Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התכוונתי לחלק שבור של הרכב ונראה קצת לא קשור. הנה דוגמא למפסק שעשיתי אצלי (ללדים) אני מתכנן לשים את הכפתור של התא מטען לידו

החלק הזה היה כיסוי של מנגנון ידית עם כבל לפתיחת הבאגז.

פירקתי את המנגנון, כדי שיהיה לי מקום לחיווט בטוח למפסק.

כל אופן, הוא תפוס עם הפאנל של הרכב, זה לא זז בקלות.

זה פיג'ו 406?

אם כן, הייתה לי, אני לא זוכר מה הולך לה בבאגז' אבל בהחלט כיף יותר לעבוד עליה!

רק אל תשכח שאתה צריך מפסק נגיעה, לא אוןאופ כמו של הלדים.

פורסם

כן ואני זוכר שהייתה לך :) לגבי המפסק הבנתי רק שאלה קטנה כל המנגנונים שבאיביי באים עם 5 חוטים... זה ייצור לי בעיה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יכול ליצור בעיה, אין לי ניסיון עם ה5 חוטים.

יש באיביי וגם בעליאקספרס שתי חוטים כמו שלי ב4$.

תחפש טוב טוב תמצא בזול, אל תקנה אם זה ביותר מ5 דולר!

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום ,

ראיתי את הפרויקט שלך . שפו ...אחלה רעיון

אני רוצה ברשותך לישם אותו אצלי ביונדאי קסנט 96.

שאלה שלי אך המנוע חוזר למצב רגיל שלו ? אם זה כמו בנעילה מרכזית של הדלת משמע שברגע שיש חשמל אז זה אמור לפתוח ולהשאר במצב פתוח אחרת הדלתות כל הזמן יפתחו וינעלו מיד.

מקווה שהסברתי טוב .

פורסם

אצלי המנוע חוזר למקום שהיה בו, במנעולי באגזז שאני מכיר זה לא משנה, כי הם נדרכים רק בטריקת הבאגז', ככה שמספיק ה"פולס" מהמנוע כדי לשחרר את הדריכה וזהו.

פורסם (נערך)

תודה!

אם באלך לחכות תקנה מאיביי ב3-5 דולרים.

אין לי הרבה זמן לפרוייקטים כאלה, ככה שברגע שמתפנה לי יום אני יוצא ומשלם יקר בארץ, עלה לי 40 שח בחנות לחלפי רכב (לא כולם מוכרים מנוע בודד).

עדכון, כמה שבועות אחרי הפרוייקט הייתה בעיה קטנה, מאז עד היום פועל כמו שצריך בלי בעיות בכלל.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם
בדגם עצמו (קוואליר) יש את זה ברמת אבזור הגבוהה ביותר, אבל לדעתי רק בשנה מאוחרת יותר.

למנורת תא מטען מגיע חשמל.

אבל המפסק של מנורת תא המטען מחובר למינוס. (בד"כ מחובר רק לפלוס).

בקיצור חשפתי ממנו כמה מ"מ, חיברתי ובידדתי טוב עם איזולירבנד.

מינוס לקחתי מהגוף.

הרצתי שתי כבלים למפסק כמו שרואים בסרטון, ושלום על ישראל.

יכלתי לעשות את זה חכם יותר ולקחת פלוס ממקדימה של האוטו (ככה הייתי מרוויח עוד 3 מטר כבל).

אבל שטויות, העדפתי לעבוד על החשמל של מנורת תא מטען.

רוב המנורות ברכב של תאורות חלל מקבלות מתח וממתינות לאדמה (תא נוסעים,מטען)

המתג ,(סוויץ )לחוץ כאשר הדל סגורה ולא נוגע באדמה . כאשר הדלת נפתחת (דלת נוסעים,מטען)

הוא חוזר לעצמו בעזרת קפיץ ונוגע בגוף(אדמה) ואז הנורית דולקת

• תוכן חדש...