Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוקר טוב לחברי הפורם ,

אני רוצה לעלות מקרה שקרה לי אתמול בכביש 6 , אשמח לקבל תגובות או עצות והכי חשוב מבחינתי זה למי לפנות .

אתמול אני נוסע בכביש 6 מדרום לצפון בקטע של בין מחלף נחשונים לקסם.

חותכת אותי ניידת סיור של משמר הגבול , אני חייב לציין כי הניידת לא הייתה בתפקיד או משהו כזה היא נסעה ביחד איתנו מס' קטעים גם מהחלק הדרומי לחלק הצפוני .ברכב היה נהג ,מפקד ,ושני חיילי מגב .

הניידת חתכה אותי כאשר אני נמצא בנתב האמצעי של כביש בחלק הרחב שהוא 4 נתיבים , אני לא הפרעתי לנסיעה ומהירות הנסיעה שלי הייתה כחוק .

לאחר שחתכה אותי נעצרה ניידת באמצע כביש לפני מה שגרם לי לעצור רכב בצורה מלאה באמצע כביש 6 שכולם נוסעים במהירות מטורפות חשוב לציין שנהגתי ברכב שכור מזדה 5 והרכב היה עמוס עם ציוד מזגן בגלל החום וכל בני משפחתי 6 אנשים היו ברכב ( משפחה שלמה ) רק המחשב ה העלתה לי זעזוע שהבן... כמעט היה יכול לגורם לאסון של ממש :shock:.

המזל הגדול 3 הרכבים שהיו מאחורי הספיקו לברוח אני לא יכולתי הרכב היה עמוס מאוד וכבד מאוד , לאחר שביצעתי וידו כי אני יוכל להאיץ את הרכב בבטחה והחלץ מהמצב ( מדובר בעניין של שניות ) .

העברתי את הרכב למצב ידני והאצתי את הרכב כמו שבחיים לא עשיתי כל זאת מהמחשב שמספיק נהג אחד מאחורי לא ערני ואני נמחץ למוות זה לא היה פשוט אבל נחלצתי מהמצב בכל זאת מזדה 5 מלאה זה לא רכב מרוצים (חייב להדגיש כל בני המשפחה היו בפניקה של ממש ) לאחר שאני הגעתי למצב בו אני חוזר למהירות הנורמטיבית וחושב על בן... הוא חותך אותי שוב במהירות מופרזת בלי סירנות בלי כלום אני שוב בנתיב האמצעי כבר מתקדמים לקטע בין חורשים לאייל למרבה מזלי היה עומס תנועה באייל

שלפתי את מצלמת הטיולים שלי והצלחתי לצלם את הרכב לא הצלחתי להגיע אליו הוא נסע במהירות .

אני עצרתי באייל בתחנת דלק להרגיע את כל יושבי הרכב , המקרה קרם לי לעצבים ומעבר למחשב שהוא היה יכול לגורם לתאונה קטלנית סוג הרכב לנד קורזר לבנה לוגו של משמר הגבול מס' אדום מס' לוחית - מ- 23-922

תודה על התייחסותכם

שלח את הפוסט כולו כולל התמונות בפייסבוק של משטרת ישראל לדעתי תקבל תשובה וטיפול כך קרה גם לי בעניין חנייה בחניית נכים. תנסה אולי הסיפור יקבל משקל נכון בהצלחה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

די כבר, תפסיקו להתלונן! אתם נוהגים יותר טוב? אז יאללה חלאס עם ההתייפיפויות, ותתחילו להתעסק בעצמכם! זה שהוא שוטר זה לא אומר שאין לו משפחה שהוא ממהר אליה, או שאין לו כבר כוח ליום העבודה הזה, כי הוא לא מקבל עליו תגמול הולם. הוא מקבל גלובאלי ולא משנה כמה שעות הוא עובד. אולי תקעו אותו בשילדי והוא עצבני על זה? אולי המפקד ניידת נותן לו הוראות?

אני לא אוהב את ההתחסדות הזו שאני בסדר וכל העולם לא. אני שונא את ההתנפללות על שוטרים. יש, נכון, לפעמים שוטרים שעושים שטויות. אני יודע, ומגיע להם את כל האלמנט בפנים. אבל רוב התלונות לא מוצדקות כלל! תבחנו את עצמכם ותבדקו אם הייתם מתלוננים על עצמכם אם הייתם במקום השוטר.

ואגב, מג"ב זה הכלב שמירה של המדינה הזו. תעריכו אותם קצת. זה שכתוב על הניידת משטרה והיא לא צבועה בחום זה לא אומר שהם יכולים להיות מטרות למטחי האשמות. אז תעריכו את האנשים שעמלים יום וליל לשמור על הת** של כולנו!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שמור לי על משמר הגבול

על כל החברה הטובים

ועל מצליח ונעים

ביום של שקט או של אש

בשביל עפר כשהמוקש

אורב להם בכל עיקול

אז שמור לי על משמר הגבול...

אנחנו חיים במדינת ישראל,

כאן לא מעריכים את המשטרה, לא הכחולה ולא הירוקה,

והם מוערכים רק כאשר יש אסון, פיגוע, או כאשר מישהו מהם נהרג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
די כבר, תפסיקו להתלונן! אתם נוהגים יותר טוב? אז יאללה חלאס עם ההתייפיפויות, ותתחילו להתעסק בעצמכם! זה שהוא שוטר זה לא אומר שאין לו משפחה שהוא ממהר אליה, או שאין לו כבר כוח ליום העבודה הזה, כי הוא לא מקבל עליו תגמול הולם. הוא מקבל גלובאלי ולא משנה כמה שעות הוא עובד. אולי תקעו אותו בשילדי והוא עצבני על זה? אולי המפקד ניידת נותן לו הוראות?

אני לא אוהב את ההתחסדות הזו שאני בסדר וכל העולם לא. אני שונא את ההתנפללות על שוטרים. יש, נכון, לפעמים שוטרים שעושים שטויות. אני יודע, ומגיע להם את כל האלמנט בפנים. אבל רוב התלונות לא מוצדקות כלל! תבחנו את עצמכם ותבדקו אם הייתם מתלוננים על עצמכם אם הייתם במקום השוטר.

ואגב, מג"ב זה הכלב שמירה של המדינה הזו. תעריכו אותם קצת. זה שכתוב על הניידת משטרה והיא לא צבועה בחום זה לא אומר שהם יכולים להיות מטרות למטחי האשמות. אז תעריכו את האנשים שעמלים יום וליל לשמור על הת** של כולנו!

תגיד לי מי שאתה ,נפלת לגמרי על הראש ? שוטר בתפקיד או לא צריך לתת דוגמא להתנהגות בטוחה וחוקית על הכביש, בתור אחד שכותב על הסמל שלו את ראשי התיבות של כ"ד הייתי ממליץ לך לא לכתוב דברים כאלה מי ששייך למערכת הביטחון וההצלה צריך להציל חיים ולא לעקור אותם בייחוד שהוא נוהג ברכב ביטחון גלוי ולא סמוי.

לא משנה אם הוא מג"ב מתנ"א או כל גוף אחר ,יש מספיק תאונות הרוגים ופצועים ,ואם יש גם שוטרים כאלה אז שייכנסו בהם!

סעו בזהירות!

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

זה עצוב ומקומם. במקום לומר להם תודה ולהעריך את זה שהם עומדים על המשמר 24 שעות, 7 ימים בשבוע רק מנסים לראות איפה לדפוק אותם ואיפה לחרב להם את היום/שבוע.

רוב האנשים לא מודעים לזה שמג"ב עומדים במחסומים ומונעים ממש בגופם את הפגיעה באזרחים ישראליים. הם לא מודעים לכך ששוטר מג"ב שנוסע בניידת עושה עבודתו נאמנה כדי להגן עלינו ולא כדי לבצע עבירת תנועה.

הם לא מודעים לנק' המבט של השוטר על X. הם חושבים שהם יודעים יותר מהשוטר. עצוב. חוץ מהשוטרים אף אחד לא עבר את ההכשרות שלהם, ואף אחד לא יודע למה הם מאומנים.

כל אחד, שרואה מג"בניק, שוטר או חייל צריך להוריד את הכובע ולומר תודה. או אפילו רק לכבד ולא לנסות לדפוק את המג"בניק/שוטר/חייל.

אוליככה יהיו פחות מרמורים, כשהשוטר/חייל יודע שיש מי שמעריך אותו!

עריכה: גוס - תקרא את ההודעה שלי ותנסה להבין. נכון, השוטרים והחיילים מחוייבים לכללי הבטיחות. אבל לפעמים הם צריכים לעבור עליהם, תהיה הסיבה אשר תהיה. השוטרים מעוקבים על הזמן על הנהיגה שלהם. כשיש משהו לא סביר שאינו מוסבר השוטר חוטף. אז מספיק שהשוטר יחטוף מהמפקד, ולא גם מהאזרח הממורמר.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

למרות שזה נראה ככה לפעמים..

ממש לא כולם חותכים,נצמדים,ומסכנים חיי אדם לשווא!.

גם אם הוא קיבל מחזור באמצע הנהיגה,זה עדיין לא אומר שהוא צריך לנהוג כמו חיה ולסכן חיי אזרחים,להיפך,בגלל שהוא לא אזרח,הוא צריך לתת דוגמא להתנהגות נורמלית ותקינה.

אם היה נוהג כמו בן אדם אף אחד לא היה רושם עליו כלום,בין אם הוא שוטר או לא.

אם הוא היה מבצעי יש סיכוי טוב שהצקלאקה הייתה עובדת,וגם אם לא,בשביל זה יש את מחש,הם יכולים לדעת את זה ולהחליט אם זה הנהיגה הפרועה הייתה עבור עבודה או סתם כי הוא יכול..

פורסם

שוטר לא מחוייב להפעיל אמצעים בכל מצב. הפעלת האמצעים היא בהתאם לשיקול דעת השוטר.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

עדכון ,

הוגשה תלונה במטה של מגב שיושב בלוד ותלונה במשטרת תנועה ארצי בבית דגן ,

להפתעתי קיבלתי כבר תגובה ראשונית ,

לדברי פניות הציבור של מגב שהיו באותו היום 2מקרים דומים עם אותה ניידת סיור ,

צינו כי הם רואים את המקרה בחומרה רבה והקצין והנהג זומנו לחקירה ,

הם הבטיחו שיחזרו אלי אם תשובות ,

פורסם

הם לא היו כותבים שהיו עוד מקרים עם הניידת. אני לא מאמין. הם לא חושפים את הכביסה המלוכלכת אלא הם פשוט מכניסים בראש לאותו נהג.

ושוב, אני לא מבין את הרצון הזה לדפוק מישהו שמגן על התחת שלי ושלך ושל כולם. אני מתבייש שיש אנשים כאלה.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

רועי, אתה טועה אם אתה חושב שלא מעריכים את מג"ב ושאר כוחות הביטחון.

יש בפורום הרבה חיילים בסדיר ובמילואים וגם שוטרים מתנדבים.

בסה"כ כולם רוצים לחזור הביתה בשלום, מצב בו כל המשפחה נמצאת באוטו עומד באמצע כביש 6 או בריונות בכביש הוא בלתי נסבל.

זה לא שווה כלום אם בדרך להציל מישהו הרגת שניים.

לפותח השרשור, טוב עשית שהתלוננת, אני מבין אותך לגמרי.

פורסם
הם לא היו כותבים שהיו עוד מקרים עם הניידת. אני לא מאמין. הם לא חושפים את הכביסה המלוכלכת אלא הם פשוט מכניסים בראש לאותו נהג.

ושוב, אני לא מבין את הרצון הזה לדפוק מישהו שמגן על התחת שלי ושלך ושל כולם. אני מתבייש שיש אנשים כאלה.

היית מדבר אחרת לחלוטין אם היית במקומו, אם המשפחה ברכב.

תפסיק אם ההטפות המוסר שלך, רוב חברי הפורום שירתו או משרתים בצבא בצורה כזו או אחרת.

כולם מודעים לתפקיד החשוב של מערכת הביטחון בהגנה על חיינו.

אין קשר בין אחד לשני, הנהג שנהג בניידת עשה עברה וסיכן חיי אדם.

אז בגלל שהוא משרת במג"ב זה בסדר? כי הוא "אחוק" והוא שומר עלינו?, מאיפה אתה יודע מה הוא עושה? אולי זה היה השקמיסט שלהם?

בתור אדם שמגן בחירוף נפש כזה על מערכת הבטחון שלנו, אתה צריך להיות הראשון שיגיד שהתנהגות של אותה נהג היא לא בסדר.

תסתכל איזה סטיגמות היא מוציאה על שוטרים\ מגבניקים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

לא ראית שניסה להגן עליו אלא לרצוח אותו ואת המשפחה שלו. מעבר לכך שזו העבודה שלו וכמו כולנו יכל לבחור אחרת.

זה לא שוטר בעיני. יש דרכים לנהוג בעבירות בכביש וזה ממש לא בתחום אחריות של ניידת מג"ב. יש ניידת תנועה, בית משפט וכו'.

לא יודע בן כמה אתה אבל אני ממש לא חושב כמוך.

לא הייתי עד לסיטואציה ולכן לא אומר מה דעתי על שוטרים כאלה. ולא משנה גם אם פותח השרשור נהג על 20 בשמאלי.

פורסם
עדכון ,

הוגשה תלונה במטה של מגב שיושב בלוד ותלונה במשטרת תנועה ארצי בבית דגן ,

כל הכבוד שאתה מוכן ללכת למשהו כמעט בלתי אפשרי. התגובה שקיבלת מפתיעה לטובה...מוכיחה במובן מסויים שטוב שיש אנשים כמוך.

אני לא מאמין.

אתה באמת צריך להתבייש בתגובה שלך. במיוחד כי לא היית שם...

אנשים שבמסגרת תפקידם נושאים בנטל בטחוני/ממסדי צריכים להזהר מאוד מהרחבת גבולות האחריות והסמכויות שלהם מעבר למה שהוגדר להם. בחברה מתוקנת אנשים אלו אינם שופטים! החוק חל עליהם בדיוק כמו על כל אחד אחר. במידה והם נחשדים כי סטו מנורמות רצויות, הנושא חייב להיבדק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הפתרון הכי טוב למקרים מהסוג הזה הוא לא לתת לשוטרים ולכוחות הבטחון פרק זמן להגיע לאירוע.

שיסעו כמו כולם בנתיב ימין על 90 קמ"ש וגם אם יש פקק שימתינו בגודש התנועה.

שינתן אישור רק במקרים של פיגוע לנהוג מהר, כל השאר שימתינו בסבלנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...