Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בקרוב מתקרב טיפול ורציתי לדעת האם יש אפשרות לתת להם שמן שאני רוצה שישימו לי.

ואם כן, אשמח לקבל המלצה לשמן מנוע לאיביזה 1.2 TSI DSG7 2011.

תודה רבה :wink:

פורסם

ראשית - כן!

על פי החוק במדינת ישראל אתה רשאי להביא עמך למוסך שמנים, נוזלים וחלקי חילוף. עוד בעניין הזה, ליבואניות הרכב אסור לשלול ממך את האחריות - כל עוד החלפים והשמנים שהבאת עומדים בהגדרת היצרן (בעיקר תקן).

אישית אני יכול להעיד על מוסך שלא רצה לבצע לי החלפת שמן עם שמן שאני הבאתי לקטנוע. הבהרתי את עמדתי למנהל העבודה שאישר במידי את החלפת השמן. אני כמובן רכשתי שמן (ליטר אגיפ) בחצי מהמחיר במוסך - בחנות חלקי חילוף.

השמן המומלץ לרכב שלך הוא שמן בצמיגות 5W40 סינטטי מלא (100% סינטטי ולא טכנולוגיה סינטטית וכו - למרות שגם הם עושים עבודה טובה ומאושרים על ידי היצרן). לא חסרים שמנים טובים לרכב שלך שעומדים בתקן 502.00 ו- 505.00 לדוגמא: קסטרול, מוטול, יורול, ולוליין, ליקווי מולי.

פורסם
שלום לכולם!

הם - זה מוסך היבואן?

פורסם
שלום לכולם!

הי, כן אפשר להביא למוסך איזה שמן שאתה רוצה, השמן המומלץ הוא 5/40 סינטטי מלא! עלות של 170 שח לגלון 5 ליטר

😉

פורסם

כשאתה מגיע למסעדה טובה אתה מכניס כריכים (סנדוויצ'ים) מהבית ?

אותו דבר לגבי מוסך-מה המוסך ירוויח אם לא ימכור לך שמן,שהוא קנה אותו בערך בחצי מהסכום.

מעבר לכך,מוסך לא יתן לך אחריות ואם חלילה תהיה תקלה במנוע,היבואן יתנער ממך בצדק כי השתמשת בשמן שהבאת ועל אחריותך בלבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ראשית - כן!

על פי החוק במדינת ישראל אתה רשאי להביא עמך למוסך שמנים, נוזלים וחלקי חילוף. עוד בעניין הזה, ליבואניות הרכב אסור לשלול ממך את האחריות - כל עוד החלפים והשמנים שהבאת עומדים בהגדרת היצרן (בעיקר תקן).

אישית אני יכול להעיד על מוסך שלא רצה לבצע לי החלפת שמן עם שמן שאני הבאתי לקטנוע. הבהרתי את עמדתי למנהל העבודה שאישר במידי את החלפת השמן. אני כמובן רכשתי שמן (ליטר אגיפ) בחצי מהמחיר במוסך - בחנות חלקי חילוף.

השמן המומלץ לרכב שלך הוא שמן בצמיגות 5W40 סינטטי מלא (100% סינטטי ולא טכנולוגיה סינטטית וכו - למרות שגם הם עושים עבודה טובה ומאושרים על ידי היצרן). לא חסרים שמנים טובים לרכב שלך שעומדים בתקן 502.00 ו- 505.00 לדוגמא: קסטרול, מוטול, יורול, ולוליין, ליקווי מולי.

חידשת לי.

כנראה בבטיפול הבא של הפאביה 1.4 אני יבוא עם עגלה מלאה במצרכים לטיפול.

המוסך יכול לסרב במקרה כזה?

הבעיה הכי גדולה, שאני לא סומך על אף אחד, אם לא הייתה אחריות הייתי מטפל בבית.

פורסם

על פי החוק במדינת ישראל אתה רשאי להביא עמך למוסך שמנים, נוזלים וחלקי חילוף.

אני מביא שמן למוסך אך ורק בגלל שאני מצליח להסתדר איתם , מדובר במורשי יבואן.

הייתי שמח לראות ציטוט של החוק שציינת.

פורסם
כשאתה מגיע למסעדה טובה אתה מכניס כריכים (סנדוויצ'ים) מהבית ?

אותו דבר לגבי מוסך-מה המוסך ירוויח אם לא ימכור לך שמן,שהוא קנה אותו בערך בחצי מהסכום.

מעבר לכך,מוסך לא יתן לך אחריות ואם חלילה תהיה תקלה במנוע,היבואן יתנער ממך בצדק כי השתמשת בשמן שהבאת ועל אחריותך בלבד.

לא דוגמה טובה כי יש מסעדות שמרשות לך להביא את היין האהוב שלך מהבית למסעדה. היא יגבו ממך דמי חליצה סמליים אבל בגדול אתה רשאי להביא איתך את היין.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
שלום לכולם!

אם הרכב באחריות אני לא ממליץ לך על הפטנט הזה מעבר לזה שהמוסך לא יוהב את זה במקרה של בעיה במנוע לך תוכיח שזה השמן ששמת כי זה פשוט לא יופיע בהסטורית טפולים של הרכב

השמנים ששמים במוסך מורשה מאושרים על ידי היבואן והיצרן השמן יהיה רשום בצורה מסודרת בחשבונית ולא צריכה להיות לך בעיה בכלל עם זה

• תוכן חדש...