Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מפרקים אותו ? , ניסיתי עם היד ולא הצלחתי ...

אני רוצה להחליף רק את הפילטר עצמו בגלל נזילה ולא את.כל השמן , האם זה אפשרי ? או שאם אני יפרק, השמן יתחיל לנזול החוצה ?

פורסם

מה זה המכסה השחור?

בהברגת המסנן, כולו יוצא החוצה (בחלק אחד).

אם השמן ממש חדש ואיכותי (יקר) יש דרך "למחזר" אותו: לאסוף לתוך מכל נקי (דרך בורג הריקון הרגיל) ולשפוך אותו חזרה למנוע. אני לא רואה דרך פשוטה יותר.

בכל מקרה אחר, מומלץ לנצל את ההזדמנות להחלפת שמן.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה צריך בוקסה 27 מ"מ מאריך ורצ'ט כדי להסיר את המכסה,הקפד להרכיב קרב סינון מקורי,החליפים עושים בעיות בדגם הזה.

אורן

פורסם
אם תפרק השמן יפרוץ החוצה,תחליף גם שמן,השקעה קטנה שווה הרבה.

לא יפרוץ החוצה.

יכול להיות שלא תצליח עם היד ותצתרך מפתח.

בוודאי שלא תצליח לפתוח עם היד, זה פילטר שמן "פנימי".

מה זה המכסה השחור?

בהברגת המסנן, כולו יוצא החוצה (בחלק אחד).

ראה תמונות. מחליפים, כמו שהסביר אורן, את נייר הסינון בלבד, בשביל זה יש לפתוח את המכסה של בית המסנן.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

אוקיי אז לאחר הסרת המכסה ראיתי שהוא סדוק ויש צורך להחליפו .

מישהו מכיר פרוקיה שבה ניתן להשיג (ברחובות)?

אהה ובשום מקום לא מצאתי לקנות מפתח 27מ''מ (הכי גדול שמצאתי היה 24 מ''מ) , איפה אני אמצא ?

פורסם

בחנויות כלי עבודה באזור התעשיה, לא חסר כאלה ברח' משה יתום למשל.

בל.כ. במתחם תעבורה ברמלה וכו'.

מכסה: תברר על חלק מקורי מה המחיר. חלק מפרוק יכול להגיע למצב של החלק שלך ואף גרוע מזה.

פורסם

אתה צריך בוקסה, לא מפתח.

בנוגע למכסה השבור, בתמונה אין שום סימנים לשבר או נזילה, יכול להיות ששברת אותו בפתיחה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא שברתי אותו - כפי שכתבתי הייתה לי נזילה , בתחילה חשבתי שזה בגלל שהגומייה שאולי סיימה את חייה , אולם לאחר הסתכלות יותר מעמיקה ראיתי סדק קטן וממנו הנזילה (ניתן להבחין בו רק כאשר הוא מורכב והמנוע עובד - אז רואים את הנזילה מהסדק ) .

מחר בבוקר אני אבדוק מחיר במורשה , מקווה שהמחיר שפוי ...

שאלה אחרונה - לאחר הרכבת המסנן , צריך להדק אותו באמצעות הבוקסה או שמספיק הלחץ שניתן להפעיל עם היד ?

פורסם

כמו שענו לך אתה צריך בוקסה 27MM.

אתה סוגר את המכסה עד שהוא נעצר ומפסיק להסתובב ולא מעבר לזה, עד שמסתיימת ההברגה ישנו "קנט" בסוף ההברגה שהוא נוגע בבית מסנן אין יותר מה לחזק כי הגעת לסוף, אם תנסה בכוח לחזק אז תשבור אותו שוב.

למיטב זכרוני מקורי בחברה עולה כ 220ש"ח.

שים לב, במסנן שבתמונה רואים שיש למסנן שמן פין מפלסטיק, לעיתים כשמפרקים את המסנן שמן הפין הזה נשבר ונשאר בתוך הבית מסנן, פשוט תוציא אותו עם היד, הוא מגיע עם המסנן החדש כמו שרואים בתמונה.

אל תשכח להרכיב את הגומיה החדשה בחריץ כמו שצריך.

• תוכן חדש...