Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופה ארוכה עם CM10.1 גם הוא נמאס עליי כי חיפשתי מעט באינטרנט איזה עוד אופציות יש ואיזה עוד רומים יש. המכשיר הוא NEXUS 4.

הגעתי בסופו של דבר לרום של paranoid android בגרסת 3.5, אני חייב לציין שהוא שינה לי את המכשיר בכל קנה מידה! כמות האפשרויות השונות ולפעמים משונות ממש גדולה, ניתן לעצב המון דברים ולעבוד עם המכשיר כמו טאבלט ועוד ועוד.

זה הנושא בפורום של XDA

יש כמובן מלא סרטונים ביוטיוב.

תמונות מאצלי:

Screenshot_2013-05-14-12-40-19.jpg

Screenshot_2013-05-14-14-46-38.jpg

Screenshot_2013-05-14-14-46-44.jpg

Screenshot_2013-05-14-14-48-08.jpg

Screenshot_2013-05-14-14-48-29.jpg

Screenshot_2013-05-14-14-48-44.jpg

Screenshot_2013-05-14-14-48-59.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טוב לאחר קצת קריאה ברשת הבנתי שכל רום לא מקורי לגלקסי רק גורע ממנו פונקציות,פיצ"רים ועוד.:x

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תשמע מנסיון של כמה וכמה מכשירים כולל גלקסי 3 עם הרום המקורי, אין בכלל מה להשוות בין רום מקורי לבין רומים שונים שניתן להתקין, הרום הזה ספציפית מבחינתי פריצת דרך לעומת שאר הרומים, אבל כל אחד ומה שהוא מחפש.

אני יודע בוודאות שבגלקסי 3 אין כלל אופציות דומות (חוץ מההגדרות המקוריות הזהות). אם אתה מגיע לתובנה כזאת אין לך מושג מה אתה אומר.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אהלן , התקנתי שבוע שעבר את הרום , קצת קשה לי להתרגל לPIE , הורדתי אותו כרגע , אני גם מנסה לאמוד את צריכת הסוללה שלו

סה"כ אהבתי את התוספת של הכפתור שסוגר את כל מה שרץ ברקע , ואת שינוי הצבעים

חוץ מזה אין יותר מידי שינויים

אולי תאיר את עיניי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני עם אנדרואיד חצי שנה ועדיין לא יצא לי להתקין רום לא מקורי,

כל מה שנאמר הוא מקריאה ברשת כמו שאמרתי

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
טוב לאחר קצת קריאה ברשת הבנתי שכל רום לא מקורי לגלקסי רק גורע ממנו פונקציות,פיצ"רים ועוד.:x

אכן. בסמסונג, במיוחד עם הטאצ'וויז החדש (5) הוסיפו המון פיצ'רים שלא קיימים בהפצה המקורית של גוגל.

גם יציבות וחיי סוללה בסטוק עדיפים בהרבה.

לדעתי, במכשירים שנתמכים כמובן, החל מגירסה 4.1.2 אין כל סיבה להעדיף רום מקוסטם על סטוק של סמסונג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היתרון הגדול של רומים מקוסטמים הוא על הרומים של המפעילות, שקשה מאוד להבין איך הן מצליחות להרוס את המכשיר לגמרי עם השינויים שלהם.

אבל בתכלס, אין כמו הרום המקורי שהמכשיר יצא איתו מהמפעל. עובד הכי חלק.

מה שכן טוב ברומים זה שיש אפשרויות ליותר שינויים, ויותר פיצ'רים מהרום המקורי. אבל הרבה פעמים יש לשלם על זה מחיר בדמות ויתור על שיחות וידאו, ויתור על רדיו, ועוד הרבה זוטות שנעלמות מהמכשיר ויש אנשים שהפונקציות האלו חשובות להם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

עברתי מFIREFDS לCM10 בגלקסי 3 לפני כמה ימים ובחיים לא הייתי מרוצה כ"כ, הפלאפון במהירות שיא ללא ספק, אני לא יכול לתאר אותו מגיב ופותח אפליקציות יותר מהר מהמצב הנוכחי, לגבי כמות פיצ'רים אני חושב שיש לא קצת וסה"כ תוך שעה כבר התאמתי אותו לעצמי ולא זכור לי משהו שהיה לי בFIREFDS ואין עכשיו.

בכל מקרה תודה על ההמלצה, מאמין שאנסה בעתיד, שמעתי את PARANDROID

פורסם

זוטות?

עד לאחרונה רוב הרומים לגלקסי S3 ולנוט 2 הורידו לחלוטין את אפשרות החיבור ל HDMI.

המכשירים של סאמסונג נדירים, הם תומכים בהוצאת כתוביות SRT או ASS דרך HDMI שהוידאו ברינדור חומרה והכתוביות בתוכנה, בפועל זה אומר שיש לך HTPC קטן בכיס שתומך אפילו בכתוביות בעברית לקבצי MKV, או קונסולת משחק, אם אתה רוצה לחבר שלט של WII/PS3/ייעודי כלשהו ולשחק על המסך הגדול.

אנשים ברוב המקרים לא קולטים את כמות הפונקציות והאפשרויות שמכשירי אנדרואיד נותנים להם, לכן יש המון אנשים שלא מפריע להם רום מקוסטם למרות שהוא גורע טונות של אפשרויות.

פורסם

כל הbloatware שהיצרן והמפעילות דוחפים, קל מאוד להעיף - פשוט צריך להיכנס בהגדרות של האפליקציה, ולעשות stop, clear cache, clear data ו-disable (החל מאנדרואיד 4).

וזה ללא כל צורך ברוט והתקנת אפליקציות כמו titanium backup שעושות יותר נזק מתועלת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אהלן , התקנתי שבוע שעבר את הרום , קצת קשה לי להתרגל לPIE , הורדתי אותו כרגע , אני גם מנסה לאמוד את צריכת הסוללה שלו

סה"כ אהבתי את התוספת של הכפתור שסוגר את כל מה שרץ ברקע , ואת שינוי הצבעים

חוץ מזה אין יותר מידי שינויים

אולי תאיר את עיניי

הגרסה האחרונה שלו יצאה ב 12 ל 5 אז אולי חסר לך שם איזה עדכון קטן, האמתי שדווקא HALO לא מלהיב אותי כ''כ אבל שאר הדברים כן, מבחינה עיצובית כאשר אני יכול לשנות את הרקע של כפתורי ניווט לרקע שקוף, לשנות את צבע כפתורי הניווט לאיזה צבע שבא לי וככה גם את שקיפות הסטטוס באר זה ממש הישג! זה כמובן לדעתי! לשהות את המכשיר שכולו יהיה כמו טאבלט מותאם או משטלב בין טאבלט לפלאפון מבחינתי גם הישג וגם נוח.

ניסיתי כמה רומים, מעל שנה + הייתי עם CM שדיי נמאס עליי וחיפשתי עוד קצת אופציות עיצוביות.

ה pie דורש הסתגלות ואני לא עובד איתו ברגיל.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
זוטות?

עד לאחרונה רוב הרומים לגלקסי S3 ולנוט 2 הורידו לחלוטין את אפשרות החיבור ל HDMI.

כמו שאמרתי, יש אנשים שהשתמשים בדברים האלה ויש כאלה שלא. אתה יכול לקחת ממני את חיבור הטלויזיה ואני לא אשים לב.

כנ"ל לגבי רדיו ושיחות וידאו.

יש רומים ששומרים על הפונקציות האלה, אבל קשה למצוא את הרום האחד הזה ששומר את כל הפונקציות שאתה רוצה.

כל הbloatware שהיצרן והמפעילות דוחפים, קל מאוד להעיף - פשוט צריך להיכנס בהגדרות של האפליקציה, ולעשות stop, clear cache, clear data ו-disable (החל מאנדרואיד 4).

וזה ללא כל צורך ברוט והתקנת אפליקציות כמו titanium backup שעושות יותר נזק מתועלת.

זכור לי שברום של אורנג' החליפו את הסרגל בנגן המוזיקה לסרגל בעברית בלבד! (מי שזוכר איך נראה הנגן מוזיקה ב 2.2) וכל השירים שלי היו באנגלית, ונכנסו תחת התו הראשון בסרגל, סולמית.

אז נוצר מצב מוזר בן יש תחת התו # יש 1600 שירים, ובשאר האותיות א'-ת' היו איזה 15 שירים.

אם רציתי להגיע לשיר שנמצא במרכז, הייתי צריך לגלול איזה רבע שעה.

לא יכול להחליט חד משמעית כי לא ניסיתי, אבל לא נראה לי שהפתרון שלך היה עוזר כאן.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...