Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9E%D7%9C%D7%9B%D7%AA_%D7%9B%D7%95%D7%A9

שתדעו רק שאם מישהו הוא סודני, יכול להיות שהמקורות שלו כושים.

אם הוא אתיופי, לא.

ואז זה יהיה כמו לקרוא לי ארגנטינאי כי אני מגיע מדרום אמריקה. לא נעים.

בהבדל אחד: הארגנטינאים לא סבלו מרדיפות ועבדות כמו השחורים בעבר.

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כושית, אתיופית, סודנית את מי זה מעניין?! ספרו כבר מה קרה! :x

+1

מה לעזאזל קרה שם

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בקיצור, האבא עף ראשון?

לעעע....קופרמן לא יוותר על ביצת הזהב כ"כ מהר. (וחבל כי לדעתי הוא כבר היה צריך להיות בבית)

פורסם
אוף...פחות אחת לשטוף את העיניים....:-(

טוב נו,נישאר עם הסקסולוגית....:yum:

אגב... כבר ראיתם את הסרטונים הנחמדים מאד על הסקסולוגית? :-)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
כל הקטע באוף טופיק, זה לשתף, לא?

אני לא יודע אם מותר מאחר ומדובר בתכנים סקסיסטים.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

איזה בנאדם אלים הרוני מיילי הזה.

ואני ממש מקווה שזה לא מדגם מייצג של האוכלוסיה בארץ, ולא רק בגלל שנראה שכולם שם מעשנים :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקטע עם רוני עניין אותי רק בהיבט אחד:

האם לאורך כל הדורות של האח הגדול, נבחין בשינויים לטובה אצל המצביעים (בבית) והמועמדים להדחה ?

בעונות הקודמות תמיד מצאו איזה "תרנגול" שמטיל ביצי רייטינג משובחים, וסירבו להעיף אותו.

הפעם יש סיכוי טוב שיעלו את רוני ועוד מישהו להדחה, האם האנשים בבית יעיפו את רוני הביתה בגלל הערות גזעניות או שימחלו לו וישאירו אותו בבית ?

שימו לב שהרבה מאוד מתושבי הבית הראו סוג של חמלה כלפי רוני - כאשר אמרו שטהוניה למעשה "קשה" מידי בזה שהיא לא רוצה לדבר איתו או לשמוע ממנו משהו. אולי בגלל שיושבי הבית פתוחים יותר לרעיון של "סולחה" (בגלל שהם סגורים בבית) - השאלה היא האם זה ישפיע על ההצבעות והאם באמת יעיפו כבר בהדחה הקרובה את רוני ?

מעניין לראות מי יהיה הזוכה... האם הפעם זה יהיה אדם ישר והגון או "מסכן" נוסף שצריך את הכסף ויזכה מתוך רחמים (למרות שהפעם לא הביאו הרבה מסכנים שזקוקים לכסף, אלא אנשים עם הרבה פוזה ונראה שלרובם לא חסר הרבה). דווקא בקטע הזה אני מחזיק מענת (הלסבית, בת 40), היא עושה רושם של אדם הגון עם כי לפעמים ישיר מידי (מה שעלול להרתיע אנשים בסביבתה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אגב... כבר ראיתם את הסרטונים הנחמדים מאד על הסקסולוגית? :-)

בבדאי !! :wink:

אם הייתי יכול לשים יד על הסרט הזה,זה היה נהדר (אין לי טורנט אבל אני בטוח שזה נמצא שם, STRIPPER ACADEMY)

איציק,אני באמת לא מבין את ההפקה...את חודדה דאגו להעיף מיד על דבר פחות קשה,אז למה אותו משאירים? לא בסדר ולא לעניין.

• תוכן חדש...