Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון, אין איסור מעבר מנתיב לנתיב בתוך צומת כאשר שני הנתיבים ממשיכים ישר (הרמזור הראשון שמעל 431 מערבה).

אתם צודקים בכל מה שאתם רושמים: קיפוח זכות, חארות, חולמים וכו', השאלה היא על מה נרשם הדו"ח עצמו.

במצב של מערכת האכיפה (הקצת קטנונית) של היום, דו"ח כזה הוא בעייתי.

בחזון שלי תותקן מצלמה על כל ניידית סמויה. כאשר נהג מבצע עבירת תנועה אז השוטר הנוהג ברכב הסמוי פשוט עוקב אחריו/לפניו במשך 5 דקות שבסופן אם הצטברו עשרות מעברים מסוכנים מנתיב לנתיב ללא איתות, קיפוח זכות, בריונות וסיכון יתר משתמשי הדרך - הנהג יוזמן אחר כבוד לדין והשופט יוריד אותו מהכביש לכמה שנים טובות (מאסר במקרים חמורים, בריונות כביש לא פחות חמורה מתגרה ברחוב!) לא דוחות על אי-איתות מנתיב ימינה בלבד, או אי עצירה מלאה בעצור, כל עוד ניתנה זכות קדימה (גם במקרים בהם הנהג עצר עצירה מלאה, ע"ע דניס DVR) או עברת ב 7.25 קמ"ש את המהירות 60 בעיר.

אתה כן מתחכם.

כולם עומדים בסבלנות חוץ מהחראות שהזמן שלהם חשוב יותר והם חותכים בשנייה האחרונה לעיתים אפילו מהנתיב הימני ביותר.

מצידי שיתנו להם דוח שיהיה רשום בו שהם זבלים, כל עוד זה ימגר את התופעה זה מבורך.

רוב העומס שם נגרם בגלל החותכים ואנשים שחולמים ולא בגלל תכנון לקוי של הרמזורים.

עומסים הם תוצאה של תכנון לקוי, לרבות העומס הנ"ל!

ישנו פרדוקס לפיו סלילת כבישים מעודדת תחבורה ברכב פרטי שיוצרת עומסים, אבל המחלף הזה חדש מדי כדי להתאים לפרדוקס הזה, וחוץ מזה זה לשרשור אחר.

פורסם

אני מכיר היטב את הפניה הזאת. בעוונותיי, בפעמים הראשונות שעברתי שם גם אני לא הייתי מודע לעניין הנתיבים ומצאתי את עצמי עושה לאחרים את אחד המעשים שאני יותר מתעב על הכביש.

אין לי עניין לחלק לעצמי מחמאות, לכן אומר בפשטות שאם לא מעט אנשים משתלבים בנתיב הפניה שמאלה בשלב מאוחר יחסית, אולי כדאי לבדוק מהי הסיבה לכך ומה ניתן לעשות חוץ מאכיפה כדי למגר את התופעה הזאת.

אני מניח ששילוט הולם לפני הרמזור הראשון היה יכול לעשות שם פלאים, כמו גם אולי בדיקה חוזרת של תזמון הרמזורים והתאמתו למציאות בשטח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני מכיר היטב את הפניה הזאת. בעוונותיי, בפעמים הראשונות שעברתי שם גם אני לא הייתי מודע לעניין הנתיבים ומצאתי את עצמי עושה לאחרים את אחד המעשים שאני יותר מתעב על הכביש.

אין לי עניין לחלק לעצמי מחמאות, לכן אומר בפשטות שאם לא מעט אנשים משתלבים בנתיב הפניה שמאלה בשלב מאוחר יחסית, אולי כדאי לבדוק מהי הסיבה לכך ומה ניתן לעשות חוץ מאכיפה כדי למגר את התופעה הזאת.

אני מניח ששילוט הולם לפני הרמזור הראשון היה יכול לעשות שם פלאים, כמו גם אולי בדיקה חוזרת של תזמון הרמזורים והתאמתו למציאות בשטח.

אלעד:אתה וודאי מכיר את כביש 57..שם בשעות אחה"צ לכיוון מזרח ישנה גם בעיה של עומס,לפני צומת השרון מוצב תמרור עם חיצי הנתיבים ובנוסף לכך הנתיבים צבועים ומסומנים היטב,כנל באותו הצומת לכיוון מזרח אם כי שם הבעיה פחותה.

אני לא שולל לחלוטין שחלק מזערי נעשה בתום לב ,אבל לדעתי אתה עושה הנחות לנהגים...

95% ממבצעי העבירות בצומת הנל תושבי האזור..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אלעד, גם אם השילוט לא ברור ואכן ראית שאתה מפספס את הפנייה למה לא להמשיך כמה מטרים קדימה ולעשות פרסה בלי לחתוך?

כמובן שזה לא מוריד מהצורך בשילוט ברור ומובן, אבל כמו שכבר ציינו, בשביל רוב החותכים לא מדובר בפעם הראשונה במקום.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

אענה בשם עצמי: לא ביצעתי פרסה בצומת הבא מכיון שלא הכרתי את הכביש ולא ידעתי שהאפשרות קיימת.

יתכן שאם הייתי מנסה לחשוב על זה קצת באותו רגע באמת הייתי מגיע לפתרון הזה, אלא שכאשר אני מוצא את עצמי מתקרב לצומת ומגלה ברגע האחרון שהנתיב שלי שגוי ויש תנועה מאחוריי, הפתרון הזה לא תמיד קופץ באותו רגע לראש.

אני מודה בטעות שעשיתי ולגמרי מצר עליה. יחד עם זאת, אין לי ספק בכך ששילוט מתאים יכל לפתור את הבעיה הזאת, ולו רק מפני שבזמן פקק אי אפשר לראות את החצים שמסומנים על הכביש ולנהג שאינו מכיר את המקום אין דרך אובייקטיבית לדעת לאן מוביל כל נתיב.

יניב: בשעות האמורות אינני נוהג לבית ליד, וגם אם כן מזדמן לי לעבור שם, סביר שזה יהיה ממזרח למערב, כלומר בכיוון ההפוך.

אינני מכיר את התופעה שדיברת עליה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שילוט ימנע אולי מקרים בודדים כמוך.

אכיפה ענישה וחינוך ימנעו את רוב מקרי החיתוך כתוצאה מחוסר התחשבות באחרים.

VW PASSAT 1.8T

פורסם
יופי של עבודת משטרה לשם שינוי.

+1

זה מה שנקרא "אכיפה איכותית": תופסים את הנהגים על עבירות משמעותיות, קיפוח זכויות נהגים אחרים + הפרעה לתנועה (תבינו שמי שנוסע בנתיב השמאלי ביותר שממשיך ישר, נאלץ לעיתים לבלום למהירות כמעט 0 בגלל חוכמולוג שרוצה לחותך את התור ולהגיע לפני כולם). מצבים כאלה עלולים להגיע גם לתאונת שרשרת או לפחות לפגיעה של רכב אחד באחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...