Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב המוכר לא יורד שקל יותר(אמר שהמחירון משוקלל לוי יצחק זה 36)

תודה רבה לכל מי שעזר ויעזור;)

מאזדה 3, מודל 2004, יד 3, 110000 ק"מ ב32 אלפיות?

זה הבן אדם הראשון שדיברת איתו? יצא לך לעיין ביד2? לדבר עם מוכרים אחרים?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

accent coupe יצא לי לדבר עם כמה כולם קמצנים!

וזה הדגם קומפורט ודרך אגב האוטו מבחוץ בלי שריטה כמו חדש

נ.ב יש כרזה דבר אקסנט קופה? חחח;)

פורסם

לפי דעתי לא בדקת מספיק.

רק שישי האחרון גיסי אמר לי שיש לו משהי מהעבודה שמוכרת מאזדה 3 2008 120000 ק"מ ב32 אלפיות.

או שלא בדקת מספיק, או שדיברת עם מוכרים שחיים בסרט, ולא חסר כאלה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
הסיפור של בקרת אקלים עלול לעלות באיזור ה-500-600 וזה לא בחברה (תכין את הכיס לפי 2-3).

מנגנון חשמלי- יש כאלו שמתקנים ו/או מוכרים משופצים לאחר תיקון- לא חייב לקנות חדש.

בתור הבעלים לשעבר של מאזדה 3 ספיריט 2006 כמה הערות:

לגבי המנוע החשמלי של מרים/מוריד החלונות - בלי קשר למצב הרכב ה(מכרתי אותו לפני כחצי שנה עם כ60 אלף ק"מ) הוא הפסיק לעבוד יום אחד אז התקנתי משופץ שעבד כמו גדול. בסביבות ה300 ש"ח.

בנוסף ואת זה אני מדגיש ומנסה להציל את כל מי שנתקל בבורר אקלים לא תקין (מסתובב על "ריק")

אני לא בעל מקצוע אבל נתקלתי במחלה הזאת של המאזדה,

בחברה הציעו לי להחליף את הקונסולה ב4 ספרות,

אצל אנשים פרטיים קיבלתי הצעות לקונסולה יד 2 משופצת בסביבות ה600 ש"ח (פלוס מע"מ!, לא כולל!)

במקרה סיפרתי את הדבר הזה למי שהתקין לו את המערכת אודיו במזדה בזמנו והוא, כשהקונסולה כבר מפורקת, לקח אותה הצידה, החליף איזשהו חלק קטנטן בקנסולה שקשורה לבורר האקלים. והפלא ובפלא - לאחר ההתקנה הבורר עבד כמו ביום הראשון!

בשורה התחתונה, זה לא עלה לא לי ולא למתקין שום דבר חוץ מ2 דקות עבודה (הקונסולה כבר הייתה מפורקת בגלל התקנת המערכת אודיו) ואולי חלק קטן שהוא החליף על הדרך (אני לא בעל מקצוע, אבל אני יכול להעיד שזה חלק חסר משמעות מבחינה כספית).

אז כמה עלה לי? כלום ! נאדה ! בחינם!

וגם אם לא הייתי מתקין אצלו את המערכת ,אז כמה זה כבר היה עולה? 100 , 200 ש"ח? הרוב בגלל העבודה של הפירוק וההרכבה.

בשורה התחתונה, אל תתפתו להאמין לכל בעל מקצוע מבלי לבדוק קודם. במקרה שלי אז היה לי גם המון מזל להיתקל באדם הגון שלא ניסה לעשות על זה כסף.

לבעלי המקצוע יהיה הרבה יותר קל פשוט להחליף לכם את הקונסולה למשופצת, לחלוב מכם כמה מאות שקלים, לקחת את הישנה כחלק מהעסקה כשלהם זה ממש לא עולה כלום. פשוט גזל.

לידיעת הקוראים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
גבריאל שלום ותודה לכל העונים שוב.

גבריאל אתה מומחה לרכב או שאתה מדבר איתי על תחושות בטן?(יש לי הרגשה שהאופציה השנייה) בלי להעליב או משהו אפילו הבוחן אמר שהמנוע במצב טוב רציתי רק לוודא תודה בכל מקרה

הכל בסדר בני ואין לי על מה להעלב אחרי הכל כמה שיודע אין פה בעלי עסקים או מומחיםמברכב שמיעצים. הרוב זה אנשים שיש להם ניסיון מועט והם חולקים אותו. אישית קראתי את כל המריחות שלך ואני אומר מתוך חשש שאולי הרכב באמת במצב לא משהו והמוכר והמכונאי מנסים ליפות את זה. אישית כשמרגיש שמחרטטים אותי אני מסתובב והולך .מקוו שדעתי האישית כמו של השאר תעזור לך לבחור בהצלחה רכב שסו תחפץ. אם יש לך שאלות נוספות מוזמן לשאול ואגיב לך במקרה ואני יודע דבר או שנים בנושא או התנסתי.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

תודה חברה דיברתי עם הבעלים של הרכב וכנראה אני יורד מהעסקה ועולה על אחת אחרת (מפתה)

מדובר במאזדה 3 ספיריט עם המנוע 2.0 מודל 2004 יד 2 130 אלף ק"מ נראית חדשה לגמרי ב38 אבל גמיש עם טסט לשנה היום הולך לקחת אותה לבדיקה תאחלו לי בהצלה ואפרסם את הדוח בדיקה מאוחר יותר..

מה אתם אומרים על הרכב הנ"ל והמחיר כנראה אוריד אותו לאזור ה36 35 מקסימום מירון 39 של יד 2,בכל זאת מדובר ברכב די נחשק למי שאוהב חווית נהיגה ובמצב מעולה(על הנייר). תודה

פורסם

רק אאחל לך בהצלחה ותהנה מהרכב.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

• תוכן חדש...