Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ אוויר ברכב חדש

Dror.g
שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שבת שלום לכולם,

לפני כשבוע קיבלתי סוף סוף את הopc המיוחלת (תמונות בהמשך...)

בסוכנות נאמר לי שלחץ אוויר רצוי מקדימה הוא 38 ומאחורה 34 ,בנוסף הדגישו להקפיד על בדיקת הלחץ אחת לשבוע מכיוון שהחתך נמוך.

אתמול כשהלכתי לוודא שיש מספיק אוויר המכונה הראתה לי 49 מקדימה ו46 מאחורה!

בין 11 ל12 psi מעל מה שנאמר לי בסוכנות וככתוב בספר הרכב,הורדתי את האוויר עד לרמה הרשומה.

האם הלחץ תקין כרגע או היה עלי להשאיר כפי שהצמיגים הגיעו?

אשמח לתשובתכם בנושא,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תצטייד במד לחץ ותבדוק את ספר הרכב.

לא פעם נתקלתי במכוניות חדשות שמגיעות עם לחץ מופרז.

בדיקת לחץ - כשהצמיג קר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חדש או ישן, ידני או אוטומטי, כחול או אדום, חתך נמוך או גבוה, מרופא או מקבלן- בדוק את ספר הרכב ואל תקשיב לא לפאנצ'רמאכרים ולא לנציגי מכירות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היצרן שולח את המכוניות עם לחץ אוויר גבוהה בכדי שהצמיגים ישמרו יותר טוב בגלל שהרכב עומד הרבה זמן,

היבואן כמובן צריך להוריד ללחץ אוויר המתאים לפני מסירת הרכב ללקוח אבל בארץ כמובן כמעט ולא עושים את זה ולכן על אחריות הלקוח ישר לבדוק לחץ אוויר בצמיגים אחרי קבלת הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 כמו כן תבדוק בספר הרכב לחץ נפוח מומלץ בעומס רגיל או בעומס מלא,תבדוק אם יש מדבקה בדלת הנהג לגבי לחצי אוויר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית כל תודה לעונים,

גם בסוכנות וגם בספר הרכב צוין 38 מקדימה ו34 מאחורה (על הדלת לא רשום כלום),הבדיקה נעשתה כשהצמיגים היו קרים.

כך שלפי תגובותיכם הורדתי את האוויר ללחץ הראוי והכל בסדר.

המוזר הוא שכשהייתי בסוכנות הייתי לא מד לחץ אויר ושאלתי את מי שמסר לי את הרכב אולי 50 פעם אם הכל בסדר אם יש מספיק אוויר או שמא יש משהו שעליי לעשות במיידי, הוא כמובן אמר כי הכל נעשה ונבדק....

שבוע טוב ובטוח לכולם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...