Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקפריסין לפני שנתיים שכרנו מכונית משהו עגלתי בשם פרוטון, נכנסנו לרחוב חד סיטרי ואז רכב אחד יצא שם ברוורס מאיזה מוסך.

פחדתי שהוא יכנס בנו אז כמו כל הישראלים נתתי צפירה עצבנית , רק מה ,הצופר בהגה היה דפוק וזה המשיך לצפור למרות שעזבתי.

איזה בלאגן היה

בעל הרכב יצא עלי, הסוחרים מהחנויות וכולם צועקים, יצאתי מהרכב מהר להראות להם שזה לא אני , ואז בא איזה בחור נשכב לרגע מתחת לאוטו וניתק את הצופר

תבין אני אוהב מכוניות , רק לא אוהב לטפל בהן

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם מתקלקל לי הצופר ברכב, אני מעמיד את הרכב.

בתרבות הישראלית אי אפשר בלי צופר, כולם זקוקים לעידוד והזמנות אישיות להתחיל לנסוע בירוק או "סתם" לנהוג בכביש ולא לעשות מאה ואחד דברים אחרים.

המלצה: סט צופרים של FIAMM :lol: חובה בכל רכב.

איציק

אם כבר, אז כבר:

http://www.youtube.com/watch?v=icnRMW6P9nc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בקפריסין לפני שנתיים שכרנו מכונית משהו עגלתי בשם פרוטון, נכנסנו לרחוב חד סיטרי ואז רכב אחד יצא שם ברוורס מאיזה מוסך.

פחדתי שהוא יכנס בנו אז כמו כל הישראלים נתתי צפירה עצבנית , רק מה ,הצופר בהגה היה דפוק וזה המשיך לצפור למרות שעזבתי.

איזה בלאגן היה

בעל הרכב יצא עלי, הסוחרים מהחנויות וכולם צועקים, יצאתי מהרכב מהר להראות להם שזה לא אני , ואז בא איזה בחור נשכב לרגע מתחת לאוטו וניתק את הצופר

רכב מאלזי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן זו העגלה

הגריל היה שונה

כתוב שהמנוע של האוטו הזה הוא של רנו

היתה לנו קליאו , וזה לא הרגיש דומה בכלל

תבין אני אוהב מכוניות , רק לא אוהב לטפל בהן

פורסם

אני תמיד אומר שצריך ל-90 אחוז מהישראלים להשתיק את הצופרים לתמיד.

על אחת כמה וכמה במשחקי כדורגל...

לצערי עדיין לא המציאו פטנט להשתקה המונית של צופרים :?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

בתחנת דלק היה רכב לפני, והוא התחיל לנסוע ברוורס, לחצתי על לחצן הצופר, אבל היתה תקלה והוא לא עבד.

והוא התנגש בי, זו היתה הרגשה של חוסר אונים.

לצערנו היום הצופר משמש למטרות אחרות , מאשר לאזהרה.

פורסם

אני גר ברחוב צר ובעלייה.3 פעמים בשבוע מגיעה משאית הזבל לסבב השכונתי.

אם יש משהו שבחיי לא הבנתי זה למה לעזאזל לצפור למשאית זבל.

היא תזוז ותפזר לך פרחים?לא.

היא תפסיק לפנות את הזבל?לא.

היא תאיץ לקצה הרחוב ותחזור להשלים את העבודה במועד אחר שבו הייתה שואה גרעינית ואין רכבים מלבדה?לא.

הכי מצחיק הוא שיש איזה סבלנות של 4/5 דקות(תלוי במזג האויר כנראה)לפני שהראשון/ראשונה נשבר/נשברת ואז מתחיל כל הקונצרט.

טור של 20 רכבים בצפירות וצעקות וזוג פועלים (בד"כ עם אוזניות,שומעים מוזיקה)שקורעים את התחת עם הפחים.

מעצבנים?כן.

מעירים לי את הילדים?כן.

חלאס אם הצפירות!!:evil::evil::evil:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אני אומנם מאלה שנוהגים לצפור אבל משתדל מאוד להמעיט עם זה (מעדיף לתת הבהוב קטן עם האורות אם אפשרי).

לפני כמה ימים אני עומד ברמזור, הרמזור הזה תמיד עמוס בשעה הזאת ולא תמיד יש מקום להיכנס לצומת (בלי לחסום אותה), בקיצור אני עומד ראשון (בירוק, אני לא יכול לחצות את הצומת) ולידי עומדת אשה גם, ופתאום אני שומע צפירות, לא אחת שתיים, אלא צפירות כאילו יש באוטו פצוע אנוש במינימום שצריך להגיע כרגע לבית חולים, אני מסובב את הראש ומסתכל ורואה ילדה שרק קיבלה רישיון מצפצפת, אני לא מסוגל לשמור בבטן פותח חלון וצועק עליה, והיא בתגובה עושה לי עם היד (אין לי דרך יותר טובה לתאר את זה), להפסיק לצפור היא לא הפסיקה אבל מהר מאוד נסעתי משם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

rupni, מדובר באותו פרופיל של נהגת שנכנסת לצומת בירוק וחוסמת אותה, ובזמן שהיא באמצע הצומת באדום ואני נכנס בירוק.

בקיצור נוצר מצב שהיא באמצע הצומת ואני עם הפרונט לכיוון דלת הנהג שלה, ואז כמובן הרכב שלי מתחיל לנגן את הרינגטון שלו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
rupni,

בקיצור נוצר מצב שהיא באמצע הצומת ואני עם הפרונט לכיוון דלת הנהג שלה, ואז כמובן הרכב שלי מתחיל לנגן את הרינגטון שלו.

אז תנסה את זה (רק בלי סרק):

אני לעולם לא משתמש בצופר. מכת גז(בסרק) תעשה את אותו האפקט ברוב המקרים. :twisted:

:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

shayy אני לא עבריין תנועה.

אירוע יומי - מורה נהיגה זוחל בשמאלי בכביש הסרגל הרבה לפני הצומת, 15:00 כביש עמוס, גורם לכולם לעקוף מימין (לא חסרות משאיות).

קיבל צפירה של החיים, אני כמעט בטוח שהוא הבין גם למה אפילו שהוא לא הנהג.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

זה כל כך בעייתי, כשמורה לנהיגה מלמד ככה התלמידים ימשיכו לנסוע ככה, כי הם לא יודעים שזה לא בסדר

היום השתמשתי בצופר לצפירה ארוכה, זה היה כשבעל טויוטה פריוס לבנה החליט בכביש עם 2 נתיבים לנסוע במרכז הכביש על שני הנתיבים, ואם זה לא מספיק, הוא החליט לעבור לאמצע דווקא כשאני לשמאלו.

הצפירה אגב לא עזרה, הוא המשיך בשלו ורק הורדת הילוך עם גז חזק עזרו לי לברוח ממכה בצד הימני של האוטו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רק בזמן האחרון התחלתי לצפור למתנחלים על נתיב שמאל.

בזמן האחרון(אולי בגלל שהמזגן לא עובד) אני נוסע לי להנאתי על נתיב שמאל ופתאום נתקע אחרי אבו עגילה שנוסעת בקושי 90 וחולמת, כמה שאני צופר לה - והיא לא מגיבה, צופר לה עוד פעם והיא לא מגיבה, נותן לה צפירה אחת חזקה והיא סופסוף מתעוררת!!

rise and shine b*tch!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...