכו אבל כשאני ממלא את הפרטים האתר אומר שהמשלוח לישראל לא נתמך מישהו יודע מאיפה עוד אפשר להזמין אותה?

זו הכפפה http://dooka.co.uk/dooka-wash-pads

שיפוצים..

פורסם
שלום חברים אני מנסה להזמין את הכפפה הזו למי שמכיר זה באמת uber כפפה והאתר מראה שהם שולחים לישראל יש אפילו מחוזות כמו תא גוש דן וכו אבל כשאני ממלא את הפרטים האתר אומר שהמשלוח לישראל לא נתמך מישהו יודע מאיפה עוד אפשר להזמין אותה?

זו הכפפה http://dooka.co.uk/dooka-wash-pads

הם כותבים contact US. זה אומר שאתה יכול לפנות אליהם ולבקש ציטוט מחיר לכפפה. אני מעריך שיבקשו בסביבות 10 ליש"ט (כ-60 ש"ח).

פורסם

מי שכתב בתחילת השירשור לא להזמין את הכפפת טלטלים של סילברליין צדק (חבל שלא ראיתי את השירשור הזה לפני חודשיים).

היה סבבה לשטווף איתה- אספה המון לכלוך ושמרה על רטיבות, אבל נקרעה לי אחרי 2 שטיפות

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...