Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

היום לקחתי מאזדה 3 קומפורט 2004 יד 3 110000 ק"מ מאישה מבוגרת עם טסט לכמעט שנה פלוס כמה תוספות ב32 אלף ש"ח אחרי המיכוחים.

לקחתי את הרכב למכון המרכז בנס ציונה(הבנתי רק אחרי הבדיקה מאנשים שהמכון על הפנים בלי מיכשור מתאים),אבל הבודק אמר שסה"כ האוטו במצב טוב מאוד..

רציתי לשאול את דעתכם בעניין כי ביום חמישי אני הולך כמעט בטוח לקנות את הרכב אם לא תשנו את דעתי:)

זה הטופס בדיקה

תודה לכול העוזרים ;)

20130520_183847[1].jpg

פורסם

אוקיי איני מבין גדול אבל אומר את דעתי.

לגבי המוסך שבדק לא יודע לגבי האמינות אבל לפי הממצאים חצי מהדברים הוא לא בדק.

לגבי שאר הדברים תכין סביבות העשר אלף בצד על מנת לישר קו )לפי מה שכתוב כל הסעיפים זה נראה כי הרכב על פניו תקין וכל הליקויים הם ליקויים של בלאי שניתן להחליףאך למרות זאת ליקויי המנוע מדאיגים אותי.( במילים אחרות יש מה לתקן כולל המנוע אבל אם אחרי התיקון המנוע לא ישתפר ולא ישפר ביצועים אין טעם לקניית הרכב) אלא אם כן מוכן להשקיע עוד סכום ולקנות מנוע חדש.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

תודה רבה על התגובה גבריאל ,הבודק במכון אמר שהמנוע גיר במצב טוב אבל עד עכשיו אוכל אותי ושחכתי להעלות תנושא של המנוע.

כשעשיתי נסיעת מבחן המנוע היה רועש מאוד וזה היה לי מאוד מוזר כי במאזדה 3 הקודמת שלי המנוע היה שקט וסחב יפה אבל מה הרגשתי שהמנוע עצל.

ועוד דבר לדבריהם הם מטפלים באוטו במוסך לא מורשה ואין הסטוריית טיפולים אבל דיברתי עם המוסכניק ואמר שהוא מטפל להם באוטו כל 15 אלף קילומטר ושאלית לגבי השמן והוא אמר שם שמן סינטטי מלא,לא חצי סינטטי,לפי מה שאני יודע צריך שמן חצי סינטטי למאזדה 3,האם זה קריטי? וברצוני לשמוע עוד חוות דעת על הטופס בדיקה תודה רבה חברים:)

פורסם

אם לשפוט לפי הבדיקה אז הרכב בר קניה. מכיוון שאין פגיעות שלדה והכסת"ח שיש הוא סביר לגיל (בהנחה שאתה סומך על המכון שבדק את הרכב).

אם לשפוט לפי השיחה אם המוסכניק אז אני לא הייתי בכלל מבזבז 500 ש"ח על בדיקה.

רכב בלי היסטוריית טיפולים זה חתול בשק.

מילא בעל הרכב, אני מבין שלא כל אחד פה הוא פדנט שמחזיק קלסר טיפולים לכל אוטו בבית. אבל כל מוסך שמכבד את עצמו במינימום יש לו עמדת מחשב שמתועד בה כל הקבלות והטיפולים של הלקוחות שלו כך שניתן להיכנס להיסטוריה ולראות איזה טיפולים בדיוק עשו לרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הרכב נראה סביר.

מה הטיפול שבוצע במנוע?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

רצועת תזמון ? ברכב הזה יש שרשרת ככל שזכור לי . מראה על המקצוענות המדהימה של מכוני הבדיקה. :shock:

לענייננו: יש מה להשקיע,לא יודע אם עשרת אלפים ולא יודע גם מה המחירון,העניין הוא שבסכום שדורש המוכר אפשר לקנות רכב משנתונים 2006-7,שאמנם היה בליסינג לשעבר ביד הראשונה שלו אבל גם צעיר יותר בשנתיים-שלוש מזה שתקנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפעמים זה נראה כאילו בכל הבדיקות הם עושים העתק הדבק ורק מוסיפים סעיפים חמורים מאוד אם יש, פשוט ככה נראתה כל בדיקה שעשיתי בחיי, וגם מילה במילה.

והסעיף שהכי מרתיח אותי - מערכת בלמים: לפרק גלגלים ולבדוק.

כאילו, מה?! אז בשביל מה שילמתי לכם הרגע 500 ש"ח? בשביל שתגידו לי לפרק את הגלגלים?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

זהו, שמהבדיקה הזו לא ניתן להבין כמעט כלום על מצבו האמיתי של הרכב.

אם יש לך מוסך שאתה סומך עליו - קח את הרכב להערכה נוספת (הרי כבר הוצאת 500 ש"ח על בדיקה) ותתקזז איתו ביישור קו.

סה"כ - נראית אופציה לקניה ולא הייתי פוסל.

alfa 156 2.5.

פורסם

לטעמי הבדיקה טובה אבל המחיר יקר מאוד.

שוק הרכב ובמיוחד השוק של מאזדה 3 חלש מאוד.

יש שנת 2008 יוצאות ליסינג עם אחריות ב 40 אל"ש.

פורסם

תודה על התגובות והטיפים חברה אתם עוזרים מאוד בפורום הזה.

ולגבי מאזדה ליסינג לא כ"כ בא בחשבון הייתה לי עד לפני שעברתי תאונה לפני כמה שבועות, הנביעה הייתה הרבה יותר נחמדה דווקא בגרסת הליסינג שהייתה לי בגלל שאין חתך נמוך והמנוע היה שקט, ובמאזדה הזו המנוע קצת רועש( הבעלים אמרה בגלל שהפעלתי מזגן והיה חם אתמול).

אצלי בכל אופן המאזדה אפילו עם מזגן לא הייתה רועשת.

נכנסתי למוסך ליד המכון בדיקה ואמרו לי תוריד ב2 3 אלף ש"ח את המוכר בשביל ישור קו.

בגדול לפי מה שהבנתי מה שצריך להחליף זה הכפתור לצד הנהג של הנעילה הראשות,בוא לא מגיב על כל הכפתורים,חלון מאחורה לא נפתח גם דרך הקונסולה לצד הנהג,בורר בקרת אקלים לא עובד טוב בקושי מגיב, סדק קטן בדשבורד(לא נורא אסתטיקה) מיכל עיבוי זה של המים הירוקים ליד המנוע גלגלים קדמיים אולי להחליף לא בטוח.

מישהו יודע בכמה כסף זה אמור להסתכם בערך?

נ.ב המוכר לא יורד שקל יותר(אמר שהמחירון משוקלל לוי יצחק זה 36)

תודה רבה לכל מי שעזר ויעזור;)

פורסם

הכפתורים של פתיחת החלונות לא עובדים?

זה גם קרה לי בגולף והייתי צריך להחליף את החלק עם הכפתורים, עלה לי 350 ש"ח, בעל המוסך אמר שזה מחלה אצל הגרמניות.

ואז הוא זרק הערה, ואמר שיש לי מזל שאין לי מאזדה, כי גם שם הכפתורים נהרסים מהר, אך העסק הרבה יותר יקר וזרק סכום אסטרונומי של החלק הזה שאני לא זוכר כרגע אך אני רק זוכר שזה שהיה מעל 1500 ש"ח.

תברר את העניין.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

הסיפור של בקרת אקלים עלול לעלות באיזור ה-500-600 וזה לא בחברה (תכין את הכיס לפי 2-3).

מנגנון חשמלי- יש כאלו שמתקנים ו/או מוכרים משופצים לאחר תיקון- לא חייב לקנות חדש.

המחיר לטעמי האישי מעט גבוה ויש לך כאן באיזור ה-3,000 +- השקעה לפחות להביא את הרכב למצב טוב לפני שדיברנו על עניין הבלמים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוקיי לאחר כל מה שקראתי אומר לך דבר אחד תעבור לרכב הבא.

הדבר הכי קריטי ומרכזי ברכב זה המנוע . והמנוע כולו לא תקין אתה תצטרך או לשלוח אותו לניקוי )דבר שיוריד את ערך הרכב בעת מכירה כי יהיו סימני פתיחת ראש מנוע וכל זה( או לקנות מנוע חדש. לי אישית אחרי הנייגה היה חבל לבזבז עוד 500 שקל לבדיקה תעבור לרכב הבא בשנתונים גבוהים יותר 2006-08 . רכבים מצויינים מנסיון אישי.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

גבריאל שלום ותודה לכל העונים שוב.

גבריאל אתה מומחה לרכב או שאתה מדבר איתי על תחושות בטן?(יש לי הרגשה שהאופציה השנייה) בלי להעליב או משהו אפילו הבוחן אמר שהמנוע במצב טוב רציתי רק לוודא תודה בכל מקרה

• תוכן חדש...