Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספציפית אתמול התחדשתי ב MK802IIIs, והדבר הזה פיצוציישן - אני רואה בו סרטים ב 1080p מה NAS הביתי שלי דרך WIFI, יוטיוב, ג'ימייל וכו' בכיף ושולט עליו מהסמארטפון כמו שלט טאץ'.

הכל סוכר, רק שיש לו בעיה ידועה והיא שהזרם של יציאת ה USB בטלויזיה (500 mAh סטנדרט) לא מספיק לו והוא מרסט את עצמו בעבודה כבדה. זה מעצבן.

ניסיתי לחבר לו מטען מיקרו USB של סמסונג מקורי, זה משפר, אבל לא מספיק, אני לא יודע בדיוק מה הספק המטען הזה.

הבנתי שמטען של אייפד הוא חזק, 2000 מיליאמפר שעה, ואני יכול לחבר לו כבל USB למיקרו USB ולקבל ספק כח טוב ל MK802 שלי.

מכיוון שאני לא מבין באלקטרוניקה אני חושש קצת, לא יכול להגרם נזק אם מחברים ספק כח שנותן יותר זרם מ"מה שצריך" ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ספק מתח מסוגל לספק זרם עד מה שרשום עליו. מה שקבוע זה מתח הפעולה.

בניגוד לספק זרם שמזרים זרם בערך קבוע, והמשתנה הוא המתח.

מתחדשת*

פורסם

לי יש את הMK808 שהוא זהה למכשיר שלך מבחינת חומרה וחיברתי אליו ספק 3 אמפר.

אין שום בעיה. המכשיר שואב רק את הזרם שהוא צריך. יותר מתח זה מה שמסוכן.

(דרך אגב, אמפר שעה אלה יחידות של סוללה/מצבר. כשמדובר בספק היחידות הם אמפר)

אני גם עשיתי לו אוברקלוק בעזרת קרנל מתאים, לכן הייתי צריך ספק חזק יותר. (וגם היטסינק גדול יותר, ומאוורר)

ממליץ לך לקרוא קצת בפורום הזה:

http://www.freaktab.com/forumdisplay.php?113-MK-Models-MK808-802-etc

ולשפצר קצת את המכשיר שלך.

Stay Dirty

פורסם

מה שחשוב הוא המתח שהספק נותן. אם המכשיר שלך צורך 1000MA, הוא יקח רק 1000MA. העובדה שהספק מסוגל לתת 2000 תהיה רק יתרון.

רק להניח את דעתך,

מנורת ליבון חשמלית ביתית בהספק 100 וואט צורכת יותר זרם מנורה זהה אך בעלת הספק של 25 וואט.

את שתי הנורות אתה יכול להבריג לבית הנורה ושתיהן יעבדו עם 220 וולט הביתיים. רק צריכת הזרם תהיה שונה (בהתאם להספק).

לאותו חיבור\קו חשמל ביתי אתה יכול לחבר גם תנור אפייה שצורך הרבה יותר זרם. זה לא אומר שהאפשרות לקבל עוצמות זרם גבוהות תשרוף את הנורות.

פורסם

אסףאסף - מאיפה הבאת לו ספק בעוצמה כזו ? מטען מיקרו USB סטנדרטי לטלפונים מגיע בקושי ל 1000.

וכמובן תודה על כל התשובות.

פורסם
ספק מתח מסוגל לספק זרם עד מה שרשום עליו.

אין שום בעיה. המכשיר שואב רק את הזרם שהוא צריך.

(דרך אגב, אמפר שעה אלה יחידות של סוללה/מצבר. כשמדובר בספק היחידות הם אמפר)

מה שחשוב הוא המתח שהספק נותן. אם המכשיר שלך צורך 1000MA, הוא יקח רק 1000MA. העובדה שהספק מסוגל לתת 2000 תהיה רק יתרון.

תשובות מלאות ומדוייקות.

אסףאסף - מאיפה הבאת לו ספק בעוצמה כזו ? מטען מיקרו USB סטנדרטי לטלפונים מגיע בקושי ל 1000.

לא בעייה בגדול לרכוש ספק חשמלי בעל מתח קבוע או משתנה של 1 עד 2 אמפר, ולחבר אליו את החיבור המתאים של המכשיר בהלחמה או ע"י הצלבת חוטים\קלמרת חשמל. מצריך מעט ידע בחשמל וידיים טובות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא בעייה בגדול לרכוש ספק חשמלי בעל מתח קבוע או משתנה של 1 עד 2 אמפר, ולחבר אליו את החיבור המתאים של המכשיר בהלחמה או ע"י הצלבת חוטים\קלמרת חשמל. מצריך מעט ידע בחשמל וידיים טובות.

זה בדיוק מה שעשיתי. מצאתי אצלי ספק זרוק של 3A, והלחמתי את החוט האדום מה-USB לפלוס של הספק, ואת השחור למינוס.

אצלי בנוסף הוא מספק מתח גם למאוורר ולמפצל USB.

יש לי עוד ספק כזה, אם אתה נמצא באזור השרון ויש לך כבל מיקרו USB, אני אלחים אותו בשבילך וגם תקבל את הספק מתנה.

Wow. לאסף יש מכישר מבוסס אנדרואיד. גוועלט!

זה לא בדיוק כמו שזה נראה... אני יכול להסביר...

Stay Dirty

פורסם

אצלי יש את ה 808 והגיע עם ספק 1A ועובד בלי בעיה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז אני מעדכן שקיבלתי ספק 1 אמפר ללא עלות והעסק עובד נפלא ללא שום בעיה.

אסףאסף, המון תודה על הנכונות!

פורסם

רובם המוחלט של המטענים היום נעים בין 1.2 ל 1.5 אמפר/שעה.

המטען של הנוט 2 שלי לדוגמה הוא 2 אמפר/שעה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוזר, אני די בטוח שהמכשיר שלי הגיע עם ספק 2 אמפר.

אגב, למרות שהוא הגיע עם ספק אמריקאי, הוא מהסוג הזה שמקבל מתח בין 110-240, כך שכל מה שצריך זה מתאם (ולא ממיר מתח).

שווה לך לבדוק את שלך... יכול להיות שתפתור את הבעיה בעלות של פחות מ10 שקל וגם תעבוד עם הספק המקורי.

אגב, נצל"ש, אתה יכול ללנקק איך בדיוק אפשר לשלוט עליו מהסמארטפון?

ונצל"ש כפול- איך אתה מכבה ומדליק אותו בלי לנתק אותו כל פעם פיזית?

לגבי הניתוק מצאתי פיתרון- אני מכבה דרך מקלדת אלחוטית, אבל להדליק זה לא מצליח...

• תוכן חדש...