Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות שמעתי רעש של ריסוק כאילו התרסק מטוס על הכביש מול בית העסק שלי

יצאתי וראיתי שניתק מטען של ניצבים לגבס שעליהם היו מונחת פלטות גבס כל זה היה מחובר לגג של

אופל קורסה ישנה וניתק בשלמות עם הגגון בשקל שהחזיק אותו

לרוע מזלו פגע ישירות בפיאסטה שבאה מולו לפיאסטה נגרם נזק כבד ביותר המתלה נגזר מהרכב וכל החזית התפרקה

כאילו התנגשה במוביל טנקים למזל הנהגת הפגיעה היתה בצד הנוסע שהיה ריק כי אם היה שם אדם הוא לא היה יוצא

בחיים מיותר לצין שכמובן שלמוביל המטען לא היה ביטוח מעבר לחובה

גילוי נאות הכותב נוסע בטנדר סנומה חד קבינה ולא סובל מקשיי הובלות:-)

פורסם
לפני כמה שבועות שמעתי רעש של ריסוק כאילו התרסק מטוס על הכביש מול בית העסק שלי

יצאתי וראיתי שניתק מטען של ניצבים לגבס שעליהם היו מונחת פלטות גבס כל זה היה מחובר לגג של

אופל קורסה ישנה וניתק בשלמות עם הגגון בשקל שהחזיק אותו

לרוע מזלו פגע ישירות בפיאסטה שבאה מולו לפיאסטה נגרם נזק כבד ביותר המתלה נגזר מהרכב וכל החזית התפרקה

כאילו התנגשה במוביל טנקים למזל הנהגת הפגיעה היתה בצד הנוסע שהיה ריק כי אם היה שם אדם הוא לא היה יוצא

בחיים מיותר לצין שכמובן שלמוביל המטען לא היה ביטוח מעבר לחובה

גילוי נאות הכותב נוסע בטנדר סנומה חד קבינה ולא סובל מקשיי הובלות:-)

אני לא יכול לתאר מה היה קורה לו היה מדובר ברוכב דו גלגלי ולא בפורד פיאסטה.

רק כדרך אגב, לפני מספר חודשים מת אדם מכך שספה שהייתה על גג של מכונית ניתקה ונפלה על הכביש. גיפ שרצה להימנע מהתנגשות בספה חתך לנתיב הנגדי, התנגש חזיתית ברכב וגמר שם בן אדם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עוד יתרון בחיפושית, קושרים מזרון למקרר, משעינים על מכסה המנוע (מאחורה להזכירכם) ודוחפים לגג.

מי שלא באמת יודע לקשור שלא יעשה את זה :)

אה וזה נוסע ממש לאט .

מכונת כביסה, בבאגז של הלנטיס, אם היא לא נכנסת מעמידים על הסף של תא המטען וקושרים עם חבל סביב קורות C (יעני דרך הספסל האחורי), סע לאט, ושים קרטון עם מספר הרכב כדי לתת לשוטרים הרגשה שאתה בחור אחראי.

מקרר תוריד למטה, ובאותו זמן שחבר יחפש אספן ברזל, בשביל מאה שקל הוא יעשה לכם את ההובלה ויגיד תודה גם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אתה תמיד יכול לקרוא לחבר'ה של Jackass, הם כבר יבנו למקרר תושבת עם גלגלים, ישפצרו לשם רצועות אחיזה וכדי שהעסק יזוז הם יחברו לזה 4 מנועים רקטיים (כי 2 זה לחלשים).....

וברצינות,

אין לך חבר עם איזה pickup (טנדר בעברית) שיכול להרתם למשימה או לרתום את רכבו למשימה לאיזה שעה?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...