Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יכול להחליט חד משמעית כי לא ניסיתי, אבל לא נראה לי שהפתרון שלך היה עוזר כאן.

בטוח לא, כי אתה מדבר על אנדרואיד 2.2, והפיתרון זמין מ-4 :-P .

מקסימום מתקינים נגן אחר, זה מה שיפה באנדרואיד, לא מוצא חן בעיניך - תחליף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה יפה כשיש אלטרנטיבות ראויות.

בנגן המקורי הייתה אופציה טובה לשליטה ממסך הנעילה (עם הדיסק הזה שבצבץ למעלה, איזה נוסטלגיה להזכר בזה :-) )

באותה תקופה לא מצאתי נגן אחר עם אופציה כזאת שגם פועלת טוב

נחמה מצאתי אצל פיילוט איקס, שהנגן שם הכיל סרגל עם אותיות בעברית ואנגלית

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הדיון פה רק מראה שאנדרואיד מתאים למשתמשים מגוונים וכל אחד בוחר את הטוב לו, ואפשר לחשוב שאנשים עדיין קונים אייפון :roll:

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לי לא יצא להתעסק עם המכשירים יותר מדי ואשמח להכוונה, יש לי גלקסי S3 שאתמול הוריד לי עדכון תוכנה אוטומטית, יש גלקסי S2 שעובד לא רע ומשמש את האשה ביחד עם אייפון 4S, יש לי גם גלקסי S2 בתור טלפון למקרה חרום ויש לי את הLG אופטימוס שאיתו התעסקתי קצת והוא בשימוש יומיומי ביחד עם הS3.

אני לא יודע מי מכיר את האופטימוס מקרוב, הוא מכשיר עם נתונים טכניים מצויינים אבל עשה לי כ"כ הרבה בעיות שפשוט החלפתי אותו איזה 5 פעמים במסגרת האחריות, אני פתוח להצעות לגביו, אם מישהו התעסק איתו ויודע איזה רום ישב עליו טוב אשמח לשמוע.

haters will hate

• תוכן חדש...