Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיום יותר פשוט לתפעל תא טייס של 747 מאשר שלט ממוצע למזגן :)

הגזמת. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 360
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא יודע לגבי ההמתנה (מבין את העקרון מאחורי המתנה ללא רשומים) ל'חברים' באתר, אבל 'דלג' 'המשך' וחבריו הם נטו לפרסום.

כמו שבטלוויזיה דוחפים לך פרסומות לגרון, זאת הדרך של האינטרנט.

מה זאת אומרת לפרסום? אתה מתכוון שככה יש להם דו"ח עם מספר הקלקות מנופח יותר באתר, וככה ניתן לגבות יותר כסף עבור פרסום?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לאו דווקא, זה פשוט יותר פרסום יותר אפקטיבי מאשר באנרים או פרסומים בצד העמוד כמו בפייסבוק כי אתה חייב לראות את הפרסומת.

הרי ברוב הפרסומת האלה גם אם לא תקליק על כלום הפרסומת תחלוף (יו-טיוב, Yנט ושות').

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בחלק מהאתרים מדובר על "הנעה לפעולה", הם רוצים שתעשה משהו- תרשם, תתן פרטים וכדומה. בלי זה, הרבה אנשים לא יתאמצו לחפש איפה להשאיר פרטים, ולא יהיה להם למי לזבל בספאם למסכנים.

בחלק מהמקרים זה כמו שנאמר מעליי- אתה חייב לראות את זה. גם חיפוש של ה-X או ה"דלג" גורם לך לראות את המסך ומה מופיע עליו, כך שאתה תחשף לפרסומת נגד רצונך בכל מקרה ומצב.

ובמקרים אחרים, זה פשוט מודיע לך על משהו- מבצע וכדומה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שים בשר עם רוטב עגבניות ליותר מידי זמן ותחזור לעדכן איך ניקית את המיקרו :-D

בהנחה שמדובר בזה

mikrodangol.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מי עוד רואה פרסומות? כמה שנים טובות עם ADBLOCK ו ADBLOCK+.. לא ראיתי פרסומת שנים..

בדיוק, בעצם מה שאתם אומרים שזה שיש פרסומת, אבל כל מה שאני רואה זה את כפתור "דלג"? נו מילא, אפשר לחיות עם זה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• אחראי פורום
פורסם
שי, בדיוק על זה דיברתי.

rupni, זה גם נמצא בקרוז לה אין בכלל בקרת אקלים ולמשל לא נמצא אצלי באלפא שיש לה בקרה.

מצטט את עצמי בגאון: ה"בלוטה" קיימת גם באלפא.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

השרשור הזה הפך להיות אוף טופיק של האוף טופיק.

ערן, Head & Shoulders בריח מנטול (רק בשביל הריח).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

head and shoulders בגרסת המנטה! (נדמה לי שקוראים לזה refresh או משהו כזה, עם ירוק על העטיפה).

פשוט תנסה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה יוסי , אני אקנה אחד השבוע לניסיון.

בזמן האחרון השיער לא מסתדר לי, הוא נראה שמוט שכזה, אפוס כוחות.

"ראש וכתפיים" עושה לי שורף בעיניים (נראה לי שגם נוסה על בע"ח)

Gn'f'R

• תוכן חדש...